StamTheMan Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν ρωτάει γενικά αλλά ειδικά την Πειραιώς λες και έχει καλέσει το τηλεφωνικό της κέντρο και απευθύνεται στους υπαλλήλους της τράπεζας. Θελει να μοιραστει τον πονο του και να μαθει αν ειναι γενικο το κακο. Μην εισαι κακουλης αγιες μερες. 1
infin1tyGR Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, StamTheMan said: Θελει να μοιραστει τον πονο του και να μαθει αν ειναι γενικο το κακο. Θα μπορούσε να το κάνει χωρίς τον β' πληθυντικό στον τίτλο λες και κλειδώνουμε εμείς ή το Insomnia τις καταθέσεις. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2022 από infin1tyGR 1
Haldol Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Προσωπικη εμπειρία. Και που είναι καλύτερα, βάση προσωπικης εμπειρίας ? ΥΓ. Γιατί εγώ έχω το app της Πειραιώς και είναι μια χαρά. Προφανώς είναι προσωπική εμπειρία. Όλοι την προσωπική εμπειρία μας καταθέτουμε. Αλλά επειδή τυχαίνει να συνεργάζομαι *και* με τις 4 μεγάλες (Alpha, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς) συνέχεια, μπορώ να κάνω μία αρκετά καλή σύγκριση ανάμεσά τους. Τα λιγότερα προβλήματα τα έχω με Eurobank παρόλα αυτά, ενώ είναι και η μόνη που πιστώνει επιστροφές άμεσα, τη στιγμή που γίνονται. 3 2
StamTheMan Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Θα μπορούσε να το κάνει χωρίς τον β' πληθυντικό στον τίτλο λες και κλειδώνουμε εμείς ή το Insomnia τις καταθέσεις. Η απλα μπορεις να μην το παρεις προσωπικα 1 2
GREGORYMO Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, Haldol είπε Προφανώς είναι προσωπική εμπειρία. Όλοι την προσωπική εμπειρία μας καταθέτουμε. Αλλά επειδή τυχαίνει να συνεργάζομαι *και* με τις 4 μεγάλες (Alpha, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς) συνέχεια, μπορώ να κάνω μία αρκετά καλή σύγκριση ανάμεσά τους. Τα λιγότερα προβλήματα τα έχω με Eurobank παρόλα αυτά, ενώ είναι και η μόνη που πιστώνει επιστροφές άμεσα, τη στιγμή που γίνονται. Τι επιστροφες, εννοείς ?
Haldol Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Τι επιστροφες, εννοείς ? Κάνεις μία αγορά, ακυρώνεις, ο έμπορος κάνει επιστροφή. Γίνεται την ίδια στιγμή. Επίσης, σε πληρωμή πιστωτικής το υπόλοιπο ανανεώνεται τη στιγμή που θα δωθεί η εντολή για πληρωμή, όχι 1-2 μέρες μετά. Γενικώς, λογιστικοποιεί άμεσα. 1
ppaio Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Haldol είπε Κάνεις μία αγορά, ακυρώνεις, ο έμπορος κάνει επιστροφή. Γίνεται την ίδια στιγμή. Επίσης, σε πληρωμή πιστωτικής το υπόλοιπο ανανεώνεται τη στιγμή που θα δωθεί η εντολή για πληρωμή, όχι 1-2 μέρες μετά. Γενικώς, λογιστικοποιεί άμεσα. Τι λες ρε φίλε μου...? 1 μήνα έκανε μαγαζί να μου επιστρέψει λεφτά...Την ιστορία με το σκρουντζο-μαγαζο δεν την έμαθες...? Επεξ/σία 25 Απριλίου 2022 από ppaio 2 1
Haldol Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, ppaio είπε Τι λες ρε φίλε μου...? 1 μήνα έκανα μαγαζί να μου επιστρέψει λεφτά...Την ιστορία με το σκρουντζο-μαγαζο δεν την έμαθες...? Προφανώς και την ξέρω, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Δε μιλάω ούτε γι' αμφισβητήσεις, ούτε για καθυστέρηση απ' τον έμπορο. Εάν εγώ σα μαγαζί στείλω ΤΩΡΑ αντιλογισμό στην κάρτα σου στη Eurobank, θα έρθει άμεσα. Και 'μένα έχουν κάνει μήνα να μου επιστρέψουν λεφτά, αλλά αυτό είναι άσχετο θέμα. Λέω από τη στιγμή της κίνησης. 2 2
Silverage Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Μπορεί να μην είμαι της Πειραιώς αλλά άλλης τράπεζας όμως θα σου πώ ένα μυστικό. Γιατί γεμίζουν.
GREGORYMO Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 10 λεπτά πριν, Haldol είπε Κάνεις μία αγορά, ακυρώνεις, ο έμπορος κάνει επιστροφή. Γίνεται την ίδια στιγμή. Επίσης, σε πληρωμή πιστωτικής το υπόλοιπο ανανεώνεται τη στιγμή που θα δωθεί η εντολή για πληρωμή, όχι 1-2 μέρες μετά. Γενικώς, λογιστικοποιεί άμεσα. ΝΑΙ. Η Πειραιώς θέλει 12-18 ώρες.
pavloa Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Το έχω παρατήσει και εγώ .. από Παρασκευή βράδυ μέχρι την Δευτέρα το πρωί δεν μπορείς να κάνεις κατάθεση σε atm. 1
ppaio Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, Silverage είπε Μπορεί να μην είμαι της Πειραιώς αλλά άλλης τράπεζας όμως θα σου πώ ένα μυστικό. Γιατί γεμίζουν. Κυριακη μεσημερι γεμιζουν...εεε? Σου λεει ειναι πανω απο 10 φορες σε διαφορετικά ΑΤΜ μεσα στην πολη ...σε διαφορες ημερες παντα ΠΣΚ...
oykas2001 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Το έχω παρατηρήσει κι εγώ τα σβκα κι επίσης Δευτέρα πρωί πριν τις 6 που πάω για δουλειά. Το μεσημέρι που γυρνάω, δουλεύουν μια χαρά. 1
giorgos4ever Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Προσωπικη εμπειρία. Και που είναι καλύτερα, βάση προσωπικης εμπειρίας ? ΥΓ. Γιατί εγώ έχω το app της Πειραιώς και είναι μια χαρά. Ειδικά το app κάθε 3 μέρες ξεχνάει τα pin/face id και για να κάνω log in ζητάει username και password Επεξ/σία 25 Απριλίου 2022 από giorgos4ever 2
Haldol Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, giorgos4ever είπε Ειδικά το app κάθε 3 μέρες ξεχνάει τα pin/face id και για να κάνω log in χρειάζεται username και password Και αυτό! Πρέπει να 'χω σετάρει ίσα με 15 φορές ως τώρα το Face ID. Παλιότερα δε, αν για κάποιο λόγο έμπαινες με PIN (π.χ. μάσκα, δε σ' αναγνώριζε) μετά "ακύρωνε" το Face ID. Και πάμε απ' την αρχή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις