TuXaKoS Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, Lucifer είπε Καλησπέρα, γρήγορη ερώτηση για να μην ανοίγω άλλο θέμα, μπορώ να πάρω αύξηση χωρίς τη συγκατάθεση της εταιρείας; Εξαρτάται τη θέση! Αν έχεις πρόσβαση στο ταμείο, ανοίγεις και παίρνεις
Macosj Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, polaki είπε Φίλε νιώσε λίγο. Ο εργοδότης ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ, θα του κόψει την άδεια. Επειδή ο μαγκάκος και καλά "αρρώστησε". Αν γύριζε ΕΣΕΝΑ, θα χριστοπανάγιζες τον μαγκάκο μετά κάθε μέρα ναι ή όχι? Γιατί το να ΚΛΕΙΣΕΙ το μαγαζάκι δεν το βλέπω ιδιαίτερα πιθανό σενάριο. Δεν ξέρω αν θα το έκανες εσύ, αλλά αν έχεις εταιρεία και είσαι διατεθειμένος να το κλείνεις όποτε γούσταραν οι υπάλληλοί σου, άνοιξε μια αγγελία για δουλειά γιατί υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα που θα θέλουν να εργαστούν στην εταιρεία σου. Δηλαδή νιώστε λίγο, έλεος δηλαδή Κάτι δεν πάει καλά στην Ελλάδα. Εγώ νόμιζα ότι ειστε εργαζόμενοι και όχι δούλοι. Αυτοί που έχουν πάρει ήδη άδεια δεν έχουν καμία υποχρέωση να έρθουν ( αν στην Μπανανια φοβούνται την απόλυση είναι άλλο θέμα). Εδώ που είμαι οι εταιρείες λειτουργούν με πλάνα, πως είναι δυνατόν να έχουν πάρει όλοι άδεια εκτός από έναν? Αυτό δεν ειανι εταιρία αλλά μαγαζάκι. Άφησε το γεγονός αν θέλει άδεια για αλλο λόγο, τώρα αν αρρωστήσει τι θα κάνει το μαγαζάκι? Ο εργαζόμενος όπως δεν συμμετέχει στα υπερκέρδη της εταιρείας έτσι δεν μπορεί να συμμετέχει και στις ζημιές. Ας είχαν πλάνο για αυτό το ενδεχόμενο Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από Macosj 2 4
dazed Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Βλεπω τρελλο παθος απο μερικους που νομιζουν οτι τους ανηκουν οι εργαζομενοι και θα πρεπει να λενε και ευχαριστω. Σε οποιαδηποτε ευρωπαϊκή χωρα θα τους ειχε αποβαλει το ιδιο το συστημα, αλλα στη μπανανια αυτα περνανε και εχουν γινει και καθεστως πλεον. 3 1
Macosj Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, dazed είπε Βλεπω τρελλο παθος απο μερικους που νομιζουν οτι τους ανηκουν οι εργαζομενοι και θα πρεπει να λενε και ευχαριστω. Σε οποιαδηποτε ευρωπαϊκή χωρα θα τους ειχε αποβαλει το ιδιο το συστημα, αλλα στη μπανανια αυτα περνανε και εχουν γινει και καθεστως πλεον. Τα βλέπω εδώ μέσα, δεν είναι μόνο αυτό βλέπω και μια δουλοπρεπη ιδεολογία από τους εργαζόμενους. Ούτε αποικία έτσι 1 1
sphinxgr Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 19 λεπτά πριν, Macosj είπε Κάτι δεν πάει καλά στην Ελλάδα. Εγώ νόμιζα ότι ειστε εργαζόμενοι και όχι δούλοι. Αυτοί που έχουν πάρει ήδη άδεια δεν έχουν καμία υποχρέωση να έρθουν ( αν στην Μπανανια φοβούνται την απόλυση είναι άλλο θέμα). Εδώ που είμαι οι εταιρείες λειτουργούν με πλάνα, πως είναι δυνατόν να έχουν πάρει όλοι άδεια εκτός από έναν? Αυτό δεν ειανι εταιρία αλλά μαγαζάκι. Άφησε το γεγονός αν θέλει άδεια για αλλο λόγο, τώρα αν αρρωστήσει τι θα κάνει το μαγαζάκι? Ο εργαζόμενος όπως δεν συμμετέχει στα υπερκέρδη της εταιρείας έτσι δεν μπορεί να συμμετέχει και στις ζημιές. Ας είχαν πλάνο για αυτό το ενδεχόμενο 11 λεπτά πριν, dazed είπε Βλεπω τρελλο παθος απο μερικους που νομιζουν οτι τους ανηκουν οι εργαζομενοι και θα πρεπει να λενε και ευχαριστω. Σε οποιαδηποτε ευρωπαϊκή χωρα θα τους ειχε αποβαλει το ιδιο το συστημα, αλλα στη μπανανια αυτα περνανε και εχουν γινει και καθεστως πλεον. 6 λεπτά πριν, Macosj είπε Τα βλέπω εδώ μέσα, δεν είναι μόνο αυτό βλέπω και μια δουλοπρεπη ιδεολογία από τους εργαζόμενους. Ούτε αποικία έτσι Μήπως εσείς πέρα απο τη θεωρία, έχετε ξεκάθαρη απάντηση στο ακόλουθο? Είναι 3 υπάλληλοι που μπορούν να εργαστούν σε μια θέση και οι 2 παίρνουν κανονική άδεια. Ξαφνικά θυμάται ο 3ος ότι θέλει και αυτός άδεια με το έτσι θέλω. Τι θεωρείτε πιο πιθανό να γίνει στην πραγματικότητα : Να κλείσει η εταιρία Να γυρίσουν κάποιον απο άδεια να καλύψει το κενό Να πάει το αφεντικό να δουλέψει στη θέση 1
dazed Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε Μήπως εσείς πέρα απο τη θεωρία, έχετε ξεκάθαρη απάντηση στο ακόλουθο? Είναι 3 υπάλληλοι που μπορούν να εργαστούν σε μια θέση και οι 2 παίρνουν κανονική άδεια. Ξαφνικά θυμάται ο 3ος ότι θέλει και αυτός άδεια με το έτσι θέλω. Τι θεωρείτε πιο πιθανό να γίνει στην πραγματικότητα : Να κλείσει η εταιρία Να γυρίσουν κάποιον απο άδεια να καλύψει το κενό Να πάει το αφεντικό να δουλέψει στη θέση Καλα, δεν θα μπω καν στη διαδικασια να απαντησω σε ψευτικα διλημματα. Αν του λειπει κοσμος φταιει το αφεντικο/προϊσταμενος και δουλεια του ειναι να βρει λυση. Λυση ΔΕΝ ειναι να γυρίσει καποιος απο αδεια. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις