Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νέα προσφορά στο Box από σημερα (μέχρι και την Πέμπτη).

Απολαμβάνεις το αγαπημένο σου φαγητό από τις 19:00 έως τις 24:00 και κερδίζεις 20% επιστροφή της αξίας της παραγγελίας σου, σε πόντους ΒΟΧ. 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πληκτρολογήσεις τον κωδικό DINNERBOX πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου.

Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά ανά χρήστη και ισχύει για παραγγελίες με χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Φτωχή προσφορά, σε αντίθεση με το παρελθόν, αλλά προσφορά...

• Like 1
  • Thanks 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάθε εβδομάδα ισχύουν και οι κωδικοί BOXDELIVERY3, -3 ευρώ για παραγγελίες σε καταστήματα με τη λειτουργία live tracking(6.5 ευρώ ελάχιστη) και SWEETBOX, -3 ευρώ για παραγγελίες καταστήματα της κατηγορίας γλυκά(6.5 ευρώ ελάχιστη νομίζω κι εδώ) 😎

Επεξ/σία από k_kouts
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Να πούμε βέβαια ότι από τότε που το box  έκοψε τις δωροεπιταγές, οι πόντοι έχασαν αρκετά την αξία τους. 

Άλλο να μπορείς να παραγγείλεις τσάμπα όποτε θες με τους πόντους που έχεις μαζέψει (αγοράζοντας κάποια δωροεπιταγή) και άλλο να έχεις απλά μία έκπτωση στην παραγγελία σου.

• Like 4
Δημοσ.

Μεγάλο φάουλ είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις όλους τους πόντους σε μια παραγγελία ανεξαρτήτος τιμής.
Εμένα αυτό με είχε ξενερώσει! Είχα πχ 15€ σε πόντους και έκανε 14€ μια παραγγελία και δεν μπορούσα να πάρω αυτό που ήθελα με τους πόντους μου και μόνο

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Μεγάλο φάουλ είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις όλους τους πόντους σε μια παραγγελία ανεξαρτήτος τιμής.
Εμένα αυτό με είχε ξενερώσει! Είχα πχ 15€ σε πόντους και έκανε 14€ μια παραγγελία και δεν μπορούσα να πάρω αυτό που ήθελα με τους πόντους μου και μόνο

46 λεπτά πριν, Billator είπε

Να πούμε βέβαια ότι από τότε που το box  έκοψε τις δωροεπιταγές, οι πόντοι έχασαν αρκετά την αξία τους. 

Άλλο να μπορείς να παραγγείλεις τσάμπα όποτε θες με τους πόντους που έχεις μαζέψει (αγοράζοντας κάποια δωροεπιταγή) και άλλο να έχεις απλά μία έκπτωση στην παραγγελία σου.

Μπορούσες μέχρι και τον Ιανουάριο αγοράζοντας δωροεπιταγή, οι πόντοι "άξιζαν" και περισσότερο γιατί έπαιρνες καλύτερη αναλογία πόντοι / ευρώ. 

Από το Φεβρουάριο μέχρι και πριν 6 μέρες είχαν κάτι σάπιές δωροεπιταγές 20€ για 40.000 πόντους όπου δεν άξιζε η εξαργύρωση αλλά τώρα σταμάτησαν και αυτές :P 

• Like 1
Δημοσ.

Συνδυάζεται και με το boxdelivery3 , πρωτα βαζεται τον κωδικο DINNERBOX  στο πεδιο εχω κουπονι δωρου και μετα στην παραγγελια τον αλλο κωδικο. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mando είπε

Συνδυάζεται και με το boxdelivery3 , πρωτα βαζεται τον κωδικο DINNERBOX  στο πεδιο εχω κουπονι δωρου και μετα στην παραγγελια τον αλλο κωδικο. 

Αλήθεια; στην παραγγελία που όμως; 

Έκανα χτες παραγγελία και δεν μπόρεσα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...