Προς το περιεχόμενο

Το Twitter περνά στην ιδιοκτησία του Elon Musk με κόστος εξαγοράς 44 δισ. δολαρίων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 λεπτά πριν, kalmik είπε

Υπερσυγκέντρωση κεφαλαίου,  μέσων και (παρα)εξουσίας σε ένα άτομο. Bad news for democracy....

Θα το κάνει open source θα καταργήσει τα μόνιμα ban και θα δώσει έμφαση στην ελευθερία του λόγου. 

Εγώ το βλέπω για very good news εκτός αν δεν κάνει αυτά που λέει τώρα. 

• Like 20
  • Thanks 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 λεπτά πριν, @11h είπε

στο Ars Technica δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους

It’s-happening-Elon-Musk-strikes-deal-to-buy-Twitter-for-44-billion-Ars-Technica.png

Συνέβαλα και εγώ στο εορταστικό κλίμα:
https://arstechnica.com/tech-policy/2022/04/twitter-announces-deal-to-sell-company-to-elon-musk-for-44-billion/?comments=1&post=40860538

twitter.png.7fea6e223f7b039035fc356c4dbd425f.png

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ξερω αν και ποτε θα γίνει καποιου είδους ταυτοποιηση για λογαριασμο αλλα δεν σκοπευω να δωσω σε κανεναν τα προσωπικα μου στοιχεια στο ιντερνετ. αυτη ειναι η ουσια της συζητησης στο ιντερνετ, η ανωνυμια και η ουδετεροτητα που σε αναγκάζει να εχεις οταν διαβάζεις το μηνυμα ενος ανθρώπου για τον οποιο δεν ξερεις απολύτως τιποτα.

γενικα παντως θεωρω ειναι καλή εξέλιξη

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Like 5

Η μεγάλη πλάκα δεν θα είναι να διώξει τις woke φωνές αλλά να αφήσει πραγματικά όλες τις απόψεις και φωνές να υπάρχουν. Εκεί θα πέσει το πολύ γέλιο. 

• Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Twitter: Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει στην πλατφόρμα μετά την εξαγορά από τον Ελον Μασκ

Twitter: Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει στην πλατφόρμα μετά την εξαγορά από τον Ελον Μασκ

Ο Τραμπ είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι θα ανοίξει επισήμως λογαριασμό στη δική του εταιρεία Truth Social εντός των επόμενων επτά ημερών, όπως είχε ήδη προγραμματίσει να κάνει. «Δεν θα πάω στο Twitter, θα μείνω στο Truth. Ελπίζω ο Ελον να αγοράσει το Twitter επειδή θα κάνει βελτιώσεις και είναι καλός άνθρωπος, αλλά εγώ θα μείνω στο Truth», είπε.

Επεξ/σία από panagiotis54
  • Like 5

2 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

Ο Τραμπ είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι θα ανοίξει επισήμως λογαριασμό στη δική του εταιρεία Truth Social εντός των επόμενων επτά ημερών, όπως είχε ήδη προγραμματίσει να κάνει. «Δεν θα πάω στο Twitter, θα μείνω στο Truth. Ελπίζω ο Ελον να αγοράσει το Twitter επειδή θα κάνει βελτιώσεις και είναι καλός άνθρωπος, αλλά εγώ θα μείνω στο Truth», είπε.

Σίγουρα θα επιστρέψει.. 

• Like 3

3 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

Καλα θα πάει αυτο….

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπερσυγκέντρωση εξουσιών σε λίγους. Δυστυχώς σε αυτό το επίπεδο έχουν τον αχόρταγο.

Πραγματικά ώρες ώρες σκέφτομαι ότι δεν έχω φτάσει να έχω κάποια εκ. ευρώ γιατί

Πρώτον αν τα είχα θα σταμάταγα να κυνηγάω περισσότερα άρα μάλλον σκέφτομαι λάθος.

Δευτερον έχω ηθικούς φραγμούς απέναντι στον συνάνθρωπο μου.

Τρίτον για μένα το χρήμα είναι όχημα προς την ευζωία και όχι αυτοσκοπός. Δεν θα θυσίαζα τα παντα για να γίνω υπερπλούσιος απλά θα κοπίαζα  αρκετά.

Επεξ/σία από Dimitris_1981
  • Like 13
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...