XghosT7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Τέλεια οθόνη για gaming στην χαμηλότερη τιμή που έχει υπάρξει ποτέ. Με μια γρήγορη ματιά προσφέρη: - QHD ανάλυση + 165Hz με πολύ καλά response times. - 10bit χρώματα (με τέλειο εργοστασιακό calibration). - 3 USB ports. - Τέλεια Ergonomics, ρυθμίζεις ύψος κτλπ. - GSync + HDR400 certifications. - Παρέχει DisplayPort, HDMI και USB καλώδιο μέσα στο κουτί. Εδώ review από rtings: https://www.rtings.com/monitor/reviews/lenovo/legion-y27q-20 (κάνουν συγκεκριμένο έλεγχο και προσωπικά τους εμπιστέυομαι). Skroutz.gr χαμηλότερη τιμή: 400€ χωρίς μεταφορικά, τωρινή: 544,11€ χωρίς μεταφορικά. BestPrice.gr χαμηλότερη τιμή: 396,00€ χωρίς μεταφορικά, τωρινή: 534,58€ χωρίς μεταφορικά. Amazon UK: αν πληρώσετε με Revolut βγαίνει στα 309,53€ ενώ αν αφήσετε το Amazon να κάνει την μετατροπή πληρώνετε ~315€. Και η δύο τιμές με μεταφορικά και Import Fees.. Παρόμοια οθόνη σε Skroutz / BestPrice σε αυτή την τιμή ΔΕΝ υπάρχει. Θέλω να αναφέρω ότι δεν έχω παραγγείλη ποτέ από Amazon UK, δεν γνωρίζω αν υπάρχει περίπτωση να χρεωθείτε κάτι παραπάνω από το τελωνείο η πως λειτουργει η εγγύηση εφόσων η αγγλία δεν ανήκει στην ευρωπαική ένωση πια (πχ, σε καλύπτουν τα 2 χρόνια προστασίας του καταναλωτή που δίνει η ευρώπη?). Αν κάποιος γνωρίζει ας γράψει σε σχόλιο. https://www.amazon.co.uk/Lenovo-Legion-Y27q-20-Monitor-Panel/dp/B084XSJ2NK/ Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από XghosT7 5
WaxOnWaxOff Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Με ενδιαφερει ταμαλα , Οντως γνωριζει κανεις για επιπλεον χρεωσεις περαν των 315 ?
terry308 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 37 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε Με ενδιαφερει ταμαλα , Οντως γνωριζει κανεις για επιπλεον χρεωσεις περαν των 315 ? 1
XghosT7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 39 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε Με ενδιαφερει ταμαλα , Οντως γνωριζει κανεις για επιπλεον χρεωσεις περαν των 315 ? H Amazon αναφέρει αυτό "For deliveries of goods sold or fulfilled by Amazon to the EU you will either be charged VAT or an Import Fees Deposit at checkout. The price you are charged will not increase post checkout, unless you are a business customer.". Δηλαδή με απλά λόγια δεν θα υπάρξει μεγαλύτερη χρέωση αλλά δεν θέλω να πάρω κάποιον στον λαιμό μου. Αν κάποιος έχει εμπειρία με αγορά από Amazon αγγλίας μετά το Brexit ας γράψει.
shodan Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Είναι ήδη περασμένη η επιβάρυνση στην τελική τιμή, import fees deposit. 1
umbrella co. Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Την εχει εχει αγορασει κανεις να μας πει εντυπωσεις? Eχει εγγυηση Zero pixel αυτη η οθονη ή θα την παντρευτουμε αν εχει καμμενα pixel? Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από umbrella co.
WaxOnWaxOff Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Χτυπησα παραγγελια Τα λεμε σε 10 μερες Καμια καρτουλα να την σηκωσει παιζει ? 🤣 Με 1650s ειμαι
alexmpl Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, umbrella co. είπε Την εχει εχει αγορασει κανεις να μας πει εντυπωσεις? Eχει εγγυηση Zero pixel αυτη η οθονη ή θα την παντρευτουμε αν εχει καμμενα pixel? Από άμαζον δεν σε νοιάζει τι καλύπτει η εγγύηση του κατασκευαστή. Έρχεται, την ανοίγεις και αν οτιδήποτε δεν σ'αρέσει, την στέλνεις εντός ένα μήνα πίσω και σου επιστρέφουν όλο το ποσό όταν την παραλάβουν. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από alexmpl
XghosT7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 32 λεπτά πριν, alexmpl είπε Από άμαζον δεν σε νοιάζει τι καλύπτει η εγγύηση του κατασκευαστή. Έρχεται, την ανοίγεις και αν οτιδήποτε δεν σ'αρέσει, την στέλνεις εντός ένα μήνα πίσω και σου επιστρέφουν όλο το ποσό όταν την παραλάβουν. Μου ακούγετε ακραίο αυτό, έχεις τέτοια εμπειρία?. Στης επιστροφές αναφέρουν αυτό "As well as your statutory cancellation rights described above, you can return most products from the Amazon sites to Amazon within 30 days of receipt of the products if the products are in an unused and undamaged condition.". Unused σημαίνει αχρησιμοποιήτο αρά βάση με αυτό δεν θα δεχτούνε την επιστροφή αν κάποιος ανοίξει και χρησιμοποιήσει το Monitor. 54 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε Χτυπησα παραγγελια Τα λεμε σε 10 μερες Καμια καρτουλα να την σηκωσει παιζει ? 🤣 Με 1650s ειμαι Καλορίζικη η αγορά φίλε, πιστέυω θα σου αρέσει το Monitor, προσφέρει πολλά και στα χρήματα αυτά για μένα είναι κλέψιμο. Για καρτούλα δες σε RTX 3070-3080, έχουν πέσει αρκετά η τιμές και θα πέσουν ακόμα λίγο. Εγώ πήρα αυτήν εδώ https://www.skroutz.gr/s/30253081/Gigabyte-GeForce-RTX-3070-8GB-GDDR6-Aorus-Master-rev-2-0-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-4-0-με-3-HDMI-και-3-DisplayPort-GV-N3070AORUS-M-8GD-Rev-2-0.html πριν ~20 μέρες στα 759 ευρώ από ελληνικό κατάστημα. Απλά είναι τέρας.
WaxOnWaxOff Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, XghosT7 είπε Μου ακούγετε ακραίο αυτό, έχεις τέτοια εμπειρία?. Στης επιστροφές αναφέρουν αυτό "As well as your statutory cancellation rights described above, you can return most products from the Amazon sites to Amazon within 30 days of receipt of the products if the products are in an unused and undamaged condition.". Unused σημαίνει αχρησιμοποιήτο αρά βάση με αυτό δεν θα δεχτούνε την επιστροφή αν κάποιος ανοίξει και χρησιμοποιήσει το Monitor. Καλορίζικη η αγορά φίλε, πιστέυω θα σου αρέσει το Monitor, προσφέρει πολλά και στα χρήματα αυτά για μένα είναι κλέψιμο. Για καρτούλα δες σε RTX 3070-3080, έχουν πέσει αρκετά η τιμές και θα πέσουν ακόμα λίγο. Εγώ πήρα αυτήν εδώ https://www.skroutz.gr/s/30253081/Gigabyte-GeForce-RTX-3070-8GB-GDDR6-Aorus-Master-rev-2-0-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-4-0-με-3-HDMI-και-3-DisplayPort-GV-N3070AORUS-M-8GD-Rev-2-0.html πριν ~20 μέρες στα 759 ευρώ από ελληνικό κατάστημα. Απλά είναι τέρας. Too much ρε συ , τοσο δεν κοστισε ουτε ολοκληρο το συστημα μου 5600Χ/32GB/asus 550-i , τα υπολοιπα τα ειχα Σκεφτομουν μηπως καμια amd 6600 , μπας και κανω χρηση της λειτουργιας REBAR η οπως αλλιως το λενε αυτο που εχουν για κατευθειαν μνημη στην gpu . Απο παιχνιδια ..... δεν παιζω , ετυχε χθες και λογο του δωρεαν ιντερνετ απο την κοσμοτε , εβαλα το elden ring στο οποιο η 1650Σ βγαζει 60fps με high presets την οθονη για το real estate την θελω 😆
alexmpl Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, XghosT7 είπε Μου ακούγετε ακραίο αυτό, έχεις τέτοια εμπειρία?. Στης επιστροφές αναφέρουν αυτό "As well as your statutory cancellation rights described above, you can return most products from the Amazon sites to Amazon within 30 days of receipt of the products if the products are in an unused and undamaged condition.". Unused σημαίνει αχρησιμοποιήτο αρά βάση με αυτό δεν θα δεχτούνε την επιστροφή αν κάποιος ανοίξει και χρησιμοποιήσει το Monitor. Προσωπικά έχει τύχει να επιστρέψω εντός των 30 ημερών μόνο προϊόν από amazon warehouse οπότε το είχα αγοράσει ήδη ως used αλλά απ΄ όσο ξέρω γενικότερα η πολιτική του amazon είναι αυτή. Στους όρους αναφέρονται αναλυτικά τα εξής: Για τις 14 ημέρες ακύρωσης. Για τις 30 ημέρες επιστροφής. Υ.Γ. Σε περίπτωση dead pixel ή backlight bleed ζητάς την επιστροφή της ως defective item έτσι κι αλλιώς. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από alexmpl
vgolden Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, απο την ώρα που άνοιξε το thread ψάχνω να βρω και να επιβεβαιώσω αν το Monitor επιτρέπει τα παρακάτω σε Xbox series X μέσω HDMI: 1440p 120Hz VRR on 8bit cd Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει
XghosT7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 17 λεπτά πριν, vgolden είπε Καλησπέρα σε όλους, απο την ώρα που άνοιξε το thread ψάχνω να βρω και να επιβεβαιώσω αν το Monitor επιτρέπει τα παρακάτω σε Xbox series X μέσω HDMI: 1440p 120Hz VRR on 8bit cd Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει Τα 3 πρώτα που έγραψες τα υποστηρίζει, το τέταρτο δεν ξέρω καν τι είναι. Δες το βίντεο για επιβεβαίωση. Για όσους αγόρασαν το Monitor, έψαξα αρκετά και μάλλον το Monitor θα έρθει με καλώδιο ρεύματος Αγγλίας άρα θα χρειαστούμε αντάπτορα ρεύματος από αγγλικό σε ευρωπαικό. Γνωρίζει κάποιος αν το να χρησιμοποιήσεις αντάπτορα ρεύματος θα μπορούσε να επηρεάσει την λειτουργεία του Monitor?
bower Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Γιατί να μην δώσει κάποιος 70 παραπάνω να πάρει DELL S2721DGFA ώστε να έχει κ την αμεσότητα της εδώ υποστήριξης;
XghosT7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, bower είπε Γιατί να μην δώσει κάποιος 70 παραπάνω να πάρει DELL S2721DGFA ώστε να έχει κ την αμεσότητα της εδώ υποστήριξης; Έχουν το ίδιο Panel (27GL850), άρα είναι ίσα σε αυτό. Βάση με αξιολόγηση του rtings, το DELL έχει χάλια χρώματα από την εργοστασιακή ρύθμιση, αυτό θα αναγκάσει κάποιον που θέλει ακρίβεια χρωμάτων να σκάσει 200+ ευρώ για να πάρει Calibrator ώστε να τα ρυθμίσει χειροκίνητα. Επίσεις, τα μαύρα τα δείχνει χειρότερα από το Legion Y27. Η διαφορά χρημάτων με μεταφορικά + φθηνότερο κατάστημα Skroutz (όχι Beboo γιατί είναι μάπα) βγαίνει στα 96,28 ευρώ. Και οκ, Amazon είναι ρε συ, πόσο να αργήσει πια αν πάθει κάτι το Monitor? έχω ακούσει για άσχημες περιπτώσεις και από Ελληνικά καταστήματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα