mordred Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, Strategos είπε Europe , έχει πολλούς εγώ παίζω στον archbishop lazarus. Σόρυ τώρα για την ερώτηση. Σε PC βλέπεις σε ποιον server είσαι και μπορείς να τον αλλάξεις; 7 ώρες πριν, KilliK είπε τους μαγεψε Δε παίζω mobile games οπότε δε ξέρω τι παίζει. Είδα αρκετά βίντεο και πέφτει κράξιμο καθώς έχουν βάλει ότι υπάρχει από monetization. Φράγκο προσωπικά δε πρόκειται να δώσω κι ελπίζω να μην είναι τόσο χάλια τα πράγματα στο end game. Ελπίζω μετά το κράξιμο να αλλάξουν κάποια πράγματα (όπως και στο d3 με το real money auction house)
UncleKim Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Το ότι δεν είναι συμβατό με Note 10 Plus, με ξεπερνάει...
KilliK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Δεν έχετε ξαναδεί free-to-play παιχνίδι κινητού, ε; θυμασαι οταν πρωτοεμφανιστηκαν τα mobile games , και oλοι λεγανε οτι θα φερουν νεα δημιουργικη πνοη στο γερασμενο console/pc gaming? 4
mordred Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, UncleKim είπε Το ότι δεν είναι συμβατό με Note 10 Plus, με ξεπερνάει... Κάτι παίζει με τα exynos
james9tito Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 34 λεπτά πριν, mordred είπε Κάτι παίζει με τα exynos Ναι και εγω εμεινα με το στομα ανοιχτο οταν μπηκα store και ειδα οτι δεν ειναι συμβατο με τη συσκευη μου(Note 10+). Απο αυτα που διαβαζω βεβαια καλυτερα, δεν θα εδινα ουτε σεντ..
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, james9tito είπε Απο αυτα που διαβαζω βεβαια καλυτερα, δεν θα εδινα ουτε σεντ.. Δεν είναι υποχρεωτικό πάντως. ----- Το κατεβάζω τώρα στο pc να το δω. 29Gb Το progress συνεχίζει στο κινητό;
manost Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, james9tito είπε Ναι και εγω εμεινα με το στομα ανοιχτο οταν μπηκα store και ειδα οτι δεν ειναι συμβατο με τη συσκευη μου(Note 10+). Απο αυτα που διαβαζω βεβαια καλυτερα, δεν θα εδινα ουτε σεντ.. Έχω φτάσει level 51, παίζω αποκλειστικά από tablet/κινητό (ο υπολογιστής μου δείχνει πλέον τη ηλικία του), και δεν έχω δώσει χρήματα, κάτι το οποίο δεν είναι υποχρεωτικό. Ίσως να έδινα κάποια στιγμή € 1-2 αν θα έδιναν τίποτα φτερά για το χαρακτήρα σου, έτσι για το μαμώ το (έδωσαν δωρεάν φτερά και pet στο D3 με την έλευση του DI ). 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Δεν είναι υποχρεωτικό πάντως. ----- Το κατεβάζω τώρα στο pc να το δω. 29Gb Το progress συνεχίζει στο κινητό; Στο pc θα παίζεις ούτως ή άλλως μέσω το battle.net app. Αν συνδέσεις το battle.net id σου και στο κινητό, τότε ναι, το progress θα γίνεται sync σε όλες τις πλατφόρμες (όπως μπορεί να γίνει και μεταξύ Android/iOs). Edit: Προσοχή ποιον server θα επιλέξεις. Αν παίζουν και φίλοι σου το παιχνίδι, και είστε σε διαφορετικό server, ΔΕΝ θα μπορείτε να παίξετε σε party. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από manost
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 23 λεπτά πριν, manost είπε Αν συνδέσεις το battle.net id σου και στο κινητό, τότε ναι, το progress θα γίνεται sync σε όλες τις πλατφόρμες (όπως μπορεί να γίνει και μεταξύ Android/iOs). Θενξ. 23 λεπτά πριν, manost είπε Edit: Προσοχή ποιον server θα επιλέξεις. Αν παίζουν και φίλοι σου το παιχνίδι, και είστε σε διαφορετικό server, ΔΕΝ θα μπορείτε να παίξετε σε party. Ακούγεται λογικό. Μπήκα the borderlands. Τέλειωσα και το tutorial, δεν τρελάθηκα, είναι τρομερά αργό στο pc
Tobajara Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Δεν έχετε ξαναδεί free-to-play παιχνίδι κινητού, ε; Νομίζω θα ζήσουμε δόξες Dungeon Keeper, το βίντεο αναφέρει συγκεκριμένα πως πρακτικά πολλά features είναι πίσω από paywall. Δεν περίμενα τίποτα καλύτερο.
mordred Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, manost είπε Edit: Προσοχή ποιον server θα επιλέξεις. Αν παίζουν και φίλοι σου το παιχνίδι, και είστε σε διαφορετικό server, ΔΕΝ θα μπορείτε να παίξετε σε party. Στο pc δε σου λέει πουθενά να διαλέξεις server πάντως
manost Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, mordred είπε Στο pc δε σου λέει πουθενά να διαλέξεις server πάντως Δεν το γνωρίζω, δεν το δοκίμασα καν στο pc. Πάντως μου ακούγεται περίεργο. Από ποιον server δηλαδή θα σου εμφανίσει τα διαθέσιμα clans όταν φτάσει η ώρα για να επιλέξεις έναν και να κάνεις join; Από κάποιον στην τύχη;
mordred Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, manost είπε Δεν το γνωρίζω, δεν το δοκίμασα καν στο pc. Πάντως μου ακούγεται περίεργο. Από ποιον server δηλαδή θα σου εμφανίσει τα διαθέσιμα clans όταν φτάσει η ώρα για να επιλέξεις έναν και να κάνεις join; Από κάποιον στην τύχη; Δεν εχω ιδέα.
Strategos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 30 lvl σου ανοίγει την δυνατότητα να μπεις σε Clan. Αν παίζει κανεις στον server archbishop lazarus και θέλει Ελληνική Clan να ψάξει GreekGods ή να μου στείλει pm στο insomnia.
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, mordred είπε Στο pc δε σου λέει πουθενά να διαλέξεις server πάντως Η επιλογή είναι εκεί μπροστά πάντως μόλις ανοίξει το παιχνίδι με έναν προεπιλεγμένο server, μόλις τον κλικάρεις σου εμφανίζει τα regions με τους servers. Μου είχε σαν default τον archbishop lazarus και το άλλαξα σε αυτόν που ανέφερα πριν. (Τη 1η φορά που πάτησα να παίξω με ρώτησε αν έχω παίξει στο κινητό ή όχι ακόμα.) 1
Dimimaka Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Το βλέπω να βγαίνουν και external mobile GPU σε λίγο καιρό. Σκάσε μλκ μη σε ακούσουν AMD/Nvidia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα