sphinxgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Υποθέτω και άλλοι θα έχουν απορίες, μιας και άνοιξε η πλατφόρμα πριν λίγα λεπτά https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/metakineseis/fuelpass Μας δίνει τη δυνατότητα κατάθεσης σε λογαριασμό ή άυλης (+5€) κάρτας μέσω Alpha Bank ή Viva Wallet. Για Aplha Bank, αφού εγκριθεί ή αίτηση απο το GOV.GR προωθεί την αίτηση για έγκριση στην Aplha Bank. Μετά τι γίνεται?! Πως ενημερωνόμαστε απο το τραπεζικο ίδρυμα ?! * Στο μεταξύ hackers έχουν καταλάβει πως πολλοί θα ψάχνουν τα ίδια και άρχισαν πρωι πρωι να στέλνουν παραπλανητικά μηνύματα που ενδεχομένως κάποιος να τα καταλάβει ότι σχετιζονται με το Fuel Pass 1
JohnnySilverhand Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Εχει αρθρο στο site ειδησεων που δεν θα αναφερω το ονομα του, εχει ενα κατεβατο με ολα τα βηματα. Γι' αυτο που ρωτησες 5. Ακολούθως, το πιστωτικό ίδρυμα ή ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός ενημερώνει τον δικαιούχο για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει για την ενεργοποίηση της κάρτας και την πίστωση του χρηματικού ποσού, αποστέλλοντας: α) γραπτό μήνυμα (sms) στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχει δηλώσει ο δικαιούχος στην ειδική εφαρμογή, με ενσωματωμένες οδηγίες και β) μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει ο δικαιούχος στην ειδική εφαρμογή με ενσωματωμένο σύνδεσμο για την ενεργοποίηση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας. Μετά την είσοδο στον ανωτέρω σύνδεσμο, ο δικαιούχος δημιουργεί προσωπικό κωδικό πρόσβασης (password) και λαμβάνει κωδικό επιβεβαίωσης, με νέο γραπτό μήνυμα (sms), προκειμένου να ενεργοποιήσει την ψηφιακή χρεωστική κάρτα του.
gamerMisfitz1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Εγώ μιας και δεν είχα alpha bank, επέλεξα (τι το ήθελα) viva wallet. Αφού υπέβαλα την αίτηση , κατέβασα την εφαρμογή απο το Appstore αλλά δεν με αφήνει να κάνω εγγραφή επειδή και καλά τα στοιχεία επικοινωνίας είναι λάθος και δεν μου λέει καν που μπορω να τα ελέγξω/διορθώσω … εχει κανείς καμια ιδέα ? 1 1
sphinxgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 27 λεπτά πριν, gamerMisfitz1 είπε Εγώ μιας και δεν είχα alpha bank, επέλεξα (τι το ήθελα) viva wallet. Αφού υπέβαλα την αίτηση , κατέβασα την εφαρμογή απο το Appstore αλλά δεν με αφήνει να κάνω εγγραφή επειδή και καλά τα στοιχεία επικοινωνίας είναι λάθος και δεν μου λέει καν που μπορω να τα ελέγξω/διορθώσω … εχει κανείς καμια ιδέα ? Και μένα. Παρότι όλα ειναι σωστά και επικαιροποιημένα και το επιβεβαίωσα καμποσες φορές. Για αυτό μετά επέλεξα alpha bank (όπου δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό βάσει freedom pass)
gamerMisfitz1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Και μένα. Παρότι όλα ειναι σωστά και επικαιροποιημένα και το επιβεβαίωσα καμποσες φορές. Για αυτό μετά επέλεξα alpha bank (όπου δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό βάσει freedom pass) Το θεμα ειναι οτι τωρα μου γράφει η αίτηση προς έλεγχο χρηματοδότησης κατι τέτοιο και δεν μπορω να αλλάξω να βάλω αλλο τροπο λήψης του ποσού. 1
sphinxgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, gamerMisfitz1 είπε Το θεμα ειναι οτι τωρα μου γράφει η αίτηση προς έλεγχο χρηματοδότησης κατι τέτοιο και δεν μπορω να αλλάξω να βάλω αλλο τροπο λήψης του ποσού. Δοκίμασε να πάρεις τηλ στην εξυπηρέτηση, να στην ακυρώσουν να την βάλεις από την αρχή 1
PedroG Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μπαχαλο η κατασταση!!! αντε να βγαλουν ακρη οι 60 - 70 χρονοι με την κατασταση που επικτρατει!!! και ολο αυτο για να λαβει καποιος 5 ευρω!!!! 1
Kostasspil Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Υπάρχει ένα thread, ριξτε μια ματιά εκεί 1
SabotazNic Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, gamerMisfitz1 είπε Εγώ μιας και δεν είχα alpha bank, επέλεξα (τι το ήθελα) viva wallet. Αφού υπέβαλα την αίτηση , κατέβασα την εφαρμογή απο το Appstore αλλά δεν με αφήνει να κάνω εγγραφή επειδή και καλά τα στοιχεία επικοινωνίας είναι λάθος και δεν μου λέει καν που μπορω να τα ελέγξω/διορθώσω … εχει κανείς καμια ιδέα ? 48 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Και μένα. Παρότι όλα ειναι σωστά και επικαιροποιημένα και το επιβεβαίωσα καμποσες φορές. Για αυτό μετά επέλεξα alpha bank (όπου δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό βάσει freedom pass) ΔΕΝ θα κανετε εγγραφη. Οπως εγινε με το freedom pass, θα σας ερθει λινκ
asdfnikos Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Θα αποσταλεί από την τράπεζα link για να πάρετε τα στοιχεία της κάρτας. Δεν χρειάζεται να προσπαθείτε να κάνετε εγγραφή. Αυτό μπορεί να διαρκέσει και μέρες μέχρι να σας στείλουν το link ανάλογα τον όγκο τον αιτήσεων.
Eleni_AEKT Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μακριά από viva wallet. Παλεύω από το πρωί και δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη. Όλο κολλάει και ''πέφτει'' το όποιο σύστημα. Η διαδικασία που έχουν για ταυτοποίηση είναι απίστευτα χρονοβόρα. 1 1 1 1
gamerMisfitz1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Άρα ακομα και αν επιλέξαμε viva wallet , απλα περιμένουμε email για ενεργοποίηση ψηφιακής κάρτας σαν να λέμε… 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 1 hour ago, Kostasspil said: Υπάρχει ένα thread, ριξτε μια ματιά εκεί Η συνέχεια εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις