Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, power_1 είπε

Παρε τοτε κινητο με ραδιο κι 5g κι τα περιλαμβανει ολα :

Α52 5g στα 300 € best price (+20€ πανω απο το baget)

Xiaomi mi 10t lite με 240€

Xiaomi Poco M4 Pro 5G (6GB/128GB)  απο 223€

Μαλλον θα καταληξω στο poco φαινεται πολυ καλο εχει και ραδιοφωνο και 5g, το μονο που δεν μου αρεσει ειναι το τεραστιο poco που αναγραφει πισω αλλα διορθωνεται με μια θηκουλα μαυρη.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, GATE123 είπε

Πάρε Poco και θα καλοπεράσεις.

Καλύτερα ένα Xiaomi.

Τι εννοεις οτι ειναι χειροτερο κινητο το poco ?

Δημοσ.

Από την στιγμή που δεν θές σαν κύριο χαρακτηριστικό την κάμερα το ξεχνάς το realme λόγω του ότι δεν έχει Snapdragon.  Το Α52s είναι ότι καλύτερο στην τιμή αυτή. Κάμερα έχει πολύ δυνατή με OIS . Δεν είναι ότι υστερεί πολύ σε σχέση με το realme. Επεξεργαστή έχει πολύ δυνατό. Έχει πιστοποίηση αδιάβροχοποιησης. Γενικά τα δίνει όλα και συμφέρει. Και το λογισμικό της Samsung είναι πολύ καλό χωρίς bugs.

Δημοσ.

Τελικα παρηγγειλα το Xiaomi Redmi note 10 pro 6gb/128gb στα 230€ εχει αυτα που θελω εκτος απο 5g που δεν με πολυενδιαφερει,εχει και ραδιοφωνο, amoled οθονη 6.67 και μπαταρια 5020mah περιλαμβανει και ταχυφορτιστη 33w.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sakks80 είπε

Από την στιγμή που δεν θές σαν κύριο χαρακτηριστικό την κάμερα το ξεχνάς το realme λόγω του ότι δεν έχει Snapdragon.  Το Α52s είναι ότι καλύτερο στην τιμή αυτή. Κάμερα έχει πολύ δυνατή με OIS . Δεν είναι ότι υστερεί πολύ σε σχέση με το realme. Επεξεργαστή έχει πολύ δυνατό. Έχει πιστοποίηση αδιάβροχοποιησης. Γενικά τα δίνει όλα και συμφέρει. Και το λογισμικό της Samsung είναι πολύ καλό χωρίς bugs.

Αν θες μπορείς να δεις σύγκριση Realme με A52S που δεν παίζει ρόλο αν έχει ή όχι Snapdragon.

Όσο για τον επεξεργαστή του Realme δεν τα πάει και άσχημα.

Εδώ είναι του Realme με του A52S  https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-778g-5g-vs-mediatek-dimensity-920

1 ώρα πριν, Papadgianis είπε

Τελικα παρηγγειλα το Xiaomi Redmi note 10 pro 6gb/128gb στα 230€ εχει αυτα που θελω εκτος απο 5g που δεν με πολυενδιαφερει,εχει και ραδιοφωνο, amoled οθονη 6.67 και μπαταρια 5020mah περιλαμβανει και ταχυφορτιστη 33w.

Αφού έχει αυτά που θες μια χαρά.

Να το χαρείς.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

Είχα poco x3 pro και το έδωσα μέσα σε 3 μέρες μακριά! 

Και εμενα Κατι δεν μου αρεσε με το poco και για αυτο παρηγγειλα το redmi note 10 pro.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θέλω να σε φοβησω, άλλα xiaomi-poco είναι ίδια εταιρία!  Πάντως και εγώ για αυτό το κινητό πήγαινα άλλα επειδή δεν έπεφτε με τίποτα η τιμη πήρα το poco X3 pro. Αν δεν σου βγάλει προβλήματα, είναι σίγουρο ότι θα το ευχαριστηθείς περισσότερο από όλα, καθώς έχει καλή κάμερα, δύο σιμ και ανεξάρτητη κάρτα sd, οθόνη amoled, nfc, υπέρυθρες, ράδιο και καλή μπαταρία. Εγώ για όλα αυτά θα δέχομουν να εχει και κάνα στραβό, φυσικά όχι να αναβοσβήνει και να πατιονταν κουμπιά μόνα τους όπως συνέβαινε σε μερικά στην αρχή. 

Τώρα μεταξύ Α52s και Realme 9 pro plus, ο μόνος τομεας που υπερτερεί το plus είναι η κάμερα, όντως αν θες κάμερα πας εκεί, δεν θα βρεις καλυτερη. Το Α52s είναι καλύτερο πακέτο συνολικά, το μόνο που του λείπει είναι το ράδιο για αυτό προσωπικά θα πήγαινα σε Α52 5G ή Α72 (4g άλλα έχει και οπτικό ζουμ) και ας έχανα σε επιδόσεις. 

Φανταστείτε σαν να έχεις ένα μοντέλο Τoyota και ένα μοντέλο Hyundai, αλλα με το Hyundai να μην έχει πίσω πόρτες (κάρτα μνήμης 😂😂) άλλα να έχει στάνταρ ηλιοροφη (καλύτερη καμερα😂). Δεν μπορείς να αγνοήσεις ότι έχει ηλιοροφη άλλα από την άλλοι οι περισσότεροι θα προτιμούν το γιαπωνέζικο😂😂

Επεξ/σία από eko13
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Papadgianis είπε

Και εμενα Κατι δεν μου αρεσε με το poco και για αυτο παρηγγειλα το redmi note 10 pro.

Αυτό έχω αγοράσει και εγώ και είναι μια χαρά το εχω 7 μήνες! 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, eko13 είπε

Τώρα μεταξύ Α52s και Realme 9 pro plus, ο μόνος τομεας που υπερτερεί το plus είναι η κάμερα, όντως αν θες κάμερα πας εκεί, δεν θα βρεις καλυτερη. Το Α52s είναι καλύτερο πακέτο συνολικά, το μόνο που του λείπει είναι το ράδιο για αυτό προσωπικά θα πήγαινα σε Α52 5G ή Α72 (4g άλλα έχει και οπτικό ζουμ) και ας έχανα σε επιδόσεις. 

To ραδιο θελει ψαξιμο

Σε σχολιο το Α52 στην εκδοση 4G ,δεν εχει ραδιο στις τελευταίες εκδοσεις λογισμικου ,ενω φαινεται είχε αρχικα  .

Ρωτησε καποιος δεν το φερνει ετσι η Samsung στην Ελλαδα . Τα 5G δεν εχουν συνηθως ,ασχετα τι διαφημίζουν .Σε άλλες χωρες ίσως..

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Papadgianis είπε

3 ώρες πριν, manthos_27 είπε

Αυτό έχω αγοράσει και εγώ και είναι μια χαρά το εχω 7 μήνες! 

Για όσους από εμάς το fm radio είναι απαραίτητο, οι επιλογές δυστυχώς λιγοστεύουν.

Το Redmi Note 10 pro, τα έχει όλα αυτά που ζητάς και γενικά είναι εξαιρετική συσκευή.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, eko13 είπε

Δεν θέλω να σε φοβησω, άλλα xiaomi-poco είναι ίδια εταιρία!  Πάντως και εγώ για αυτό το κινητό πήγαινα άλλα επειδή δεν έπεφτε με τίποτα η τιμη πήρα το poco X3 pro. Αν δεν σου βγάλει προβλήματα, είναι σίγουρο ότι θα το ευχαριστηθείς περισσότερο από όλα, καθώς έχει καλή κάμερα, δύο σιμ και ανεξάρτητη κάρτα sd, οθόνη amoled, nfc, υπέρυθρες, ράδιο και καλή μπαταρία. Εγώ για όλα αυτά θα δέχομουν να εχει και κάνα στραβό, φυσικά όχι να αναβοσβήνει και να πατιονταν κουμπιά μόνα τους όπως συνέβαινε σε μερικά στην αρχή. 

Φανταστείτε σαν να έχεις ένα μοντέλο Τoyota και ένα μοντέλο Hyundai, αλλα με το Hyundai να μην έχει πίσω πόρτες (κάρτα μνήμης 😂😂) άλλα να έχει στάνταρ ηλιοροφη (καλύτερη καμερα😂). Δεν μπορείς να αγνοήσεις ότι έχει ηλιοροφη άλλα από την άλλοι οι περισσότεροι θα προτιμούν το γιαπωνέζικο😂😂

Το Γνωριζω οτι ειναι ιδια εταιρια,απλα το συγκεκριμενο μοντελο δεν μου γεμιζε το ματι, ειδα revews και ελαχιστες αξιολογησεις γενικα ειναι ακριβο για τα χαρακτηριστικα του ναι μεν εχει ραδιοφωνο και 5g αλλα ηταν πολλα που δεν μου αρεσαν, ας πουμε δεν μου αρεσε που εχει οθονη ips ενω με τα ιδια χρηματα παιρνεις amoled οθονη 120hz,το πισω μερος ειναι πλαστικουρα που γλυστραει στο χερι,αυτο διορθωνεται αφου περιεχει θηκη στη συσκευασια,επισης δεν μου αρεσε που γραφει με μεγαλα γραμματα το poco πισω στη καμερα,το samsung a52s μου αρεσε αλλα δεν εχει ραδιοφωνο επισης δεν εχει ir blaster που με εχει βολεψει στο σπιτι με το κλιματιστικο την τηλεοραση στο σαλονι και στο υπνοδωματιο,το redmi note 10 pro τα διαθετει ολα αυτα εκτος απο το 5g, τωρα για την καμερα δεν με πολυ νοιαζει αλλωστε το κινητο που πηρα εχει 108mp αλλα δεν ειμαι και φαν της φωτογραφιας.

1 ώρα πριν, Green Dragon είπε

Για όσους από εμάς το fm radio είναι απαραίτητο, οι επιλογές δυστυχώς λιγοστεύουν.

Το Redmi Note 10 pro, τα έχει όλα αυτά που ζητάς και γενικά είναι εξαιρετική συσκευή.

Δυστυχως παει για καταργηση σιγα σιγα πλεον εχεις internet στο κινητο δεν το βρισκουν χρησιμο,για τις εταιριες ειναι ενα συν γιατι εξικονομουν χωρο στη πλακετα και χρηματα στα τσιπ.

Επεξ/σία από Papadgianis
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδια βρηκα το ιδιο κινητο με 8gb/128gb στο goboo 239€ και με κουπονι 232€ δεν ξερω μηπως βιάστηκα να το παρω απο skroutz ακομα βεβαια δεν το παρελαβα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...