WaxOnWaxOff Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Εχει διαφορα οντως... Στα επιπλεον , σημερα μου εστειλε μηνυμα η amazon για το οτι θα κανουν refund Δεν εχω ιδεα γιατι , αλλα αμα μπουν δε με χαλαει 😆 Αναφορά σε κείμενο This refund is for the following item(s): Item: Lenovo Legion Y27q-20 27 Inch QHD Monitor (IPS Panel, 165 Hz, 1 ms, HMDI, DP, USB A-B) - Fully Adjustable Screen, Black Quantity: 1 Reason for refund: Export fee reduced The following is the breakdown of your refund for this item: Import Fee Deposit Refund: €36.30 Επιπλεον κατι αδιαφορο , επανω γραφει οτι εχει g sync , αυτο σημαινει μονο nvidia η πλεον μπορει και η amd αντι του free sync ? Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από WaxOnWaxOff
vaggospro Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, WaxOnWaxOff είπε Εχει διαφορα οντως... Στα επιπλεον , σημερα μου εστειλε μηνυμα η amazon για το οτι θα κανουν refund Δεν εχω ιδεα γιατι , αλλα αμα μπουν δε με χαλαει 😆 Επιπλεον κατι αδιαφορο , επανω γραφει οτι εχει g sync , αυτο σημαινει μονο nvidia η πλεον μπορει και η amd αντι του free sync ? Απ΄ ότι κατάλαβα, έπεσε ο φόρος εξαγωγής (απο Αγγλία για Ελλάδα λογικά) και τον αφαίρεσαν απο την παραγγελία σου, πολύ εύκολα θα μπορούσαν να το αγνοήσουν και να κρατήσουν όλο το ποσό χωρίς να καταλάβεις κάτι αλλά Άμαζον είναι αυτή.
SabotazNic Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, vaggospro είπε αλλά Άμαζον είναι αυτή. Απο την μια εχουμε την Αμαζον που κανει επιστροφες χρηματων για μειωσεις σε κοστη εξαγωγων, απο την αλλη εχουμε τον καταναλωτη, που δεν διαβαζει γιατι γινεται επιστροφη και νομιζει οτι θα παρει full refund χωρις να εχει προθεση να τους στειλει ενα μαιλ να δει τον λογο και να ξανα στειλει τα χρηματα
bower Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, WaxOnWaxOff είπε Δεν εχω ιδεα γιατι , αλλα αμα μπουν δε με χαλαει 😆 όταν αγοράζεις απο σελερ την Αμαζον Αγγλίας προπληρώνεις τα τέλη εισαγωγής. αν αυτά που τελικά πληρώθηκαν είναι λιγότερα από αυτά που σου κράτησαν σου επιστρέφουν τη διαφορά (η οποία στη δική σου περίπτωση ήταν αρκετή, καλή φάση) αν αυτά που τελικά πληρώθηκαν είναι περισσότερα από αυτά που σου κράτησαν, η αμαζον επιβαρύνεται τη διαφορα. αν η αμαζον ερθει Ελλαδα θα ειναι ο θανατος του εμπορακου
vaggospro Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, bower είπε αν η αμαζον ερθει Ελλαδα θα ειναι ο θανατος του εμπορακου Όταν έρθει εννοείς, σε 10 χρόνια θα μας έχει φάει όλους, και θα τους ευχαριστούμε κιόλας. Δυστηχώς...
XghosT7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, WaxOnWaxOff είπε Επιπλεον κατι αδιαφορο , επανω γραφει οτι εχει g sync , αυτο σημαινει μονο nvidia η πλεον μπορει και η amd αντι του free sync ? Η οθόνη δεν έχει built in Gsync Module, έχει όμως freesync premium. Μέσω του freesync premium που κανονικά προορίζεται για κάρτες AMD μπορείς να βάλεις και GSYNC πλέον (Έβγαλε Driver η Nvidia που το υποστηρίζει αυτό). Όσο για το refund,δεν το περίμενα. Αν αυτό ισχύει για όλους (που λογικά ναι), παιδεία η οθόνη βγαίνει σε τιμή ΧΟΜΑ για αυτά που προσφέρει,να ξέρετε. Μιλάμε για 280 ευρώ και κάτω, καμία σχέση με της φθηνότερες οθόνες QHD high refresh rate στο Skroutz. Χτυπήστε όσοι σκέφτεστε να αναβαθμησετε σε QHD πριν να είναι αργά και αλλάξει η τιμή 1
vaggospro Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, XghosT7 είπε Η οθόνη δεν έχει built in Gsync Module, έχει όμως freesync premium. Μέσω του freesync premium που κανονικά προορίζεται για κάρτες AMD μπορείς να βάλεις και GSYNC πλέον (Έβγαλε Driver η Nvidia που το υποστηρίζει αυτό). Όσο για το refund,δεν το περίμενα. Αν αυτό ισχύει για όλους (που λογικά ναι), παιδεία η οθόνη βγαίνει σε τιμή ΧΟΜΑ για αυτά που προσφέρει,να ξέρετε. Μιλάμε για 280 ευρώ και κάτω, καμία σχέση με της φθηνότερες οθόνες QHD high refresh rate στο Skroutz. Χτυπήστε όσοι σκέφτεστε να αναβαθμησετε σε QHD πριν να είναι αργά και αλλάξει η τιμή Έχει αλλάξει ήδη η τιμή. Και άρχισα να το σκέφτομαι για αγορά, καταραμμένη τύχη.
umbrella co. Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, XghosT7 είπε Χτυπήστε όσοι σκέφτεστε να αναβαθμησετε σε QHD πριν να είναι αργά και αλλάξει η τιμή Εαν δεν συνελθουν οι τιμες στις Gpu, οποιος παρει αυτη την οθονη για gaming θα εχει μεγαλο προβλημα εαν δεν εχει ηδη καλη καρτα γραφικων. Εκτος αν εχει σκοπο να τα παιζει ολα στο low ή με DLSS κλπ. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από umbrella co.
vaggospro Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, umbrella co. είπε Εαν δεν συνελθουν οι τιμες στις Gpu, οποιος παρει αυτη την οθονη για gaming θα εχει μεγαλο προβλημα εαν δεν εχει ηδη καλη καρτα γραφικων. Εκτος αν εχει σκοπο να τα παιζει ολα στο low ή με DLSS κλπ. Μπορεί πολύ απλά να την χρησιμοποιεί σε 1080p όταν παίζει παιχνίδια.
XghosT7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, umbrella co. είπε Εαν δεν συνελθουν οι τιμες στις Gpu, οποιος παρει αυτη την οθονη για gaming θα εχει μεγαλο προβλημα εαν δεν εχει ηδη καλη καρτα γραφικων. Εκτος αν εχει σκοπο να τα παιζει ολα στο low ή με DLSS κλπ. Από 48 fps και πάνω ενεργοποιεις το Freesync / GSync και είσαι άρχοντας (ο ρυθμος ανανεώσεις της οθόνης γίνετε ίσως με τα καρέ που βγάζει η κάρτα σου). Αν δεν έχεις κάρτα που υποστηρίζει τα παραπάνω τότε θα υποφέρεις από screen tearing άσχημα.
MrRush Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Στις 26/4/2022 στις 2:03 ΜΜ, umbrella co. είπε Την εχει εχει αγορασει κανεις να μας πει εντυπωσεις? Eχει εγγυηση Zero pixel αυτη η οθονη ή θα την παντρευτουμε αν εχει καμμενα pixel? Την έχω εγώ, είναι καταπληκτική οθόνη και έχουν πολύ καλό factory QC και calibration.
ordion3 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Αξίζει η μετάβαση από msi optix mag271cqr που έχω τωρα σε αυτήν την lenovo?
leros2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 34 λεπτά πριν, ordion3 είπε Αξίζει η μετάβαση από msi optix mag271cqr που έχω τωρα σε αυτήν την lenovo? Μπα καλά είσαι, αν αλλάξεις σε Ips και θα κερδίσεις και θα χάσεις όμως. Θα απαλλαγείς απο το smearing του Va αλλά θα χάσεις και το σωστό μαύρο του 1
mcrenas Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Στο συνολο με import taxes και μεταφορικα μου εμφανιζεται στα 381 ευρο. Χανω κατι; Αν οχι καλο θα ηταν να αλλαξει η τιμη του τιτλου
WaxOnWaxOff Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 44 λεπτά πριν, mcrenas είπε Στο συνολο με import taxes και μεταφορικα μου εμφανιζεται στα 381 ευρο. Χανω κατι; Αν οχι καλο θα ηταν να αλλαξει η τιμη του τιτλου Ανεβηκε η τιμη ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα