Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους !

Κατοχος εδω και μια εβδομαδα ενος iphone 13 και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος με την διαρκεια της μπαταριας. 

Καθημερινη χρηση και με ενερη οθονη γυρω στις 5 ωρες στο τελος της ημερας εχει μεινει 20% περιπου.

Την ιδια αποδοση ειχα και με το iphone 11 που ειχα. Ειδικα οταν ακους σχολια τους στυλ οτι μου βγαζει 2 μερες ,

απογοητευεσαι οταν συμβαινει αυτο. Εχει καποιος αλλος παρομοιο θεμα ?

Επεξ/σία από manos0013
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο 11 pro οριακά μου βγάζει μέρα.

Τι περίμενες από το 13 που έχει 3240 mAh .

Να μου έλεγες για το Pro Max......

Επίσης αν έχεις βάλει εξοικονόμηση μπαταρίας να το βγάλεις.

Ότι χειρότερο.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manos0013 είπε

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους !

Κατοχος εδω και μια εβδομαδα ενος iphone 13 και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος με την διαρκεια της μπαταριας. 

Καθημερινη χρηση και με ενερη οθονη γυρω στις 5 ωρες στο τελος της ημερας εχει μεινει 20% περιπου.

Την ιδια αποδοση ειχα και με το iphone 11 που ειχα. Ειδικα οταν ακους σχολια τους στυλ οτι μου βγαζει 2 μερες ,

απογοητευεσαι οταν συμβαινει αυτο. Εχει καποιος αλλος παρομοιο θεμα ?

Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο στην αυτονομία της συσκευής. Από την έκδοση του Ios που είσαι και αν χρησιμοποιείς περισσότερο 5G ή wifi, μέχρι φωτεινότητα,ένταση ηχείων, ποιότητα σήματος κινητής(όσο χειρότερη τόσο πααραπάνω κατανάλωση)όπως και τι εφαρμογές χρησιμοποιείς.

Προφανώς αυτοι που λένε ότι τους βγάζει 2 ημέρες,δεν είναι όλη την ημέρα πάνω από το κινητό.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο στην αυτονομία της συσκευής. Από την έκδοση του Ios που είσαι και αν χρησιμοποιείς περισσότερο 5G ή wifi, μέχρι φωτεινότητα,ένταση ηχείων, ποιότητα σήματος κινητής(όσο χειρότερη τόσο πααραπάνω κατανάλωση)όπως και τι εφαρμογές χρησιμοποιείς.

Προφανώς αυτοι που λένε ότι τους βγάζει 2 ημέρες,δεν είναι όλη την ημέρα πάνω από το κινητό.

Κατά ' ρχας ευχαριστώ για την απάντηση.

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες,αλλά με 5 ώρες ενεργή οθόνη 20 % μπαταρία κάτι δεν πάει καλά. Σε σχόλια στο YouTube διάβασα να λένε πολλά άτομα ότι πριν την 15 έκδοση είχαν 8 ώρες ενεργή οθονη και μετά την εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης έχουν 5 ώρες μάξιμουμ.

Τώρα τι να πω..? Ας περιμένουμε 🙂

Δημοσ.

Έχει παρατηρηθεί κατανάλωση με το iOS  15.4

Θεωρητικά η 15.4.1 θα έλυνε αυτό το πρόβλημα. 
Ποια έκδοση έχεις ; 

Δημοσ.

Παίζει τεράστιο θέμα σε μερικές συσκευές με το νέο 15.4.1 ios. Παρόλα αυτά , εάν δεν είστε ήδη στο τελευταίο λογισμικό προτείνω αναβάθμιση, καθώς ειδικά σε iphone 13 η πλειοψηφία είχε θετικές αλλαγές στην μπαταρία με την 15.4.1.

Σε περίπτωση που βρίσκεστε στο τελευταίο λογισμικό και έχετε ακόμα προβλήματα, αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένετε για το 15.5 όπως και εγώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...