masvidal Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Χριστός Ανέστη,χρόνια πολλά με υγεία. Την Μ.Παρασκευή μου έβαλαν χρήματα στον λογαριασμό (έμβασμα) αλλά δεν μπόρεσα να τα πάρω απο το ΑΤΜ ενώ φαίνονται κανονικά ως λογιστικό υπόλοιπο.Ούτε σήμερα Δευτέρα του Πάσχα μπόρεσα να τα πάρω και μου γράφει "ανεπαρκές υπόλοιπο".Μήπως φταίνε οι τραπεζικές αργίες λόγω Πάσχα ;;; Είναι σημαντικό να προσθέσω ότι ο λογαριασμός μου είναι ακατάσχετός. Τι μπορεί να συμβαίνει ;;; Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη. Σας ευχαριστώ πολύ !
asdfnikos Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Κάλεσε στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας και θα σε βοηθήσουν.
masvidal Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Κάλεσε στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας και θα σε βοηθήσουν. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση,κάλεσα εκεί αλλά στην ουσία δεν με βοήθησαν,ούτε καν μου είπαν αν βλέπουν ότι ο λογαριασμός είναι ακατάσχετος !!! Μου είπαν το κλασσικό "πηγαίνετε σε ένα υποκατάστημα".
NikosKallithea Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μ Παρασκευή ηταν αργία, μ Σάββατο αργία, Πάσχα αργία, Δευτέρα αργία, αύριο μετα τις 12 θα είναι διαθέσιμα αν ολα ειναι καλά με τους λογαριασμούς σου και με τα χρωστουμενα σου. 4 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Αν ξεπέρασες σε καταθέσεις τα 1250, οτιδήποτε πάνω από αυτό το ποσό μπει στο λογαριασμό το τραβάνε αυτόματα Ποτέ έγινε η μεταφορά και από τι τράπεζα? 1
masvidal Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μ Παρασκευή ηταν αργία, μ Σάββατο αργία, Πάσχα αργία, Δευτέρα αργία, αύριο μετα τις 12 θα είναι διαθέσιμα αν ολα ειναι καλά με τους λογαριασμούς σου και με τα χρωστουμενα σου. Δεν υπάρχει θέμα με οφειλές,άλλωστε το ποσό είναι κάτω απο 1.250€.Μιλάμε για 340€. 4 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Αν ξεπέρασες σε καταθέσεις τα 1250, οτιδήποτε πάνω από αυτό το ποσό μπει στο λογαριασμό το τραβάνε αυτόματα Ποτέ έγινε η μεταφορά και από τι τράπεζα? Είναι πολύ κάτω απο τα 1.250€ ο λογαριασμός.Η μεταφορά έγινε απόγευμα Μ.Παρασκευής και νομίζω απο την ίδια τράπεζα με την δική μου.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, masvidal είπε Δεν υπάρχει θέμα με οφειλές,άλλωστε το ποσό είναι κάτω απο 1.250€.Μιλάμε για 340€. Αν δεν έχεις οφειλές δεν παίζει θέμα Και γενικά για να έχει υπόψη οποίος διαβάζει σημασία έχει το σύνολο καταθέσεων μέχρι το μήνα, δηλαδή αν κάνεις 3ις καταθέσεις 500 ευρώ στη 3η θα σου φάει 250 ευρώ 1
Nabuko Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 47 λεπτά πριν, masvidal είπε Τι μπορεί να συμβαίνει ;;; Το έχεις απαντήσει μόνος σου 48 λεπτά πριν, masvidal είπε Μήπως φταίνε οι τραπεζικές αργίες λόγω Πάσχα ;;; 1
masvidal Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 10 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Αν δεν έχεις οφειλές δεν παίζει θέμα Και γενικά για να έχει υπόψη οποίος διαβάζει σημασία έχει το σύνολο καταθέσεων μέχρι το μήνα, δηλαδή αν κάνεις 3ις καταθέσεις 500 ευρώ στη 3η θα σου φάει 250 ευρώ Κατάλαβα.Όχι,είμαι πολύ κάτω απο το όριο των 1.250. και τον έχω κάνει ακατάσχετο τον λογαριασμό διότι την είχα πατήσει πριν κάτι μήνες που δεν τον είχα κάνει ακόμη και μου πήρε η ΑΑΔΕ έναν ολόκληρο μισθό !!! Μόλις τώρα, Nabuko είπε Το έχεις απαντήσει μόνος σου Οκ,το πιο πιθανό.Ευχαριστώ πολύ !
Achillea23 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Η μεταφορα χρημάτων αργεί πάντα μερικές μέρες από λογαριασμό σε λογαριασμό. Το πόσο μπορεί να φαίνεται κιόλας ως λογιστικό υπόλοιπο, αλλά δε συμπεριλαμβάνεται ακόμη στο διαθέσιμο υπόλοιπο, με το οποίο κάνεις ότι θέλεις 1
masvidal Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, Achillea23 είπε Η μεταφορα χρημάτων αργεί πάντα μερικές μέρες από λογαριασμό σε λογαριασμό. Το πόσο μπορεί να φαίνεται κιόλας ως λογιστικό υπόλοιπο, αλλά δε συμπεριλαμβάνεται ακόμη στο διαθέσιμο υπόλοιπο, με το οποίο κάνεις ότι θέλεις Καταλαβαίνω,απλά άλλες φορές έκανα ανάληψη μετά απο λίγες ώρες.Ίσως φταίει το γεγονός ότι έγινε Μ.Παρασκευή απόγευμα το έμβασμα.
StamTheMan Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, masvidal είπε Την Μ.Παρασκευή μου έβαλαν χρήματα στον λογαριασμό (έμβασμα) αλλά δεν μπόρεσα να τα πάρω απο το ΑΤΜ ενώ φαίνονται κανονικά ως λογιστικό υπόλοιπο. Μαλλον δε γνωριζεις τι σημαινει λογιστικο και τι διαθεσιμο υπολοιπο. 1 ώρα πριν, masvidal είπε Μήπως φταίνε οι τραπεζικές αργίες λόγω Πάσχα ;;; Μηπως;Τα εμβασματα κανουν 1-2 εργασιμες,αυριο ειναι η πρωτη εργασιμη.
great Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, masvidal είπε Η μεταφορά έγινε απόγευμα Μ.Παρασκευής και νομίζω απο την ίδια τράπεζα με την δική μου. εδω ειναι το μυστικο, εαν ειναι απο την ιδια τραπεζα ακομα και σε αργια θα φανουν στο επομενο λεπτο τα λεφτά σου(οποτε εαν ισχυει αυτο ψαξτο γιατι δεν φαινονται). Εαν οχι τοτε ναι εχεις πεσει σε ολες τις αργιες και θα φανουν σημερα αυριο. 1
Joshua21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, masvidal είπε Την Μ.Παρασκευή μου έβαλαν χρήματα στον λογαριασμό (έμβασμα) 9 ώρες πριν, masvidal είπε Η μεταφορά έγινε απόγευμα Μ.Παρασκευής και νομίζω απο την ίδια τράπεζα με την δική μου Ένα από τα δύο είναι λάθος, έμβασμα λέγεται η μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό άλλης τράπεζας.
masvidal Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, StamTheMan είπε Μαλλον δε γνωριζεις τι σημαινει λογιστικο και τι διαθεσιμο υπολοιπο. Μηπως;Τα εμβασματα κανουν 1-2 εργασιμες,αυριο ειναι η πρωτη εργασιμη. Απλώς δεν το μετέφερα σωστά.Εννοούσα ότι τουλάχιστον φαίνεται η πράξη ότι έγινε,απλά δεν είναι "διαθέσιμο" για να το χειριστώ όπως θέλω. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. 53 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ένα από τα δύο είναι λάθος, έμβασμα λέγεται η μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό άλλης τράπεζας. Κατάλαβα.Πάντως γράφει "έμβασμα" στην αναλυτική κατάσταση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα