Προς το περιεχόμενο

Diablo Immortal [PC][Android][iOS]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Diablo-Immortal-feature-672x372.jpg

Diablo Immortal is coming to PC on June 2nd, PC requirements revealed

Τελικά η Blizzard ανακοίνωσε πως το f2p Diablo Immortal θα κυκλοφορήσει και στο PC στις 2 Ιουνίου. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει cross-play και cross-progression μεταξύ mobile και PC. Η PC έκδοση θα έχει το δικό της HUD. Η εταιρεία ανακοίνωσε και τις απαιτήσεις του παιχνιδιού ενώ έχουμε και το πρώτο PC footage.

Οι εγγραφές για την Open-BETA στο PC είναι ανοιχτές στο Battlenet.

Diablo-Immortal-PC-Requirements.jpg

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Pre Load ανοιχτο ... check

πανω απο 30 εκατομυρια ηδη pre registered ... check

δωρεαν skin (costume) για οσους κανουν pre registered ... check 

η καλη μας διαθεση για να ριξουμε τεζα το διαολο για μια ακομα φορα ... check 

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν άνοιξε μόνο για μένα από σήμερα γιατί είχα κάνει opt-in αλλά μπαίνω κανονικά στο diablo immortal από το κινητό μου . Στο battle.net app του pc μου λέει ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμο .

Έπαιξα κανά μισάωρο δεν το λες και άσχημο . Καλούτσικο είναι αν και με χαλάει το κινητό και πιστεύω θα είναι καλύτερη εμπειρία σε υπολογιστή από αύριο αλλά για τον δρόμο είναι μια χαρά ή το βράδυ πριν κοιμηθώ :) Δοκιμάστε το από σήμερα σε όποιον επιτρέπει την πρόσβαση 

Δημοσ.

Σε galaxy S10 με exynos τα γραφικά απλά δεν υπάρχουν. Κράζουν και στο reddit, πρέπει να είναι γενικό.

Σε tabletακι με 730g πάει οκ αλλά όλα low.

Από gameplay προς το παρόν ευχάριστο, αλλά δεν ξέρω που θα πάει η φάση με τα microtransactions και το P2W.

Δημοσ.

Το δοκίμασα λίγο γιατί περιμένω να κατεβάσει κάμποσα εκατομμύρια giga ακόμα και εντυπωσιάστηκα.Δυστυχώς δεν είναι η συσκευή μου(poco X3 pro 8/256) συμβατή για τα 60 fps(το οποίο δεν έχει λογική γιατί παίζω Apex Legends με τα γραφικά στο ultra HD και 60 fps.Μου αρέσει περισσότερο από την έκδοση για υπολογιστή γιατί ταιριάζει το gameplay και ο χειρισμός σε κινητό ή τάμπλετ.

Δημοσ.

Το δοκιμασα και εγω πριν κοιμηθω και τελικα κατεληξα να το αφησω στις 3 το πρωι..Τα πρωτα που εχω δει ειναι μια χαρα, ειναι Diablo, τωρα με τα microtransanctions δεν εχω ιδεα τι παιζει! Και σε μενα στο Α52s το 60 fps δεν ενεργοποιειται αλλα στο high και στα 30fps παιζει πολυ ομαλα. Κατεβαζε και ενα HD textures αλλα δεν βρισκω αν πρεπει να το ενεργοποιησω απο καπου ή το περναει αυτοματα.

Δημοσ.

καλησπέρα παίζω στον server archbishop lazarus, αν θέλει κάνεις clan ας ψάξει GreekGods, πρέπει να είσαι 30lvl για να σου βγάλει την επιλογή.

• Moderators
Δημοσ.

Το νήμα που άνοιξε στο Console forum μεταφέρθηκε εδώ, μιας και δεν θα βγει (για την ώρα) σε κονσόλες ο τίτλος.

-----------------------

Το έβαλα λίγο στο κινητό μου, είναι αρκετά fun, περισσότερο από άλλα mobile games. Ξέρετε αν μπορεί να παιχτεί με gamepad σε Android;

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε εμενα, κατεβηκε κανονικα αλλα δεν σε αφηνει.

Συμφωνα με το παρακατω ελπιζω στις 8μμ να μας αφησει.

Diablo-Immortal-Timezone-map.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...