Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Diablo Immortal is coming to PC on June 2nd, PC requirements revealed Τελικά η Blizzard ανακοίνωσε πως το f2p Diablo Immortal θα κυκλοφορήσει και στο PC στις 2 Ιουνίου. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει cross-play και cross-progression μεταξύ mobile και PC. Η PC έκδοση θα έχει το δικό της HUD. Η εταιρεία ανακοίνωσε και τις απαιτήσεις του παιχνιδιού ενώ έχουμε και το πρώτο PC footage. Οι εγγραφές για την Open-BETA στο PC είναι ανοιχτές στο Battlenet. 1
aliakas Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Pre Load ανοιχτο ... check πανω απο 30 εκατομυρια ηδη pre registered ... check δωρεαν skin (costume) για οσους κανουν pre registered ... check η καλη μας διαθεση για να ριξουμε τεζα το διαολο για μια ακομα φορα ... check
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δεν ξέρω αν άνοιξε μόνο για μένα από σήμερα γιατί είχα κάνει opt-in αλλά μπαίνω κανονικά στο diablo immortal από το κινητό μου . Στο battle.net app του pc μου λέει ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμο . Έπαιξα κανά μισάωρο δεν το λες και άσχημο . Καλούτσικο είναι αν και με χαλάει το κινητό και πιστεύω θα είναι καλύτερη εμπειρία σε υπολογιστή από αύριο αλλά για τον δρόμο είναι μια χαρά ή το βράδυ πριν κοιμηθώ Δοκιμάστε το από σήμερα σε όποιον επιτρέπει την πρόσβαση
iddqdiddqd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Σε galaxy S10 με exynos τα γραφικά απλά δεν υπάρχουν. Κράζουν και στο reddit, πρέπει να είναι γενικό. Σε tabletακι με 730g πάει οκ αλλά όλα low. Από gameplay προς το παρόν ευχάριστο, αλλά δεν ξέρω που θα πάει η φάση με τα microtransactions και το P2W.
TheoAlex50 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Και εμένα μου ήρθε ειδοποίηση. Πολύ καλύτερο από ότι περίμενα. 👌👌
RazielKvlt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Το δοκίμασα λίγο γιατί περιμένω να κατεβάσει κάμποσα εκατομμύρια giga ακόμα και εντυπωσιάστηκα.Δυστυχώς δεν είναι η συσκευή μου(poco X3 pro 8/256) συμβατή για τα 60 fps(το οποίο δεν έχει λογική γιατί παίζω Apex Legends με τα γραφικά στο ultra HD και 60 fps.Μου αρέσει περισσότερο από την έκδοση για υπολογιστή γιατί ταιριάζει το gameplay και ο χειρισμός σε κινητό ή τάμπλετ.
xaralas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Το δοκιμασα και εγω πριν κοιμηθω και τελικα κατεληξα να το αφησω στις 3 το πρωι..Τα πρωτα που εχω δει ειναι μια χαρα, ειναι Diablo, τωρα με τα microtransanctions δεν εχω ιδεα τι παιζει! Και σε μενα στο Α52s το 60 fps δεν ενεργοποιειται αλλα στο high και στα 30fps παιζει πολυ ομαλα. Κατεβαζε και ενα HD textures αλλα δεν βρισκω αν πρεπει να το ενεργοποιησω απο καπου ή το περναει αυτοματα.
Strategos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 καλησπέρα παίζω στον server archbishop lazarus, αν θέλει κάνεις clan ας ψάξει GreekGods, πρέπει να είσαι 30lvl για να σου βγάλει την επιλογή.
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Το νήμα που άνοιξε στο Console forum μεταφέρθηκε εδώ, μιας και δεν θα βγει (για την ώρα) σε κονσόλες ο τίτλος. ----------------------- Το έβαλα λίγο στο κινητό μου, είναι αρκετά fun, περισσότερο από άλλα mobile games. Ξέρετε αν μπορεί να παιχτεί με gamepad σε Android; 1
iddqdiddqd Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Malthador είπε Ξέρετε αν μπορεί να παιχτεί με gamepad σε Android; Κανονικότατα, και έχει και rebinding. 1
Apollonian Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 - Blizzard 2018: Do you guys not have phones? 🤡 - Blizzard 2022: Do you guys not have video cards? 😁
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Εχει ανοιξει σε κανεναν η εκδοση για pc ? Δεν με αφηνει να πατησω play
nikx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Ουτε εμενα, κατεβηκε κανονικα αλλα δεν σε αφηνει. Συμφωνα με το παρακατω ελπιζω στις 8μμ να μας αφησει.
Speculoos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Εδώ στο Βέλγιο δεν είναι διαθέσιμο λόγω των loot boxes τα οποία απαγορεύονται από τον βελγικό νόμο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα