Gulik Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Νέα προσφορά στο Box από σημερα (μέχρι και την Πέμπτη). Απολαμβάνεις το αγαπημένο σου φαγητό από τις 19:00 έως τις 24:00 και κερδίζεις 20% επιστροφή της αξίας της παραγγελίας σου, σε πόντους ΒΟΧ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πληκτρολογήσεις τον κωδικό DINNERBOX πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου. Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά ανά χρήστη και ισχύει για παραγγελίες με χρεωστική/πιστωτική κάρτα. Φτωχή προσφορά, σε αντίθεση με το παρελθόν, αλλά προσφορά... 1 5
k_kouts Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάθε εβδομάδα ισχύουν και οι κωδικοί BOXDELIVERY3, -3 ευρώ για παραγγελίες σε καταστήματα με τη λειτουργία live tracking(6.5 ευρώ ελάχιστη) και SWEETBOX, -3 ευρώ για παραγγελίες καταστήματα της κατηγορίας γλυκά(6.5 ευρώ ελάχιστη νομίζω κι εδώ) 😎 Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από k_kouts 1 2
Billator Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Να πούμε βέβαια ότι από τότε που το box έκοψε τις δωροεπιταγές, οι πόντοι έχασαν αρκετά την αξία τους. Άλλο να μπορείς να παραγγείλεις τσάμπα όποτε θες με τους πόντους που έχεις μαζέψει (αγοράζοντας κάποια δωροεπιταγή) και άλλο να έχεις απλά μία έκπτωση στην παραγγελία σου. 4
comfuzio Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μεγάλο φάουλ είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις όλους τους πόντους σε μια παραγγελία ανεξαρτήτος τιμής. Εμένα αυτό με είχε ξενερώσει! Είχα πχ 15€ σε πόντους και έκανε 14€ μια παραγγελία και δεν μπορούσα να πάρω αυτό που ήθελα με τους πόντους μου και μόνο
Billator Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 24 λεπτά πριν, comfuzio είπε Μεγάλο φάουλ είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις όλους τους πόντους σε μια παραγγελία ανεξαρτήτος τιμής. Εμένα αυτό με είχε ξενερώσει! Είχα πχ 15€ σε πόντους και έκανε 14€ μια παραγγελία και δεν μπορούσα να πάρω αυτό που ήθελα με τους πόντους μου και μόνο 46 λεπτά πριν, Billator είπε Να πούμε βέβαια ότι από τότε που το box έκοψε τις δωροεπιταγές, οι πόντοι έχασαν αρκετά την αξία τους. Άλλο να μπορείς να παραγγείλεις τσάμπα όποτε θες με τους πόντους που έχεις μαζέψει (αγοράζοντας κάποια δωροεπιταγή) και άλλο να έχεις απλά μία έκπτωση στην παραγγελία σου. Μπορούσες μέχρι και τον Ιανουάριο αγοράζοντας δωροεπιταγή, οι πόντοι "άξιζαν" και περισσότερο γιατί έπαιρνες καλύτερη αναλογία πόντοι / ευρώ. Από το Φεβρουάριο μέχρι και πριν 6 μέρες είχαν κάτι σάπιές δωροεπιταγές 20€ για 40.000 πόντους όπου δεν άξιζε η εξαργύρωση αλλά τώρα σταμάτησαν και αυτές 1
Dam_Peristeriws Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Να διαγραφει το σχολιο μου Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από Dam_Peristeriws
Mando Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Συνδυάζεται και με το boxdelivery3 , πρωτα βαζεται τον κωδικο DINNERBOX στο πεδιο εχω κουπονι δωρου και μετα στην παραγγελια τον αλλο κωδικο. 1
Boubis1411 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Mando είπε Συνδυάζεται και με το boxdelivery3 , πρωτα βαζεται τον κωδικο DINNERBOX στο πεδιο εχω κουπονι δωρου και μετα στην παραγγελια τον αλλο κωδικο. Αλήθεια; στην παραγγελία που όμως; Έκανα χτες παραγγελία και δεν μπόρεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα