Aisopos98 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σας θέλω να αγοράσω ένα iphone 11 pro max από το Insomnia και θέλω να το πάρω σε έναν τεχνικό να μου τσεκαρει αν όλα είναι εντάξει ώστε να προχωρήσω στην αγορά . Υπάρχει τέτοια επιλογή ; Κι αν ναι ; Σε ποιο μαγαζί; Διαμένω στη Νίκαια , άρα οπουδήποτε στο κέντρο Αθήνας για να μπορεί και ο πωλητής θα ήταν μια χαρά Σας ευχαριστώ
GATE123 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτό θα το κανονίσεις με τον πωλητή αν συμφωνεί να πάτε σε δικό σου τεχνικό. Καταρχήν θα πρέπει να το δεις από κοντά αυτή είναι η πρώτη κίνηση. Μετά τα συζητάτε. Προσοχή υπάρχουν αρκετοί απατεώνες. Γι'αυτό να επιλέξεις πωλητή με αρκετές θετικές αξιολογήσεις. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από GATE123 2
tasvar Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Και ψάξε καλά και την τελευταία λεπτομέρεια. Κλήσεις, κάμερες, φόρτιση, οθόνη, τα ΠΑΝΤΑ. Εγώ την έχω πατήσει επειδή βιαζόμουν ελαφρώς.😒 1
Aisopos98 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Γι αυτό θέλω να βρω μαγαζί να μπορεί να τσεκαρει ότι δεν μπορώ εγω
eko13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Βασικά πρέπει πρώτα να βρεις αγοραστή να συμφωνεί με αυτό και μετά να βγεις σε διαδικασία να βρεις μαγαζί που τσεκάρει... Και δεν ειμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα συμφωνεί. Και αν δεν συμφωνεί, δεν σημαίνει ότι θα είναι απατεώνας άλλα μπορει να μην έχει χρόνο να αφιερώσει ή γενικά να μην θελει να μπει σε αυτήν την διαδικασία... Μεταξύ μας πολύ πιθανό ότι και το μαγαζί που θα το πας δεν θα κάνει κάτι παραπάνω από αυτά του τσεκάρει ο κάθε αγοραστής (κλήση, ηχείο, wifi κτλ) ... Γιατί αν το πας σε μη επίσημο και το ανοίξει θα έχει πρόβλημα ο πωλητής μετά με εγγυήσεις κτλ... Δεν είναι αμάξι που το τσεκάρει ο μηχανικός σου όπου θέλεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα