Dr_Pepper Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 19 λεπτά πριν, kalmik είπε Υπερσυγκέντρωση κεφαλαίου, μέσων και (παρα)εξουσίας σε ένα άτομο. Bad news for democracy.... Θα το κάνει open source θα καταργήσει τα μόνιμα ban και θα δώσει έμφαση στην ελευθερία του λόγου. Εγώ το βλέπω για very good news εκτός αν δεν κάνει αυτά που λέει τώρα. 20 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martisaul Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, michael92 είπε A εγώ είχα το boner απο παλιά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 🙏🏻🤞🏻 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kekos123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Πάντως ο Μπαιντεν εξέφρασε βαθιά ανησυχία.... 😅😅😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaban22 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο άλλος έδωσε 44 δις για να μπορώ εγώ να γράφω για πατούσες... Επεξ/σία 25 Απριλίου 2022 από kaban22 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, @11h είπε στο Ars Technica δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους Συνέβαλα και εγώ στο εορταστικό κλίμα: https://arstechnica.com/tech-policy/2022/04/twitter-announces-deal-to-sell-company-to-elon-musk-for-44-billion/?comments=1&post=40860538 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Όλοι οι φορτσανικοί ενθουσιασμένοι βλέπω! Έλον ο σωτήρας 🙏 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) δεν ξερω αν και ποτε θα γίνει καποιου είδους ταυτοποιηση για λογαριασμο αλλα δεν σκοπευω να δωσω σε κανεναν τα προσωπικα μου στοιχεια στο ιντερνετ. αυτη ειναι η ουσια της συζητησης στο ιντερνετ, η ανωνυμια και η ουδετεροτητα που σε αναγκάζει να εχεις οταν διαβάζεις το μηνυμα ενος ανθρώπου για τον οποιο δεν ξερεις απολύτως τιποτα. γενικα παντως θεωρω ειναι καλή εξέλιξη Επεξ/σία 25 Απριλίου 2022 από basilis_k6 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Η μεγάλη πλάκα δεν θα είναι να διώξει τις woke φωνές αλλά να αφήσει πραγματικά όλες τις απόψεις και φωνές να υπάρχουν. Εκεί θα πέσει το πολύ γέλιο. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Twitter: Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει στην πλατφόρμα μετά την εξαγορά από τον Ελον Μασκ Ο Τραμπ είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι θα ανοίξει επισήμως λογαριασμό στη δική του εταιρεία Truth Social εντός των επόμενων επτά ημερών, όπως είχε ήδη προγραμματίσει να κάνει. «Δεν θα πάω στο Twitter, θα μείνω στο Truth. Ελπίζω ο Ελον να αγοράσει το Twitter επειδή θα κάνει βελτιώσεις και είναι καλός άνθρωπος, αλλά εγώ θα μείνω στο Truth», είπε. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2022 από panagiotis54 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε Twitter: Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει στην πλατφόρμα μετά την εξαγορά από τον Ελον Μασκ Ο Τραμπ είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι θα ανοίξει επισήμως λογαριασμό στη δική του εταιρεία Truth Social εντός των επόμενων επτά ημερών, όπως είχε ήδη προγραμματίσει να κάνει. «Δεν θα πάω στο Twitter, θα μείνω στο Truth. Ελπίζω ο Ελον να αγοράσει το Twitter επειδή θα κάνει βελτιώσεις και είναι καλός άνθρωπος, αλλά εγώ θα μείνω στο Truth», είπε. Σίγουρα θα επιστρέψει.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε Twitter: Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει στην πλατφόρμα μετά την εξαγορά από τον Ελον Μασκ Ο Τραμπ είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι θα ανοίξει επισήμως λογαριασμό στη δική του εταιρεία Truth Social εντός των επόμενων επτά ημερών, όπως είχε ήδη προγραμματίσει να κάνει. «Δεν θα πάω στο Twitter, θα μείνω στο Truth. Ελπίζω ο Ελον να αγοράσει το Twitter επειδή θα κάνει βελτιώσεις και είναι καλός άνθρωπος, αλλά εγώ θα μείνω στο Truth», είπε. Καλα θα πάει αυτο…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπερσυγκέντρωση εξουσιών σε λίγους. Δυστυχώς σε αυτό το επίπεδο έχουν τον αχόρταγο. Πραγματικά ώρες ώρες σκέφτομαι ότι δεν έχω φτάσει να έχω κάποια εκ. ευρώ γιατί Πρώτον αν τα είχα θα σταμάταγα να κυνηγάω περισσότερα άρα μάλλον σκέφτομαι λάθος. Δευτερον έχω ηθικούς φραγμούς απέναντι στον συνάνθρωπο μου. Τρίτον για μένα το χρήμα είναι όχημα προς την ευζωία και όχι αυτοσκοπός. Δεν θα θυσίαζα τα παντα για να γίνω υπερπλούσιος απλά θα κοπίαζα αρκετά. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2022 από Dimitris_1981 13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα