Προς το περιεχόμενο

Το Twitter περνά στην ιδιοκτησία του Elon Musk με κόστος εξαγοράς 44 δισ. δολαρίων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

Συμφωνώ απόλυτα με την θέση σου αλλά δεν πιστεύω ότι ο Elon και ο κάθε Elon την ασπάζεται.

Η θέση που αναφέρεις αν είχαμε την κοινωνική νοημοσύνη να την ασπαστούμε δεν θα υπήρχαν Ελον. Δυστυχως είμαστε ακόμα πρωτόγονοι με υψηλή τεχνολογία.

Ενας σοφός θα σου εξηγούσε γιατί πρέπει να πληρώνεις φόρους και να βοηθάς τους γύρω σου και όχι να αποκτά την εξουσία με σκοπό να στο επιβάλει. Συνήθως όταν αποκτά την εξουσία ξεχνά τον σκοπό και απολαμβάνει αυτό που έχει ο ίδιος και λίγοι ακόμα.

Δεν είναι δική μου θέση απλά την ασπάζομαι είναι θέση του Σωκράτη (που μας την διέδωσε ο Πλάτωνας ) 

Νομίζω Φυσικά έχουμε ("θα είχαμε" ετσι όπως το λες εσυ) Elon όπως και είχαμε Χιτλερ (όχι πως τους εξισώνω απλά φαντάζομαι πως θεωρείς τον Χιτλερ χειρότερο απο τον Έλον). 

Πολύ απλά γιατί μάλλον θέλει διευκρίνηση αυτό που είπα απλοϊκά στο προηγούμενο ποστ "με τα μυαλά που κουβαλάει ο καθένας" 

Με άλλα λόγια οι άνθρωποι ειναι κατα βαση καλοί, αλλά δεν σημαίνει 2 πράματα.

1) Ότι είναι τέλειοι δηλαδή ότι στην επιδίωξη τους να πετύχουν το καλό θα τα κάνουν όλα σωστά χωρίς επιπλοκές και παρατράγουδα.  

2) Ότι (για να το ενώσω με τι εννοούσα "με τα μυαλά που κουβαλάει ο καθένας" μιλώντας απλοϊκά )

δεν σημαίνει πως η δική σου αίσθηση του καλού = με την δική μου = με του Έλον,

μπορεί εντελώς συμπτωματικά η δική μου αίσθηση του καλού να ταυτίζεται με την δική σου και του έλον αλλά αυτό απλά θα είναι σύμπτωση και ακόμη και αν συμβαίνει σίγουρα δεν θα ταυτίζεται με την αίσθηση του κάθε ανθρώπου μεμονωμένα στα σχεδόν 8 δις ανθρώπων που υπάρχουν στην γη (btw φτάσαμε στα 8 δις όταν μάθαινα για τον πληθυσμό της γης στο δημοτικό ήμασταν 7 και κάτι :P.

Αυτό που πίστευε ο Σωκράτης (και εγώ ταπεινά με την σειρά μου) είναι πως όλοι θέλουμε το καλό κανένας δεν θέλει να πράξει κακό για χάρη του κακού. 

Όπως είπα και πριν πχ αν ρωτήσουμε τον Πούτιν "off camera" σαν "φίλοι" γιατί έκανε ντού στην Ουκρανία 

Είμαι 100% βέβαιος ότι δεν θα μας πει κάτι τύπου "Για να βλέπω τον κοσμάκη να βασανίζεται και να πεθαίνει ενώ θα ξαπλώνω στο τζακούζι μου ΜΟΥΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!" με μοχθηρό χαμόγελο τρίβοντας τα χέρια του. 

Δεν ξέρω τι θα μας έλεγε αλλά είμαι βέβαιος πως θα μας έλεγε κάτι που απο την σκοπιά του(τουλάχιστον) εκφράζει το γενικό καλό πχ μπορεί να ήταν κάτι τύπου " Οι Αμερικάνοι θέλανε να βάλουν την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ που θα είχε σαν αποτέλεσμα να πρέπει να φύγει ο στόλος της μαύρης θάλασσας απο εκει γιατί πολύ απλά δεν γίνεται ρωσικός στόλος να λιμνάζει σε επικράτεια του ΝΑΤΟ, θέλανε να εγκαταστήσουν -δικό μου σχόλιο: όντως-   πλέγμα πυραύλων υψηλού βεληνεκούς αέρος εδάφους στα σύνορα της Ουκρανίας, δεν μπορούσα να το αφήσω αυτό απλά να γίνει γιατί θα άνοιγε κάτι τέτοιο την πόρτα και στα υπόλοιπα κράτη που συνορεύουν με τα ανοιχτά και ευάλωτα δυτικά σύνορα μας και με τον ιμπεριαλιστικό χαρακτήρα των Αμερικανών θα διακυβεύονταν η μοίρα του λαού μου και σαν Πρόεδρος της χώρας έπρεπε να δράσω τώρα με μια μικρής κλίμακας πολεμική σύρραξη ρισκάροντας δυστυχώς χιλιάδες θανάτους ώστε να "πατήσω πόδι"  για να αποφύγω σε ύστερο χρόνο καθολικό πόλεμο με την Δύση με την χώρα μου σε μειονεκτική θέση που θα απόφερε εκατομμύρια θανάτους και θα σήμαινε ίσως το τέλος της χώρας μου"  

Απο την άλλη αν ρωτούσαμε τον Μπάιντεν σαν "φίλοι" πάλι στο μπάρ με ένα ποτό να μας τα πει "ντόμπρα" γιατί το κάνει αυτό δεν θα έλεγε "Γιατί θέλουμε να δούμε τους Ρώσους να πεθαίνουν σαν τις κατσαρίδες και αδιαφορούμε και για τους Ουκρανούς τα άλλα σλάβια ψόφος απλά τους βάλαμε σαν δόλωμα για να ξεκινήσουμε 3ο παγκόσμιο ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ" 

Θα έλεγε κάτι πάλι που απο την σκοπιά του στοχεύει στο γενικό καλό πχ ίσως  "Ήταν δύσκολη απόφαση να βάλουμε τον λαό της Ουκρανίας σε τέτοια επισφαλή θέση αλλά η Ρωσία αποτελεί εμπόδιο στην ανάπτυξη του δυτικού τρόπου ζωής που αυξάνει την ποιότητα της καθημερινότητας των ανθρώπων και αναπτύσσει την κοινωνία μας, βλέποντας την Ρωσία να μεγαλώνει σε δύναμη πρέπει να πιέσουμε όσο τον δυνατόν περισσότερο για να καταστείλουμε την επιρροή της για να μην γυρίσει ο κόσμος πίσω μισό αιώνα και επαναληφθεί η ηγεμονία του κομουνισμού που σκοτώνει την ανάπτυξη και την ευημερία και τις προσωπικές ελευθερίες, θρηνούμε για τα αποτελέσματα που έχει αυτό στους ανθρώπους της Ουκρανίας αλλά αν σημαίνει μερικές χιλιάδες να πεθάνουν προκειμένου όλος ο υπόλοιπος πλανήτης να πάει μπροστά εγώ θα επέλεγα το μέλλον του πλανήτη" 

Και φυσικά όλα τα απο πάνω ειναι απλοποιημένα γιατί οι ΗΠΑ δεν ειναι ο Μπάιντεν και η Ρωσία δεν ειναι ο Πούτιν κτλ. 

Είναι σύνολο εκατομμυρίων μεμονωμένων ανθρώπων με διαφορετικές αντιλήψεις για το καλό και κατα συνέπεια υπάρχει και εσωτερική διαμάχη για το τι ειναι το γενικό καλό μεταξύ ομάδων όπου οι μονάδες (άνθρωποι) που τις αποτελούν έχουν συγκλίνουσες απόψεις για το κοινό καλό. 

Είναι ένα χαοτικό σύστημα με λίγα λόγια. 

Αλλά στο τέλος επικρατεί ο ικανότερος (που δεν σημαίνει αγαθότερος, ή καλύτερος ή πιο σωστός) 

Πάντως ακριβώς γιατί ειναι ικανότερος(δεν σημαίνει ένας άντρας μπορεί να ειναι μια ομάδα ή μια χώρα ή μια ομάδα απο χώρες κτλ)  ο κόσμος μας πάει λίγο καλύτερα. 

Γιατί ο κόσμος όντως προοδεύει, με σκαμπανεβάσματα αλλά προοδεύει. 

Δεν νομίζω πχ ο παππούς σου να είχε τις ανέσεις που έχεις εσύ σήμερα ή την ίδια μόρφωση κτλ 

Το ίδιο ισχύει για τον παππού σου σε σύγκριση με τον παππού του κτλ κτλ. 

Εμείς σήμερα (που αποτελούμε τον "λαό" του 21ου αιώνα) ζούμε πολύ καλύτερα απο βασιλιάδες πχ του μεσαίωνα χωρίς πλάκα απο την περίθαλψη μόρφωση μέχρι και σε απλά πράματα, μπορείς πχ να επιλέξεις να κάνεις μπάνιο με ζεστό νερό όποτε θέλεις και μάλιστα να αναμίξεις ζεστό νερό με κρύο στην αναλογία που θέλεις για να κάνεις το τέλειο ντουζάκι σου.. Πολύ λίγοι βασιλείς προς τον 17ο αιώνα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο(Καλά ο λαός το πολύ πολύ να έκανε μπάνιο έξω στην σκάφη ΑΝ δεν έκανε κρύο και ΑΝ είχα πρόσβαση σε καθαρό νερό σε ποσότητες που να επιτρέπουν την σπατάλη για μπάνιο), χώρια που εσύ έχεις αμάξι ή μηχανάκι και όχι άλογο... 

1 ώρα πριν, buffos είπε

Αυτός που έχει την εξουσία να δημιουργεί στρατούς από λογαριασμούς και να κάνει flood από παραπληροφόρηση,

Όχι δεν θα την έχει και γιαυτό θα ειναι opensource για να μπορούμε όλοι να βλέπουμε τι παίζει αλλά και να "βάλουμε" χεράκι στο να διορθώσουμε/προστατεύσουμε την πλατφόρμα απο τέτοια. 

1 ώρα πριν, buffos είπε

Σε μια πλατφόρμα που δεν είσαι accountable για αυτό που λες, δεν υπάρχει καμιά ελευθερία λόγου.

Αυτό θα το έλεγε ένας Χουντικός, έχουμε ελευθερία λόγου αλλά θα σε φακελώσουμε πρώτα έτσι ώστε όταν την εξασκήσεις αυτή την ελευθερία 1) να το μάθουμε μιας και θα μπεί στο φάκελο με τα λοιπα σου στοιχεία 2) αν ειναι κάτι που δεν μας αρέσει να μπορούμε εύκολα να σε βρούμε να αποδείξουμε ότι είπες ότι είπες και να σε μπαγλαρώσουμε . 

Κυριολεκτικά όμως ότι γινόταν επι χούντας. 

1 ώρα πριν, buffos είπε

Όταν πίσω από λογαριασμούς θα εξακολουθούν να βρίσκονται πληρωμένα τρόλ που διαμορφώνουν απόψεις, αυτό κάθε άλλο παρα δημοκρατία λέγετε.

Αν το ποστ του "τρολλ" που λες είναι ισάξιο με αυτό του οποιουδήποτε (δεν υπάρχει εσωτερικά κάποιος μηχανισμός που να το προωθεί) 

Και γίνει δημοφιλές ενώ το δικό σου όχι πάει να πει πως δεν ειναι τρόλλ απλά εσύ δεν τον γουστάρεις. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, coffeex είπε

Ο Musk που έχει λεφτά και γκρίνιαζε συνέχεια γιατί το αγόρασε και δεν έφτιαξε έναν ανταγωνιστή του twitter;

Γιατί.. το αγόρασε;

2 ώρες πριν, SeaLion είπε

Μπα φίλε, νόμοι υπάρχουν. Είναι οι αντίστοιχοι που "υποχρεώνουν" Google, Apple, Dropbox etc να σκανάρουν ό,τι ανεβαίνει στο cloud τους για παιδική πορνογραφία. Αν είσαι operator ενός μέσου που φέρνει σε επικοινωνία κόσμο είσαι υποχρεωμένος να τηρείς κάποιους κανόνες αλλιώς θα σου κοστίσει $$$. Αν π.χ. εσύ με δυσφημείς μέσω του insomnia και το insomnia αγνοήσει το παράπονό μου και συνεχίσει να φιλοξενεί την όποια δυσφήμηση στο πρόσωπό μου, δεν θα στραφώ νομικά εναντίον του insomnia θεωρείς; Φαντάσου το παράδειγμα αυτό στην Αμερική κιόλας που οι αγωγές και μηνύσεις πέφτουν με το καλημέρα.

Φίλε μου, μπερδεύεις δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Άλλο να απειλώ τη ζωή σου ή να σου κάνω bullying και το insomnia ως μέσο να επέμβει, και άλλο να ψάχνει κάποιος να σε κάνει ban λόγω περιρέουσας ατμόσφαιρας. Ας δούμε το ban του Trump από το twitter και πως το δικαιολόγησε η εταιρεία: "In the context of horrific events this week, we made it clear on Wednesday that additional violations of the Twitter Rules would potentially result in this very course of action."

Έβαλαν μέσα εξωγενή παράγοντα και.. πιθανότητες. Και αν δεν πιστεύεις την δική μου εκτίμηση, ας δούμε εκείνη την εποχή τί έγραψε το bbc: "US President Donald Trump's Twitter account is "permanently suspended... due to the risk of further incitement of violence", the company says. "

Το twitter δεν ακολούθησε κανένα νόμο. Είχε το καρπούζι και το μαχαίρι και ο Trump δεν ήταν πλέον πρόεδρος. Και αν για ένα τόσο high profile άτομο κάνουν ότι τους κατέβει, για εσένα τί θα κάνουν;

Όσο για τον Sanders, είναι γνωστή η κόντρα του με τον Musk. Ο πρώτος ζητάει συνεχώς οι πλούσιοι να πληρώνουν περισσότερους δίκαιους φόρους αντί μηδενικών και ο Musk είναι απλά... Musk.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε

Αυτό θα το έλεγε ένας Χουντικός, έχουμε ελευθερία λόγου αλλά θα σε φακελώσουμε πρώτα έτσι ώστε όταν την εξασκήσεις αυτή την ελευθερία 1) να το μάθουμε μιας και θα μπεί στο φάκελο με τα λοιπα σου στοιχεία 2) αν ειναι κάτι που δεν μας αρέσει να μπορούμε εύκολα να σε βρούμε να αποδείξουμε ότι είπες ότι είπες και να σε μπαγλαρώσουμε . 

Κυριολεκτικά όμως ότι γινόταν επι χούντας. 

Τότε η λειτουργία όλων των δημοκρατικών κρατών είναι πάνω σε χουντική βάση…

βρες μου μια χώρα που δεν μπορεί να ταυτοποιήσει τους πολίτες της ακόμα και από την γέννηση τους…

Επεξ/σία από AtiX

11 λεπτά πριν, AtiX είπε

Τότε η λειτουργία όλων των δημοκρατικών κρατών είναι πάνω σε χουντική βάση…

βρες μου μια χώρα που δεν μπορεί να ταυτοποιήσει τους πολίτες της ακόμα και από την γέννηση τους…

Αυτή την στιγμή εμένα δεν μπορείς να με ταυτοποιήσεις με καμιά παναγία σε προκαλώ  όλα ειναι fake ακόμη και τα metadata που δίνει ο browser μου για την έκδοση του λειτουργικού και το hardware 

Και δεν κάνω τίποτα παράνομο άρα μια τέτοια χώρα είναι η ελλάδα.  (καταλάθος βασικά γιατί το μεγαλύτερο μειονέκτημα μας ειναι αυτό δηλαδή η άχρηστη κουτοπόνηρη γραφειοκρατεία που για το πιο απλό πράγμα θα πρέπει να φέρεις 10 πιστοποιητικά και να σε ζυγίσουν...) 

4 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Αυτή την στιγμή εμένα δεν μπορείς να με ταυτοποιήσεις με καμιά παναγία σε προκαλώ  όλα ειναι fake ακόμη και τα metadata που δίνει ο browser μου για την έκδοση του λειτουργικού και το hardware 

Και δεν κάνω τίποτα παράνομο άρα μια τέτοια χώρα είναι η ελλάδα.  (καταλάθος βασικά γιατί το μεγαλύτερο μειονέκτημα μας ειναι αυτό δηλαδή η άχρηστη κουτοπόνηρη γραφειοκρατεία που για το πιο απλό πράγμα θα πρέπει να φέρεις 10 πιστοποιητικά και να σε ζυγίσουν...) 

Τι σχέση έχει αυτό που λες με αυτό που είπες?

ΥΓ: αν θέλει κάποιος να σε βρει, σε βρίσκει κανονικότατα…

1 ώρα πριν, teodoreh είπε

Φίλε μου, μπερδεύεις δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Άλλο να απειλώ τη ζωή σου ή να σου κάνω bullying και το insomnia ως μέσο να επέμβει, και άλλο να ψάχνει κάποιος να σε κάνει ban λόγω περιρέουσας ατμόσφαιρας. Ας δούμε το ban του Trump από το twitter και πως το δικαιολόγησε η εταιρεία: "In the context of horrific events this week, we made it clear on Wednesday that additional violations of the Twitter Rules would potentially result in this very course of action."

Έβαλαν μέσα εξωγενή παράγοντα και.. πιθανότητες. Και αν δεν πιστεύεις την δική μου εκτίμηση, ας δούμε εκείνη την εποχή τί έγραψε το bbc: "US President Donald Trump's Twitter account is "permanently suspended... due to the risk of further incitement of violence", the company says. "

Το twitter δεν ακολούθησε κανένα νόμο. Είχε το καρπούζι και το μαχαίρι και ο Trump δεν ήταν πλέον πρόεδρος. Και αν για ένα τόσο high profile άτομο κάνουν ότι τους κατέβει, για εσένα τί θα κάνουν;

Καλά, εγώ προφανώς αναφερόμουν γενικώς σε χρήστες.

Τώρα ο Τραμπ συγκεκριμένα είναι μια υπόθεση που έχει αναλυθεί πολλάκις, δεν ξέρω αν έχω να πω κάτι νέο εγώ. Πάντως, τον καταστήσανε irrelevant εδώ κι έναν χρόνο και ο ίδιος φρόντισε επιπλέον να αυτογελοιοποιηθεί με το δικό του "network."

Πάνω σε αυτά που λες συγκεκριμένα

Spoiler

"further incitement of violence" υπονοεί ότι έκριναν πως έχει ήδη κάνει τουλάχιστον μια φορά κάτι παράνομο (=incitement of violence) άρα έχουν ικανό πάτημα για να τον διώξουν και λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος επιρροής και την σοβαρότητα των γεγονότων να είναι μόνιμο το ban. Αν αντίστοιχα στην Ελλάδα συνεβαινε κάτι του τύπου  'ο Τσίπρας παρακινεί κόσμο να μπει και να καταλάβει την βουλή μετά την ήττα του στις εκλογές', ε, ας φάει permaban στο Twitter!

Πιθανόν να μην σε γουστάρουν (ποιοί; ένας αποφασίζει νομίζεις;), αλλά θα φροντίσουν να βρουν καλό λόγο για να σε διώξουν, δεν θα σε διώξουν για την ιδεολογία σου και μόνο ή μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα γενικώς τύπου The Purge of MAGA's. Το ότι το Twitter (ή και τα άλλα media) είναι woke ή PC-only είναι άποψη ατόμου που μάλλον δεν έχει περιηγηθεί στο μέσο και έχει δει μόνο συλλογές/memes με woke περσόνες - ή ατόμου που θέλει για δικούς του λόγους να περάσει αυτή την εντύπωση στο ευρύ κοινό.

Εμένα αυτό που ενοχλεί είναι ότι η επίσημη ενημέρωση από κυβερνήσεις, κρατικούς αξιωματούχους κλπ. (όχι εξ΄ολοκλήρου αλλά σε μεγάλο βαθμό) γίνεται μέσω ενός ιδιωτικού μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ενώ θα έπρεπε να είχε απαγορευτεί δια ροπάλου. Δεν είναι δυνατόν να έχεις προέδρους, πρωθυπουργούς, υπουργούς και κρατικούς λειτουργούς (όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο και ανεξαρτήτου ιδεολογίας) να προβαίνουν σε ανακοινώσεις και να εξαρτάται αυτή η δυνατότητα από μια ιδιωτική εταιρεία, ανεξάρτητα από την μετοχική της σύνθεση. Το Μέσο είναι το Μήνυμα αλλά για ποιό μέσο μιλάμε στην προκειμένη περίπτωση; 

• Like 1
  • Confused 1

12 ώρες πριν, SeaLion είπε

Νομίζω αυτό που ψάχνεις στην περίπτωση αυτή λέγεται "νόμοι"

Δεν αποφάσισαν τα social networks να κόβουν κόσμο επειδή δυσαρεστήθηκαν οι PC τύποι, αλλά γιατί υπάρχουν νόμοι για την "ρητορική μίσους" ή την "προτροπή σε βία" ή την "παραπληροφόρηση" οι οποίοι έχουν συνέπειες. Δεν θέλει κανείς να κάνει host περιεχόμενο το οποίο θα είναι παράνομο. Αυτό ως βάση.

Επιτέλους και κάποιος που συμφωνεί με τον Elon. Εσύ και ο Elon σκέφτεστε με ένα μυαλό. Φρέσκο - φρέσκο

image.png.e785a11484692ab7a1faf45bef53bbb3.png

37 λεπτά πριν, merphi είπε

Επιτέλους και κάποιος που συμφωνεί με τον Elon. Εσύ και ο Elon σκέφτεστε με ένα μυαλό. Φρέσκο - φρέσκο

😂

Συνεχίζει να τρολάρει πάντως και να προκαλεί... "If people want less free speech..." "... the will of the people" 

Δεν είναι τυχαίες φράσεις αυτές. Βαρύγδουπες, απλοϊκές, αποτελεσματικές.

21 hours ago, GamingMaster424 said:

Δεν είπα ποτέ αυτό που αναφέρεις, μη βάζεις λόγια σε ανθρώπους. Είναι απλά ένα πολύ μεγάλο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, προφανώς και θα εξακολουθούν να υπάρχουν "παράθυρα" να εκμεταλλευτεί ύπουλα την πλατφόρμα αν και εφόσον το επιθυμεί. Όσο για τα fork που αναφέρεις, είναι εξαιρετικά δύσκολο για μια πλατφόρμα τέτοιου μεγέθους να συντηρεί δύο διαφορετικά versions της, συν το ότι ανεξάρτητοι ερευνητές θα εντόπιζαν αρκετά γρήγορα την οποιαδήποτε διαφορά στον τρόπο λειτουργίας μεταξύ τους. Αν γινόταν έτσι εύκολα αυτό που λες, το open source σαν έννοια δεν θα υπήρχε καν.

Σορρυ έχεις δίκιο. Το σχόλιό μου ήταν γενικά για αυτούς που πιστεύουν ότι με το open-source λύνεται το όποιο πρόβλημα και όχι ειδικά για σενα.

8 hours ago, Nabuko said:

image.jpeg.4775863e229e7901f76ee294aea6f1e3.jpeg

To facebook δεν μπορεί να το αγοράσει ούτε στον ύπνο του. Δεν ξέρω από αυτά αλλά με μια γρήγορη αναζήτηση βγάζει ότι η αξία του είναι κοντά στα 500δις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...