Nazar Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 55 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ονομα αιτησης και κατοχου του IBAN να ειναι ιδια. Είναι ο λογαριασμός που μπαίνει και η σύνταξη, Παρεπιπτόντως και στο τηλ . κέντρο δεν επιασα γραμμή με τίποτα
Aristomaxos Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Σήμερα το πρωί πήρα τη κάρτα viva wallet ενώ είχε εγκριθεί η αίτηση μου από τις 24 Απριλίου. Όλα καλά λοιπόν. Χρονοδιάγραμμα πίστωσης του επιδόματος καυσίμων (Fuel Pass) στο Viva Wallet λογαριασμό ή στην άϋλη ψηφιακή κάρτα σας. | Viva Wallet Support
kostasbm Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, Aristomaxos είπε Σήμερα το πρωί πήρα τη κάρτα viva wallet ενώ είχε εγκριθεί η αίτηση μου από τις 24 Απριλίου. Όλα καλά λοιπόν. Χρονοδιάγραμμα πίστωσης του επιδόματος καυσίμων (Fuel Pass) στο Viva Wallet λογαριασμό ή στην άϋλη ψηφιακή κάρτα σας. | Viva Wallet Support εννοεις οτι αργησαν πολυ???
Gilmen Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Ηρθε η καρτα ολλα καλα.Να ρωτησω κατι αλλο τα 45 ευρω μπορω να τα βαλω ολλα με την μια πως γινετε ξερει καποιος?
alfaeffe Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 17 ώρες πριν, Gilmen είπε Ηρθε η καρτα ολλα καλα.Να ρωτησω κατι αλλο τα 45 ευρω μπορω να τα βαλω ολλα με την μια πως γινετε ξερει καποιος? Ναι μπορεις. Πας σε ενα βενζιναδικο και ζητας να σου βαλουν 45 ευρω καυσιμο. 1
georgebass Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Καλημέρα, μια ερώτηση, ζευγάρι με ποσοστό συνιδιοκτησίας του οχήματος 50-50 κάνουν και οι 2 αίτηση;
Greengreen Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Εχει εμφανιστει η καρτα μεσα στι e banking. Με alpha wallet δεν μπορω να πληρωσω αν εχω nfc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις