Ukforthemoment Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε Το χειρότερο για εμένα που έκανε η Πειραιώς ήταν η "ανανέωση" όπως την χαρακτηρίζουν της υπηρεσίας "λεφτά στο λεπτό". Παλιά έβαζες ένα πιν στο ΑΤΜ και έπαιρνες τα λεφτά που σου έστειλε ο άλλος, πχ έστελνα στους γονείς μου. Τώρα ζητάει να έχουν εφαρμογή στο κινητό, να κάνουν σκανάρισμα qr code και μακακίες. Οι γονείς μου είναι μεγάλης ηλικίας, το κινητό τους είναι με κουμπιά, δεν ξέρουν από smartphones και από τέτοια, εδώ τρομάξαμε να μάθουν να κάνουν το πρώτο. Να βάλουν κάρτα για ανάληψη κανονική φοβούνται μην την κρατήσει μέσα το ΑΤΜ. Αυτή την ευκολία κάποιοι την εκμεταλλεύτηκαν και εκλεβαν λεφτά απο ανυποψίαστους ευκολόπιστους. Οσο αφορά την κάρτα και τον φόβο να κρατήσει την κάρτα υπάρχει η eurobank που έχει ΑΤΜ που δεν χρειάζεται να εισάγεις κάρτα στο μηχάνημα αλλά απλά την ακουμπάς στο πομποδεκτη και την διαβάζει ανέπαφα.Μακάρι να βάλουν και οι άλλες τέτοια ΑΤΜ. 4
StamTheMan Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, csontheline είπε Ένας γνωστός από το χωριό (δεν τον ξέρετε εσείς) μου είπε ότι τα κλειδώνουν για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, είναι στην ουρά για το μηχάνημα και έχει μπροστά του κομενάκι. Στέλνει μήνυμα στον συνάδελφο της βάρδιας και του λέει "Κλείδωσε το μηχάνημα σε 2 λεπτά". Έρχεται η σειρά της κοπελιάς "ΑΚΥΡΟ!" φωνάζει το μηχάνημα. Πετάγεται ο τύπος, λέει "κάτσε να πάρω εγώ τηλέφωνο να το φτιάξουν". Παίρνει τηλέφωνο "έλα, Νίκο, σε 2 λεπτά ξεκλείδωσέ το". Με το που κλείσει η κλήση, συνεχίζει να μιλάει στο ακουστικό "έλα παιδί μου, έχουν κλειδώσει τα μηχανήματα, πάτα το κοκοψίνι αριστερά, κατέβασε το τσιριμπλίκι από το ίντερνετς, κάνε επανεκκίνηση τους ρέιβερς, τσέκαρε και την κίνηση στο νέουτγορκ". Και μετά κάνει μόστρα στην κοπέλα, αρχίζει το πίρι πίρι, συνεχίζει με το μπαλαμούτι. Ή, είναι στην ουρά, υπάρχει ηλικιωμένος -συνήθως στο σώμα, ενίοτε μόνο στο μυαλό- που βρίζει το σύστημα, την τεχνολογία, τον Ξετσιπροτάκη, τους μικΕΛ. Κάνει ο γνωστός το ίδιο κόλπο, για να την σπάσει στον ηλικιωμένο, βγάζει και € με το ΛσΛ (κατά την διαδικασία ανάληψης λέει και διάφορα μαγικά ξόρκια "λεφτάκιους σηκώσιους δωρεάνιους", "Μεγάλε άρχοντα του σκότους, αυτοκράτορα του κάτω κόσμου, αρχιτέκτονα των πάντων, δώσε στον υπηρέτη σου λίγα ψίχουλα να πορευθεί στον κόσμο των κοινών θνητών"), μένει παγοκολώνα ο άλλος, ανεβάζει νέο tik tok ο γνωστός. Keep it simple αν θες να εισαι αστειος. 24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αυτή την ευκολία κάποιοι την εκμεταλλεύτηκαν και εκλεβαν λεφτά απο ανυποψίαστους ευκολόπιστους. Εδω τους παιρνουν τους κωδικους απο το ebanking,αλλαζουν viber και αδειαζουν το λογαριασμο,δε θα εκμεταλλευοντουσαν το ΛΣΛ που ηταν επιπεδου νηπιαγωγειου; Θελει ο καθε ψηφιακα αναλφαβητος να εχει smartphone και ebanking και δεν ξερει ουτε τα βασικα. Το ποσο με εχει ταλαιπωρησει αυτο το συστημα με το QR scan,το οριο 200/500 και το καθε μπου***λο ΑΤΜ,δε φανταζεσαι. Ενα που ειναι κοντα στο σπιτι μου,οποτε παταω για ΛΣΛ,φτανει μεχρι εκει που ζηταει το ποσο ,μετα ξεχνιεται για κανα τριλεπτο και μετα ειναι λες και δεν πατησα ποτε τιποτα,ετοιμο για συναλλαγες.Αντε τωρα να εχεις και κοσμο απο πισω,που το 3λεπτο στο ΑΤΜ φανταζει αιωνας.Και φου και ξεφου και μουρμουρητα,να χασει κανεις τα δοντια του ( και εγω μεσα ) και να φταιει η Πειραιως. Σε ενα αλλο "καινουργιο" δεν πατησα επιβεβαιωση στο κινητο μετα το QR ,σκαλωσε και δε δεχοταν τιποτα μετα,ειχα ξεπερασει το οριο των scan λεει. Την επομενη μερα στο ιδιο ΑΤΜ απλα δε μου δεχοταν την επιβεβαιωση me QR ,το δοκιμασα 3 φορες και στο τελος πηγα στο διπλα. Κοντεψα να παιξω και μπουνιες επειδη θεωρησαν οι πισω οτι τους πηρα τη σειρα. 1
1nsom-n1k Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οσο αφορά την κάρτα και τον φόβο να κρατήσει την κάρτα υπάρχει η eurobank που έχει ΑΤΜ που δεν χρειάζεται να εισάγεις κάρτα στο μηχάνημα αλλά απλά την ακουμπάς στο πομποδεκτη και την διαβάζει ανέπαφα.Μακάρι να βάλουν και οι άλλες τέτοια ΑΤΜ Δεν υπάρχει eurobank, οι άνθρωποι αγρότες είναι, μόνο Πειραιώς έχει στα 30 χμ. από το χωριό. Μετά πρέπει να πας στην Πόλη 80 χμ. δρόμο. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από 1nsom-n1k
papapontikas Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Καλά τι διάολο??? Όλοι έχετε λεφτά και κάνετε καταθέσεις και μόνο εγώ πάω μόνο για να τραβήξω? 1
Ikaros2002 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δοκίμασες να κάνεις κατάθεση σε ψηφιακό ευρώ ?
athns Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Ίσως είναι περισσότερη δουλειά γι αυτούς,Δευτέρα πρωί να έχουν να κάνουν και ένα σωρό καταθέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις