Papadgianis Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Παιδια χρονια Πολλα Χριστος Ανεστη ,Θελω να αγορασω νεο κινητο λογω οτι το παλιο εσπασε η οθονη,βλεπω που εχουν βγει και 5g αλλα δεν ενδιαφερει και πολυ λογω οτι ακομα ειναι κατι καινουριο, εδω καλα καλα δεν πιανουμε 4g,επισης βλεπω οτι τα πιο πολλα δεν εχουν ουτε ραδιοφωνο fm κατι που θα ηθελα να εχει το κινητο που θα παρω, ξερω οτι υπαρχουν εφαρμογες με streaming αλλα χρειαζεται συνεχεια δεδομενα και κολλαει καμια φορα,ενω το ραδιοφωνο fm ειναι κατι πιο αμεσο χωρις πολλα-πολλα,τωρα απο μαρκες τα xiaomi και τα samsung με τραβανε πιο πολυ λογω οτι ειχα και απο τα δυο και ημουν απολυτα ευχαριστημενος πολυ αξιοπιστα, εκτος αμα εχετε να προτεινετε κατι αλλο,απο καμερες και τα σχετικα δεν με ενδιαφερει απλως να εχει απο 4gb ram και ανω και απο 64gb και ανω αποθηκευτικο χωρο. και το budget μου ειναι μεχρι 280 ευρω. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από Papadgianis
power_1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Papadgianis είπε Καλησπερα Παιδια χρονια Πολλα Χριστος Ανεστη ,Θελω να αγορασω νεο κινητο λογω οτι το παλιο εσπασε η οθονη,βλεπω που εχουν βγει και 5g αλλα δεν ενδιαφερει και πολυ λογω οτι ακομα ειναι κατι καινουριο, εδω καλα καλα δεν πιανουμε 4g,επισης βλεπω οτι τα πιο πολλα δεν εχουν ουτε ραδιοφωνο fm κατι που θα ηθελα να εχει το κινητο που θα παρω, ξερω οτι υπαρχουν εφαρμογες με streaming αλλα χρειαζεται συνεχεια δεδομενα και κολλαει καμια φορα,ενω το ραδιοφωνο fm ειναι κατι πιο αμεσο χωρις πολλα-πολλα,τωρα απο μαρκες τα xiaomi και τα samsung με τραβανε πιο πολυ λογω οτι ειχα και απο τα δυο και ημουν απολυτα ευχαριστημενος πολυ αξιοπιστα, εκτος αμα εχετε να προτεινετε κατι αλλο,απο καμερες και τα σχετικα δεν με ενδιαφερει απλως να εχει απο 4gb ram και ανω και απο 64gb και ανω αποθηκευτικο χωρο. και το budget μου ειναι μεχρι 280 ευρω. Ενα κινητο που ικανοποιει τα περισσοτερα απο οσα θελεις εκτος ενος ,ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ FM,ειναι το samsung A52s με 6/128 με τιμη απο 261 € (απο best price)Το καλυτερο all around κινητο σε αυτη την κατηγορια τιμης . Εχει κι το samsung A52 που εχει ΡΑΔΙΟ αλλα επεξεργαστη οχι τοσο δυνατο οσο το A52s https://www.bestprice.gr/item/2156587005/samsung-galaxy-a52-6gb-128gb.html?qid=9TehqNMh7Wz_aed6e&seq=1&qo=a52 (Η καλυτερη επιλογη με ραδιο κι 50 € κατω απο το Ταβανι του baget σου)(καλα που μας το θυμησε ο Εco13 ) Τωρα αν θες οποσδηποτε fm radio μια καλη λυση ειναι το Xiaomi 10T lite (6/128) απλα εχει κυκλοφορηση τον Οκτωβριο του 2020 https://www.skroutz.gr/s/25437267/Xiaomi-Mi-10T-Lite-5G-6GB-128GB-Atlantic-Blue.html Ποιο προσφατο μοντελο αλλα με οχι τοσο καλο ηχο το readmi note 10s https://www.bestprice.gr/item/2156561466/xiaomi-redmi-note-10s-6gb-128gb.html Κι εν συγκριτικο των δυο xiaomi κινητων https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mi-10t-lite,xiaomi-redmi-note-10s Η επιλογη δικη σου Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από power_1
xaralas Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Samsung A52s και από μένα, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στην τιμή αυτή. Χρόνια χρήστης Xiaomi αλλά το A52s δεν έχει αντίπαλο. Μόνο ραδιόφωνο δεν έχει δυστυχώς. Δες και το realme gt master edition.
GATE123 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Papadgianis είπε Καλησπερα Παιδια χρονια Πολλα Χριστος Ανεστη ,Θελω να αγορασω νεο κινητο λογω οτι το παλιο εσπασε η οθονη,βλεπω που εχουν βγει και 5g αλλα δεν ενδιαφερει και πολυ λογω οτι ακομα ειναι κατι καινουριο, εδω καλα καλα δεν πιανουμε 4g,επισης βλεπω οτι τα πιο πολλα δεν εχουν ουτε ραδιοφωνο fm κατι που θα ηθελα να εχει το κινητο που θα παρω, ξερω οτι υπαρχουν εφαρμογες με streaming αλλα χρειαζεται συνεχεια δεδομενα και κολλαει καμια φορα,ενω το ραδιοφωνο fm ειναι κατι πιο αμεσο χωρις πολλα-πολλα,τωρα απο μαρκες τα xiaomi και τα samsung με τραβανε πιο πολυ λογω οτι ειχα και απο τα δυο και ημουν απολυτα ευχαριστημενος πολυ αξιοπιστα, εκτος αμα εχετε να προτεινετε κατι αλλο,απο καμερες και τα σχετικα δεν με ενδιαφερει απλως να εχει απο 4gb ram και ανω και απο 64gb και ανω αποθηκευτικο χωρο. και το budget μου ειναι μεχρι 280 ευρω. Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη. Με 8€ παραπάνω παίρνεις το Realme 9 pro+ και ξεχνάς αυτά που σου έχουν αναφέρει. Το αρνητικό είναι ότι και αυτό δεν έχει ραδιόφωνο. https://www.gadgetlab.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=4306&ref=bestprice.gr Εννοείται ότι έχει εγγύηση επίσημη και service κανονικά. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από GATE123 2
power_1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, GATE123 είπε Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη. Με 8€ παραπάνω παίρνεις το Realme 9 pro+ και ξεχνάς αυτά που σου έχουν αναφέρει. Το αρνητικό είναι ότι και αυτό δεν έχει ραδιόφωνο. https://www.gadgetlab.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=4306&ref=bestprice.gr Εννοείται ότι έχει εγγύηση επίσημη και service κανονικά. Χρονια πολλα Gate123 Συγνωμη που σχολιαζω μηνυμα σου ,αλλα ας διαβαζουμε πρωτα τη θελει ο υποψηφιος αγοραστης και μετα πρωτεινουμε οχι τη μας αρεσει αλλα τη τεργιαζει στα γουστα του αλλου. Θελει : 1) κινητο με ραδιοφωνο 2) κατα προτιμηση xiaomi h samsung 3) δεν τον ενδιαφερει η ΚΑΜΕΡΑ 4) μεχρι 280€ ΤΙΠΟΤΑ απο οσα ζητησε δεν εχει το realme 9 pro plus ( που προσωπικα κι εγω το θεωρω κορυφη στη φωτογραφια κι με γρηγορη φορτηση κι θα το συνηστουσα αν ζητουσε κινητο με καλη καμερα κι γρηγορη φορτηση κοντα στα 280 € ) . Καλο ειναι να κανουμε προτασεις .Αλλα με βαση τις αναγκες των υποψηφιων αγοραστων αλλιως δεν εχει νοημα να συμπληρωνουμε τη φορμα για την αγορα καινουργιου κινητου
GATE123 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, power_1 είπε Χρονια πολλα Gate123 Συγνωμη που σχολιαζω μηνυμα σου ,αλλα ας διαβαζουμε πρωτα τη θελει ο υποψηφιος αγοραστης και μετα πρωτεινουμε οχι τη μας αρεσει αλλα τη τεργιαζει στα γουστα του αλλου. Θελει : 1) κινητο με ραδιοφωνο 2) κατα προτιμηση xiaomi h samsung 3) δεν τον ενδιαφερει η ΚΑΜΕΡΑ 4) μεχρι 280€ ΤΙΠΟΤΑ απο οσα ζητησε δεν εχει το realme 9 pro plus ( που προσωπικα κι εγω το θεωρω κορυφη στη φωτογραφια κι με γρηγορη φορτηση κι θα το συνηστουσα αν ζητουσε κινητο με καλη καμερα κι γρηγορη φορτηση κοντα στα 280 € ) . Καλο ειναι να κανουμε προτασεις .Αλλα με βαση τις αναγκες των υποψηφιων αγοραστων αλλιως δεν εχει νοημα να συμπληρωνουμε τη φορμα για την αγορα καινουργιου κινητου Κανένα πρόβλημα. Γι'αυτό είμαστε για να σχολιάζουμε. Κινητό με ράδιο μόνο Xiaomi(μέχρι στιγμής) Έχει προταθεί ήδη Samsung που ΔΕΝ έχει ραδιόφωνο και το θεωρούν το καλύτερο στην κατηγορία του. Μέχρι 280€ ναι το είδα αλλά δεν νομίζω τα 8€ να είναι τρομερό πόσο. Αν παρατηρήσεις ποιο κάτω ο ts αναφέρει "εκτος αμα εχετε να προτεινετε κατι αλλο" Εαν κάνει παραχώρηση στο ραδιόφωνο τότε το Realme δεν είναι στην λίστα?
power_1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, GATE123 είπε Κανένα πρόβλημα. Γι'αυτό είμαστε για να σχολιάζουμε. Κινητό με ράδιο μόνο Xiaomi(μέχρι στιγμής) Έχει προταθεί ήδη Samsung που ΔΕΝ έχει ραδιόφωνο και το θεωρούν το καλύτερο στην κατηγορία του. Μέχρι 280€ ναι το είδα αλλά δεν νομίζω τα 8€ να είναι τρομερό πόσο. Αν παρατηρήσεις ποιο κάτω ο ts αναφέρει "εκτος αμα εχετε να προτεινετε κατι αλλο" Εαν κάνει παραχώρηση στο ραδιόφωνο τότε το Realme δεν είναι στην λίστα? Με 8€ παραπάνω παίρνεις το Realme 9 pro+ και ξεχνάς αυτά που σου έχουν αναφέρει. Δηλαδη να ξεχασει οτι θελει κινητο xiaomi και samsung A52 που εχουν ραδιο κι να παρει ενα κινητο 50+ € πανω (απο την επιλογη που εχει κι τη μαρκα κι το ραδιοφωνο240€ κανει το xiaomi mi 10t lite κι 230 € το Α52 ) που δεν εχει αυτα που θελει (μαρκα +ραδιοφωνο) γιατι βγαζει ομολογουμενος ωραιες φωτο αλλα δεν τον ενδιαφερουν οι φωτογραφιες . 😂😂😂 Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από power_1
eko13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Γενικά ο φίλος μας τα παιρνει απο realme και 11 στα 10 σχόλια του είναι για realme 😂😂😂 Υπάρχουν και άλλα κινητά πέρα από samsung, xiaomi και realme... Το 10t lite που προτείνει ο φίλος είναι ΟΚ σε όλα και 5G, εγω θα πρόσθετα και το 10 προ (λόγω δύο σιμ και κάρτα μνήμης) δεν είναι 5g άλλα έχει καλύτερη κάμερα. Η νέα σειρά 11 δεν έχει κάτι αξιόλογο να ασχοληθεις. Και το 11s που φαίνεται καλό, χάνει στα σημεία από το 10s! Mια ματιά και στα moto ίσως άξιζε άλλα δεν τα εχω δει από κοντά. Αν βρεις κάπου το απλο samsung Α52 (όχι το s) είναι το κινητό που ψάχνεις! Ίσως να σε καλύψει και το Α32. https://www.skroutz.gr/s/27721701/Samsung-Galaxy-A52-5G-6GB-128GB-Awesome-Black.html Υπάρχει και το 4G φθηνότερα. Ουσιαστικά το Α52s ειναι αντίπαλος του realme 9 pro + με ίδιο επεξεργαστή, καλύτερο όνομα και κάρτα μνημης άλλα με χειρότερη κάμερα, ενω το Α52 5G είναι ένα Α52s με ράδιο και πιο αδύναμο επεξεργαστή (που είναι ο ίδιος με το realme 9 pro). Ενώ το Α52 4G είναι μια γενιά πίσω σε οθόνη και επεξεργαστη. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από eko13 1
GATE123 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, power_1 είπε Με 8€ παραπάνω παίρνεις το Realme 9 pro+ και ξεχνάς αυτά που σου έχουν αναφέρει. Δηλαδη να ξεχασει οτι θελει κινητο xiaomi (αφου το samsung ορθως δεν εχει ραδιο)με ραδιο κι να παρει ενα κινητο 50+ € πανω (απο την επιλογη που εχει κι τη μαρκα κι το ραδιοφωνο240€ κανει το xiaomi mi 10t lite ) που δεν εχει αυτα που θελει (μαρκα +ραδιοφωνο) γιατι βγαζει ομολογουμενος ωραιες φωτο αλλα δεν τον ενδιαφερουν οι φωτογραφιες . 😂😂😂 Έτσι ξεκίνησε και η Xiaomi σαν μια εταιρεία άγνωστη. Και βλέπω τα Poco που τα κατάντησε (άσχετο/σχετικό). Εσύ λες ότι το Realme είναι μόνο για τις φωτογραφίες και όχι σαν σύνολο με σύγκριση των άλλων. Εντάξει δεχτώ τι να πω. Ας τα δει και από κοντά και ας αποφασίσει/κρίνει 51 λεπτά πριν, eko13 είπε Γενικά ο φίλος μας τα παιρνει απο realme και 11 στα 10 σχόλια του είναι για realme 😂😂😂 Υπάρχουν και άλλα κινητά πέρα από samsung, xiaomi και realme... Το 10t lite που προτείνει ο φίλος είναι ΟΚ σε όλα και 5G, εγω θα πρόσθετα και το 10 προ (λόγω δύο σιμ και κάρτα μνήμης) δεν είναι 5g άλλα έχει καλύτερη κάμερα. Η νέα σειρά 11 δεν έχει κάτι αξιόλογο να ασχοληθεις. Και το 11s που φαίνεται καλό, χάνει στα σημεία από το 10s! Mια ματιά και στα moto ίσως άξιζε άλλα δεν τα εχω δει από κοντά. Αν βρεις κάπου το απλο samsung Α52 (όχι το s) είναι το κινητό που ψάχνεις! Ίσως να σε καλύψει και το Α32. https://www.skroutz.gr/s/27721701/Samsung-Galaxy-A52-5G-6GB-128GB-Awesome-Black.html Υπάρχει και το 4G φθηνότερα. Ουσιαστικά το Α52s ειναι αντίπαλος του realme 9 pro + με ίδιο επεξεργαστή, καλύτερο όνομα και κάρτα μνημης άλλα με χειρότερη κάμερα, ενω το Α52 5G είναι ένα Α52s με ράδιο και πιο αδύναμο επεξεργαστή (που είναι ο ίδιος με το realme 9 pro). Ενώ το Α52 4G είναι μια γενιά πίσω σε οθόνη και επεξεργαστη. Ναι οι μετοχές μου ανέβηκαν.... 😂 Όταν λέγαμε τότε για την Xiaomi πάλι τα ίδια λέγαμε όπως τώρα για τα Realme. Και ήμουν από τους πρώτους που είχα Xiaomi. Τώρα ήρθε η Realme να "ταράξει" τα νερά τι να κάνουμε...... Σε κάποια θέματα είναι καλύτερη. Λογισμικό, εγγύηση, service , ενημέρωση λογισμικού (τελευταία)τώρα και σε κάμερα κλπ κλπ όχι σαν την Xiaomi που σου λέει για να έχεις επίσημη εγγύηση και service πρέπει να το πάρεις από διανομέα. Άσε και τις διαφημίσεις που κουβαλάνε. Θα μου πεις τώρα υπάρχουν διάφοροι τρόποι να τις απενεργοποιήσεις/απεγκαταστήσεις ναι δεχτώ,αλλά κάποιος που δεν θέλει να ασχοληθεί ή δεν ξέρει? Γι'αυτό τα αποφεύγω πλέον. Όχι ότι δεν είναι καλά. Εγώ έχω το χρόνο να τα κάνω αυτά και η εγγύηση και το service δεν με νοιάζει γιατί τα προσέχω ότι και να πάρω.
Papadgianis Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Καλησπερα παιδια ευχαριστω για τις προτασεις βρηκα και εγω μερικα αλλα δεν ξερω ειμαι σε διλημμα ας ξεκινησω Κινητα με ραδιοφωνο χωρις 5g 1)Samsung Galaxy A52 4G (6GB/128GB) απο 253€ 2)Xiaomi Redmi Note 10 Pro NFC (6GB/128GB) απο 231€ Κινητα με ραδιοφωνο με 5g 1)Xiaomi Poco M4 Pro 5G (6GB/128GB) απο 223€ Κινητα χωρις ραδιοφωνο με 5g 1)Samsung Galaxy A52s 5G (6GB/128GB) απο 283€ 2)Xiaomi Poco F3 5G (6GB/128GB) απο 249€ 3)Xiaomi 11 Lite 5G NE (8GB/128GB) απο 266€
power_1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Papadgianis είπε Καλησπερα παιδια ευχαριστω για τις προτασεις βρηκα και εγω μερικα αλλα δεν ξερω ειμαι σε διλημμα ας ξεκινησω Κινητα με ραδιοφωνο χωρις 5g (Απο τα 2 καλυτερο για μενα το Α52) 1)Samsung Galaxy A52 4G (6GB/128GB) απο 253€ https://www.bestprice.gr/item/2156587005/samsung-galaxy-a52-6gb-128gb.html?qid=9TehqNMh7Wz_aed6e&seq=1&qo=a52 2)Xiaomi Redmi Note 10 Pro NFC (6GB/128GB) απο 231€ Κινητα με ραδιοφωνο με 5g 1)Xiaomi Poco M4 Pro 5G (6GB/128GB) απο 223€ Κινητα χωρις ραδιοφωνο με 5g (Απο τα 3 αυτα το samsung A52s ειναι το καλυτερο ) 1)Samsung Galaxy A52s 5G (6GB/128GB) απο 283€ https://www.bestprice.gr/item/2156947853/samsung-galaxy-a52s-5g-6gb-128gb-dual.html 2)Xiaomi Poco F3 5G (6GB/128GB) απο 249€ 3)Xiaomi 11 Lite 5G NE (8GB/128GB) απο 266€ Οι τιμες που γραφεις ειναι απο το skroutz απο το bestprice ειναι αρκετα ποιο φτηνες και εχει αξιοπιστα καταστηματα. Γιατι εβαλες τι κατηγορια χωρις ραδιο αφου θεωρεις οτι σου ειναι απαραιτητο? Γιατι αναφαιρεις ο 5 g αφου λες οτι δεν εχει στη περιοχη σου ουτε 4g ? Εσυ αποφασιζεις.
GATE123 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, power_1 είπε Γιατι εβαλες τι κατηγορια χωρις ραδιο αφου θεωρεις οτι σου ειναι απαραιτητο? Γιατι αναφαιρεις ο 5 g αφου λες οτι δεν εχει στη περιοχη σου ουτε 4g ? Εσυ αποφασιζεις. Για να έχουμε λόγια να αγαπιόμαστε.
eko13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Αν πας χωρίς ράδιο βάλε και realme μέσα, ενω υπολόγισε και το Α52 5g αξίζει την μικρή υπέρβαση...
Papadgianis Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, power_1 είπε Οι τιμες που γραφεις ειναι απο το skroutz απο το bestprice ειναι αρκετα ποιο φτηνες και εχει αξιοπιστα καταστηματα. Γιατι εβαλες τι κατηγορια χωρις ραδιο αφου θεωρεις οτι σου ειναι απαραιτητο? Γιατι αναφαιρεις ο 5 g αφου λες οτι δεν εχει στη περιοχη σου ουτε 4g ? Εσυ αποφασιζεις. Δεν ξερω ειμαι σε διλημμα αν θα παρω με η χωρις 5g η ραδιοφωνο,το 5g ειναι κατι καινουριο σιγουρα δεν θα εχει καλο σημα λογω οτι ακομα δεν εχουν μπει κεραιες παντου,για το ραδιοφωνο με στεναχωρει λιγο αυτο επειδη υπαρχει το internet δεν βρισκουν τον λογο πλεον να τα τοποθετουν στα κινητα.το ραδιοφωνο επειδη παω στη δουλεια καμια φορα με τα ποδια με εξυπηρετει αρκετα στη διαδρομη,ενω μια φορα που δοκιμασα εφαρμογη streaming κολλουσε συνεχεια,
power_1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 57 λεπτά πριν, Papadgianis είπε Δεν ξερω ειμαι σε διλημμα αν θα παρω με η χωρις 5g η ραδιοφωνο,το 5g ειναι κατι καινουριο σιγουρα δεν θα εχει καλο σημα λογω οτι ακομα δεν εχουν μπει κεραιες παντου,για το ραδιοφωνο με στεναχωρει λιγο αυτο επειδη υπαρχει το internet δεν βρισκουν τον λογο πλεον να τα τοποθετουν στα κινητα.το ραδιοφωνο επειδη παω στη δουλεια καμια φορα με τα ποδια με εξυπηρετει αρκετα στη διαδρομη,ενω μια φορα που δοκιμασα εφαρμογη streaming κολλουσε συνεχεια, Παρε τοτε κινητο με ραδιο κι 5g κι τα περιλαμβανει ολα : Α52 5g στα 300 € best price (+20€ πανω απο το baget) Xiaomi mi 10t lite με 240€ Xiaomi Poco M4 Pro 5G (6GB/128GB) απο 223€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα