Xorxhs! Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Ευχάριστη καλοκαιρινή έκπληξη. Από το D3, καλύτερες εντυπώσεις μου έχει αφήσει κατά την εναρξη. Ίσως το hype 1
mordred Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Να πω την αλήθεια δεν περίμενα πολλά πράγματα. Αλλά το βρήκα αρκετά καλό. Καλύτερο από d3 με περισσότερο βάθος. Να πω ότι σαν αίσθηση μου φαίνεται αρκετά πιο σκοτεινό από d3. Δεν ξέρω γιατί αρκετοί ξενέρωσαν. Το βρήκα ευχάριστη έκπληξη
RazielKvlt Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Στις 2/6/2022 στις 8:59 ΜΜ, UncleKim είπε Εγώ δεν μπορώ να το βρω στο playstore... Δεν το υποστηρίζει η συσκευή σου.Ποιο κινητό έχεις;
Strategos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Όποιος θέλει Clan στο archibishop lazarus join GreekGods.
mordred Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, RAPTORD είπε Το παιχνιδι ειναι σε beta η εχει κυκλοφορησει σαν κανονικο παιχνιδι? για την εκδοση του pc εννοω. Σε open βετα ειναι αλλα δε θα χάσες τίποτα από progress. Λιγα θεματα εχει παντως 5 ώρες πριν, Strategos είπε Όποιος θέλει Clan στο archibishop lazarus join GreekGods. Καντο πιο λιανα. Δε βρισκω στο search... Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από mordred
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Παρτους όλα τα φράγκα blizzard! Μαζί σου, πάνω στο κεφάλι κοπάνα όσους δε λένε να σταματήσουν να πληρώνουν @@. 1
Apaleytos80 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, RAPTORD είπε σαν κανονικο παιχνιδι? ποτε θα κυκλοφορησει; στον υπολογιστη; Δεν θα αλλαξει κατι ουσιαστικα το ιδιο game θα ειναι, απλα θα σταματησει να λεει beta απο διπλα Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από Apaleytos80
Strategos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, mordred είπε Σε open βετα ειναι αλλα δε θα χάσες τίποτα από progress. Λιγα θεματα εχει παντως Καντο πιο λιανα. Δε βρισκω στο search... σε ποιον server παίζεις?
7nisiotis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Ψήνομαι να το κατεβάσω, βέβαια πάνε χρόνια από όταν έπαιξα τελευταία φορά Diablo 3 ( το οποίο μάρεσε γενικά ) με παρέα. Τώρα δεν ψήνεται κανένας τους να ρίξουμε μια ματιά. Αν μαζευτούμε άτομα let me know να το βάλω να κατέβει.
mordred Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Strategos είπε σε ποιον server παίζεις? Europe 26 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Ψήνομαι να το κατεβάσω, βέβαια πάνε χρόνια από όταν έπαιξα τελευταία φορά Diablo 3 ( το οποίο μάρεσε γενικά ) με παρέα. Τώρα δεν ψήνεται κανένας τους να ρίξουμε μια ματιά. Αν μαζευτούμε άτομα let me know να το βάλω να κατέβει. πιο ωραί και πλούσιο απο d3. καμια σχέση. Στο ίδιο στυλ αλλα γενικά πιο προσεγμένο. Τώρα για το pay to win... οκ αν δε θέλεις δε δινεις φράγκο να παίξεις για το λιώσιμο. Από κει και πέρα δε με ενδιαφέρει. Εγώ έχω πει για clan να περναει η ώρα αλλά δε βλέπω κανέναν να συγκινείται Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από mordred
Strategos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Europe , έχει πολλούς εγώ παίζω στον archbishop lazarus.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δεν έχετε ξαναδεί free-to-play παιχνίδι κινητού, ε; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα