Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν έχει και το iphone 13 pro θέματα και ειδικά με την ποιότητα των φωτογραφιών τότε  που πάμε οεο.... Πώς και δεν διάβασα πουθενά για αυτό. Ευχαριστώ για το πόστ.

Θέλει να ασχοληθώ να δω τι λένε ακριβώς. 

Δηλαδή στο iphone 13 pro αξίζει μόνο να τραβάς raw; Το ίδιο φαντάζομαι θα ισχύει και για το απλό. Θέλει διάβασμα. Raw δεν τραβάω σχεδόν ποτέ. 

Δημοσ.

Γειά σας. Καλημέρα. 

Μεταξύ S21 FE 5G και OnePlus 9 Pro ποιο υπερτερεί σε φωτογραφία;

Και τα δύο τραβάνε ωραία απ ότι έχω δεί και μεγάλο συν Samsung χωρίς Exynos εδώ Ευρώπη. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimash18 είπε

Γειά σας. Καλημέρα. 

Μεταξύ S21 FE 5G και OnePlus 9 Pro ποιο υπερτερεί σε φωτογραφία;

Και τα δύο τραβάνε ωραία απ ότι έχω δεί και μεγάλο συν Samsung χωρίς Exynos εδώ Ευρώπη. 

Screenshot_20220504-123243.jpg.08b964ff431fab2fbfbeace50861faa0.jpg

Δημοσ.

Το kimovil το βλέπω και εγώ.

Γενικά το oneplus είναι λίγο καλύτερο τηλέφωνο αλλά τα με τα σχόλια που διαβάζω δεν βγάζεις άκρη. Είτε είναι πολύ καλά ειτε τα χειρότερα.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Dimash18 είπε

Το kimovil το βλέπω και εγώ.

Γενικά το oneplus είναι λίγο καλύτερο τηλέφωνο αλλά τα με τα σχόλια που διαβάζω δεν βγάζεις άκρη. Είτε είναι πολύ καλά ειτε τα χειρότερα.

Σαν συνολικό κινητό εγώ το OnePlus ψηφίζω.

Δημοσ.
Στις 27/4/2022 στις 12:00 ΜΜ, jodact είπε

Εκανα μετάβαση από S21+ σε iPhone 13 Pro. Συνειδητά δεν πήρα το Pro Max επειδή είναι τεράστιο και δεν βολεύει καθόλου στο δικό μου χέρι. 

Η οθόνη του iPhone έχει ξεκάθαρα πιο ρεαλιστικά χρώματα. Του Samsung είχαν μπλέ απόχρωση και γενικά τα έδειχνε oversaturated. Σίγουρα πιο εντυπωσιακά στο μάτι αλλά μη ρεαλιστικά. 

Επίσης η κάμερα είναι αισθητά καλύτερη ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού που ήταν και ο βασικός λόγος που έδιωξα το S21+.  Γενικώς από την κάμερα του iPhone ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Aνοίγει ακαριαία και ειναι ετοιμο να τραβηξει φωτο πιο γρηγορα απο το Sam.  Αν στην σειρά S22 δεν εχουν φτιάξει το μέτριο Software θα προτεινα να πας καρφί στο iPhone. (Eιχα και πριν αλλα Samsung κινητά, αλλά "πρόβλημα" με κάμερα που δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα, συνάντησα μόνο στο 21+)

Η αυτονομία μπαταρίας προφανώς είναι μικρότερη στο 13 απο το S21+ αλλά όχι ανησυχητική. Τουλάχιστον αυτό έδειξε η προσωπική μου εμπειρία. Το S21+ ειχε πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας, δε ξέρω γιατί λένε το αντίθετο.  Ίσως οι εκδόσεις με Snapdragon να είχαν μικρότερη, δε γνωρίζω. 

Αν σε βολεύει το Pro Max στο χέρι, και αποφασίσεις να πας σε iPhone,  μάλλον αξίζει τα έξτρα 100€ για την αυτονομία.

Ακόμη και το απλό iPhone 13 που αναφέρθηκε ισως ειναι καλύτερο σε κάμερα διοτι στη Samsung το προβλημα δεν ηταν στους σένσορες, αλλά στο υπερβολικό software που ακομα και μετα απο πολλά updates δεν βελτιώθηκε. 

Προηγουμένως είχα αποκλειστικά Android κινητά, είναι το πρώτο μου Apple, οπότε δε με λες και Fanboy. 

Θα διαφωνήσω με τον φίλο μας,κάτοχος του s21 ultra,οι φωτογραφίες είναι καταλυτικές και τις συγκρίνω με φωτογραφίες από ipho e 13 pro max του κολλητού μου.Εχουμε κάνει αμέτρητες συγκρίσεις και σε χαμηλό φωτισμό είναι ελαφρώς καλύτερο το ipho e 13 pro max.Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις έχει γίνει ακόμα καλύτερο και φυσικά σε ζουμ δεν συγκρίνονται.Αυτα από μένα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ σαν πρόσφατος κάτοχος iPhone 13 pro max έχω εντυπωσιαστεί απο τις επιδόσεις της κάμερας. Και όχι μονο εγώ με έχουν ζαλίσει όπου πηγαίνω φίλοι και γνωστοί μου κοτσάρουν στη μοούρη το τηλεφωνο ολη την ώρα να ανοίξει, για να βγάλουν φωτος και έχουν πάθει πλάκα. Και μιλαώ για 2 άτομα που έχουν DSLR Nikon D300 (ψιλό παλιά μεν).

Ειδικά με το cinematic video δημιουργείς επαγγελματιά πλάνα χωρίς να κουβαλάς ένα κάρο εξοπλισμό. Για το S22 Ultra δεν εχω γνώμη, αλλα απο αυτα  που έχω διαβάσει πρέπει να ειναι στα ίδια επίπεδα με το 13 pro. Εγώ κάτοχος 12 χρόνια Android ,φοβόμουν τη μετάβαση στο iOS η οποία εν τέλει, ήταν παιχνιδάκι. Κιαα όσον αφορά το λογισμικό, τι να λέμε, όλα ανοίγουν ακαραιαία και smoothly.

Επεξ/σία από JimxxZe

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...