Προς το περιεχόμενο

Diablo Immortal [PC][Android][iOS]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχάριστη καλοκαιρινή έκπληξη. Από το D3, καλύτερες εντυπώσεις μου έχει αφήσει κατά την εναρξη. Ίσως το hype

• Like 1
  • Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια δεν περίμενα πολλά πράγματα. Αλλά το βρήκα αρκετά καλό. Καλύτερο από d3 με περισσότερο βάθος. Να πω ότι σαν αίσθηση μου φαίνεται αρκετά πιο σκοτεινό από d3. Δεν ξέρω γιατί αρκετοί ξενέρωσαν. Το βρήκα ευχάριστη έκπληξη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, RAPTORD είπε

Το παιχνιδι ειναι σε beta  η εχει κυκλοφορησει  σαν κανονικο παιχνιδι?  για  την   εκδοση  του pc εννοω.

Σε open βετα ειναι αλλα δε θα χάσες τίποτα από progress. Λιγα θεματα εχει παντως

5 ώρες πριν, Strategos είπε

Όποιος θέλει Clan στο archibishop lazarus join GreekGods.

Καντο πιο λιανα. Δε βρισκω στο search...

Επεξ/σία από mordred
Δημοσ.

Παρτους όλα τα φράγκα blizzard! Μαζί σου, πάνω στο κεφάλι κοπάνα όσους δε λένε να σταματήσουν να πληρώνουν @@.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, RAPTORD είπε

σαν κανονικο παιχνιδι? ποτε θα κυκλοφορησει; στον  υπολογιστη;

Δεν θα αλλαξει κατι ουσιαστικα το ιδιο  game  θα ειναι, απλα θα σταματησει να λεει beta απο διπλα :)

Επεξ/σία από Apaleytos80
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mordred είπε

Σε open βετα ειναι αλλα δε θα χάσες τίποτα από progress. Λιγα θεματα εχει παντως

Καντο πιο λιανα. Δε βρισκω στο search...

σε ποιον server παίζεις?

Δημοσ.

Ψήνομαι να το κατεβάσω, βέβαια πάνε χρόνια από όταν έπαιξα τελευταία φορά Diablo 3 ( το οποίο μάρεσε γενικά ) με παρέα. Τώρα δεν ψήνεται κανένας τους να ρίξουμε μια ματιά. Αν μαζευτούμε άτομα let me know να το βάλω να κατέβει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Strategos είπε

σε ποιον server παίζεις?

Europe

26 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Ψήνομαι να το κατεβάσω, βέβαια πάνε χρόνια από όταν έπαιξα τελευταία φορά Diablo 3 ( το οποίο μάρεσε γενικά ) με παρέα. Τώρα δεν ψήνεται κανένας τους να ρίξουμε μια ματιά. Αν μαζευτούμε άτομα let me know να το βάλω να κατέβει. 

πιο ωραί και πλούσιο απο d3. καμια σχέση. Στο ίδιο στυλ αλλα γενικά πιο προσεγμένο. Τώρα για το pay to win... οκ αν δε θέλεις δε δινεις φράγκο να παίξεις για το λιώσιμο. Από κει και πέρα δε με ενδιαφέρει. Εγώ έχω πει για clan να περναει η ώρα αλλά δε βλέπω κανέναν να συγκινείται 

Επεξ/σία από mordred

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...