Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, giorgos4ever είπε

Ειδικά το app κάθε 3 μέρες ξεχνάει τα pin/face id και για να κάνω log in ζητάει username και password

Εμένα, δουλεύει μια χαρά.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ppaio είπε

Κυριακη μεσημερι γεμιζουν...εεε? Σου λεει ειναι πανω απο 10 φορες σε διαφορετικά ΑΤΜ μεσα στην πολη ...σε διαφορες ημερες παντα ΠΣΚ...

Αν είναι να γεμίσουν πάντως το λογικό είναι να γεμίσουν από Παρασκευή απόγευμα - βράδυ εώς Δευτέρα κάποια ώρα που θα δει ο υπάλληλος το μηχάνημα!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ppaio είπε

Γιατί "δημοσιο-υπαλληλοι" της Πειραιώς...?

Spoiler

"Γιατί έτσι γουστάρουμε, λογαριασμό θα σου δώσουμε?" 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ppaio είπε

Ναι φιλε μου 3 στο κεντρο της Θεσσαλονικης...

πολυ συχνο φαινομενο.... εχω βρει ενα που δουλευει και παω εκει γιατι σχεδον πάντα απο παντού τρωω άκυρο

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλό Πάσχα 

Και εγώ το έχω παρατηρήσει σχεδόν όλα της eurobank το κάνουν ...Τα είχα πάρει όλα με τη σειρά και μου έριχναν άκυρο τελικά βρήκα κατάθεση με φάκελο που τα πήρε κανονικά ...απλά αργούν να πιστωθούν μια δυο μέρες...  

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ειναι πάγιο πρόβλημα της Πειραιώς εδω και χρόνια, το ποιός φταιει μόνο αυτοί το ξέρουν.

παιζει να ειναι τακτική για να μην εχουμε πολυ παρε δωσε με χρημα εκτός απο της κάρτες

Δημοσ.

Ένας γνωστός από το χωριό (δεν τον ξέρετε εσείς) μου είπε ότι τα κλειδώνουν για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, είναι στην ουρά για το μηχάνημα και έχει μπροστά του κομενάκι. Στέλνει μήνυμα στον συνάδελφο της βάρδιας και του λέει "Κλείδωσε το μηχάνημα σε 2 λεπτά". Έρχεται η σειρά της κοπελιάς "ΑΚΥΡΟ!" φωνάζει το μηχάνημα. Πετάγεται ο τύπος, λέει "κάτσε να πάρω εγώ τηλέφωνο να το φτιάξουν". Παίρνει τηλέφωνο "έλα, Νίκο, σε 2 λεπτά ξεκλείδωσέ το". Με το που κλείσει η κλήση, συνεχίζει να μιλάει στο ακουστικό "έλα παιδί μου, έχουν κλειδώσει τα μηχανήματα, πάτα το κοκοψίνι αριστερά, κατέβασε το τσιριμπλίκι από το ίντερνετς, κάνε επανεκκίνηση τους ρέιβερς, τσέκαρε και την κίνηση στο νέουτγορκ". Και μετά κάνει μόστρα στην κοπέλα, αρχίζει το πίρι πίρι, συνεχίζει με το μπαλαμούτι.

Ή, είναι στην ουρά, υπάρχει ηλικιωμένος -συνήθως στο σώμα, ενίοτε μόνο στο μυαλό- που βρίζει το σύστημα, την τεχνολογία, τον Ξετσιπροτάκη, τους μικΕΛ. Κάνει ο γνωστός το ίδιο κόλπο, για να την σπάσει στον ηλικιωμένο, βγάζει και € με το ΛσΛ (κατά την διαδικασία ανάληψης λέει και διάφορα μαγικά ξόρκια "λεφτάκιους σηκώσιους δωρεάνιους", "Μεγάλε άρχοντα του σκότους, αυτοκράτορα του κάτω κόσμου, αρχιτέκτονα των πάντων, δώσε στον υπηρέτη σου λίγα ψίχουλα να πορευθεί στον κόσμο των κοινών θνητών"), μένει παγοκολώνα ο άλλος, ανεβάζει νέο tik tok ο γνωστός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το χειρότερο για εμένα που έκανε η Πειραιώς ήταν η "ανανέωση" όπως την χαρακτηρίζουν της υπηρεσίας "λεφτά στο λεπτό".

Παλιά έβαζες ένα πιν στο ΑΤΜ και έπαιρνες τα λεφτά που σου έστειλε ο άλλος, πχ έστελνα στους γονείς μου.

Τώρα ζητάει να έχουν εφαρμογή στο κινητό, να κάνουν σκανάρισμα qr code και μακακίες.

Οι γονείς μου είναι μεγάλης ηλικίας, το κινητό τους είναι με κουμπιά, δεν ξέρουν από smartphones και από τέτοια, εδώ τρομάξαμε να μάθουν να κάνουν το πρώτο. Να βάλουν κάρτα για ανάληψη κανονική φοβούνται μην την κρατήσει μέσα το ΑΤΜ. 

Επεξ/σία από 1nsom-n1k
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...