Προς το περιεχόμενο

Diablo Immortal [PC][Android][iOS]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Strategos είπε

Europe , έχει πολλούς εγώ παίζω στον archbishop lazarus.

Σόρυ τώρα για την ερώτηση. Σε PC βλέπεις σε ποιον server είσαι και μπορείς να τον αλλάξεις;

7 ώρες πριν, KilliK είπε

τους μαγεψε

Δε παίζω mobile games οπότε δε ξέρω τι παίζει. Είδα αρκετά βίντεο και πέφτει κράξιμο καθώς έχουν βάλει ότι υπάρχει από monetization. Φράγκο προσωπικά δε πρόκειται να δώσω κι ελπίζω να μην είναι τόσο χάλια τα πράγματα στο end game. Ελπίζω μετά το κράξιμο να αλλάξουν κάποια πράγματα (όπως και στο d3 με το real money auction house)

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε

Δεν έχετε ξαναδεί free-to-play παιχνίδι κινητού, ε; :P

θυμασαι οταν πρωτοεμφανιστηκαν τα mobile games , και oλοι λεγανε οτι θα φερουν νεα δημιουργικη πνοη στο γερασμενο console/pc gaming?

C8Lk4rV.jpeg

• Like 4
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, mordred είπε

Κάτι παίζει με τα exynos

Ναι και εγω εμεινα με το στομα ανοιχτο οταν μπηκα store και ειδα οτι δεν ειναι συμβατο με τη συσκευη μου(Note 10+). 

Απο αυτα που διαβαζω βεβαια καλυτερα, δεν θα εδινα ουτε σεντ..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, james9tito είπε

Δεν είναι υποχρεωτικό πάντως.

-----

Το κατεβάζω τώρα στο pc να το δω.
29Gb 

Το progress συνεχίζει στο κινητό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, james9tito είπε

Ναι και εγω εμεινα με το στομα ανοιχτο οταν μπηκα store και ειδα οτι δεν ειναι συμβατο με τη συσκευη μου(Note 10+). 

Έχω φτάσει level 51, παίζω αποκλειστικά από tablet/κινητό (ο υπολογιστής μου δείχνει πλέον τη ηλικία του), και δεν έχω δώσει χρήματα, κάτι το οποίο δεν είναι υποχρεωτικό.
Ίσως να έδινα κάποια στιγμή € 1-2 αν θα έδιναν τίποτα φτερά για το χαρακτήρα σου, έτσι για το μαμώ το (έδωσαν δωρεάν φτερά και pet στο D3 με την έλευση του DI ).

1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

Δεν είναι υποχρεωτικό πάντως.

-----

Το κατεβάζω τώρα στο pc να το δω.
29Gb 

Το progress συνεχίζει στο κινητό;

Στο pc θα παίζεις ούτως ή άλλως μέσω το battle.net app.
Αν συνδέσεις το battle.net id σου και στο κινητό, τότε ναι, το progress θα γίνεται sync σε όλες τις πλατφόρμες (όπως μπορεί να γίνει και μεταξύ Android/iOs).

Edit: Προσοχή ποιον server θα επιλέξεις. Αν παίζουν και φίλοι σου το παιχνίδι, και είστε σε διαφορετικό server, ΔΕΝ θα μπορείτε να παίξετε σε party.

Επεξ/σία από manost
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, manost είπε

Αν συνδέσεις το battle.net id σου και στο κινητό, τότε ναι, το progress θα γίνεται sync σε όλες τις πλατφόρμες (όπως μπορεί να γίνει και μεταξύ Android/iOs).

Θενξ.

23 λεπτά πριν, manost είπε

Edit: Προσοχή ποιον server θα επιλέξεις. Αν παίζουν και φίλοι σου το παιχνίδι, και είστε σε διαφορετικό server, ΔΕΝ θα μπορείτε να παίξετε σε party.

Ακούγεται λογικό.

Μπήκα the borderlands.

Τέλειωσα και το tutorial, δεν τρελάθηκα, είναι τρομερά αργό στο pc 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Δεν έχετε ξαναδεί free-to-play παιχνίδι κινητού, ε; :P

Νομίζω θα ζήσουμε δόξες Dungeon Keeper, το βίντεο αναφέρει συγκεκριμένα πως πρακτικά πολλά features είναι πίσω από paywall. Δεν περίμενα τίποτα καλύτερο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, manost είπε

Στο pc δε σου λέει πουθενά να διαλέξεις server πάντως

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mordred είπε

Δεν το γνωρίζω, δεν το δοκίμασα καν στο pc.

Πάντως μου ακούγεται περίεργο. Από ποιον server δηλαδή θα σου εμφανίσει τα διαθέσιμα clans όταν φτάσει η ώρα για να επιλέξεις έναν και να κάνεις join; Από κάποιον στην τύχη;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, manost είπε

Δεν το γνωρίζω, δεν το δοκίμασα καν στο pc.

Πάντως μου ακούγεται περίεργο. Από ποιον server δηλαδή θα σου εμφανίσει τα διαθέσιμα clans όταν φτάσει η ώρα για να επιλέξεις έναν και να κάνεις join; Από κάποιον στην τύχη;

Δεν εχω ιδέα. 

Δημοσ.

30 lvl σου ανοίγει την δυνατότητα να μπεις σε Clan. Αν παίζει κανεις στον server archbishop lazarus και θέλει Ελληνική Clan να ψάξει GreekGods ή να μου στείλει pm στο insomnia.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mordred είπε

Η επιλογή είναι εκεί μπροστά πάντως μόλις ανοίξει το παιχνίδι με έναν προεπιλεγμένο server, μόλις τον κλικάρεις σου εμφανίζει τα regions με τους servers. Μου είχε σαν default τον archbishop lazarus και το άλλαξα σε αυτόν που ανέφερα πριν.

(Τη 1η φορά που πάτησα να παίξω με ρώτησε αν έχω παίξει στο κινητό ή όχι ακόμα.)

image.png.7c99d41553df2478d974cc7094ddb19c.png

image.png.624cce208fb76057a2cf8461b2597ff1.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...