Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε παω να καταθέσω ΠαρασκευοΣαββατοΚυριακο λεφτά στο ΑΤΜ της Πειραιώς αυτό την απορρίπτει...Γιατί "δημοσιο-υπαλληλοι" της Πειραιώς...?

Επεξ/σία από ppaio
  • Sad 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει να κάνει με την τράπεζα αλλά με το φόρτο καταθέσεων κ ότι Είναι αργία 3ημερο...Απλά βγαίνουν off τα atm επειδη μπλοκάρουν τα χαρτονομίσματα/δεν στοιβάζονται σωστά κτλ 

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, kage είπε

Δεν έχει να κάνει με την τράπεζα αλλά με το φόρτο καταθέσεων κ ότι Είναι αργία 3ημερο...Απλά βγαίνουν off τα atm επειδη μπλοκάρουν τα χαρτονομίσματα/δεν στοιβάζονται σωστά κτλ 

Οχι μόνο τις αργίες.

Νομίζω, και μετά τις 22.00 το βράδυ δεν μπορείς να καταθέσεις χρήματα στο ΑΤΜ.

• Sad 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, kage είπε

Δεν έχει να κάνει με την τράπεζα

Η τραπεζα που εχω πιο συχνα προβλημα ειναι η Πειραιως.

44 λεπτά πριν, ppaio είπε

Οπότε παω να καταθέσω ΠαρασκευοΣαββατοΚυριακο λεφτά στο ΑΤΜ της Πειραιώς αυτό την απορρίπτει...Γιατί "δημοσιο-υπαλληλοι" της Πειραιώς...?

πολλα χαλια.εδω εχουν ΑΤΜ που αν πας να βγαλεις λεφτα στο λεπτο παθαινει τραλαλα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, ppaio είπε

Είναι φόρουμ της Πειραιώς εδώ;

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, zourman1981 είπε

Δοκίμασες άλλο ΑΤΜ?

Μήπως έχει πρόβλημα η κάρτα σου ?

Εγώ πάντως έκανα κανονικα

Ναι φιλε μου 3 στο κεντρο της Θεσσαλονικης...

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι η Πειραιώς πλέον έχει πρόβλημα. Προσωπικά έχω βρει συγκεκριμένο atm που δουλεύει και κάνω την δουλειά μου σε αυτό. Πριν από αυτό είχα κάνει και 3 μέρες για μια απλή κατάθεση.

32 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Είναι φόρουμ της Πειραιώς εδώ;

Όχι, αλλά είναι φόρουμ (γενικά) και ο σκοπός του είναι η συζήτηση.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πειραιώς ... ανέκδοτο. Το e-banking κάθε πέντε και λίγο offline, τα ΑΤΜ συνέχεια επίσης off. Σε καμία άλλη τράπεζα δεν έχω συναντήσει τόσο μεγάλη συχνότητα προβλημάτων. Οκ όλες θα βγουν off κάποιες στιγμές, αλλά με τη συγκεκριμένη τράπεζα όποτε πάω σε ΑΤΜ κάνω το σταυρό μου ( και δε με λες και θρήσκο :P ).

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giorgos4ever είπε

Όχι, αλλά είναι φόρουμ (γενικά) και ο σκοπός του είναι η συζήτηση.

Δεν ρωτάει γενικά αλλά ειδικά την Πειραιώς λες και έχει καλέσει το τηλεφωνικό της κέντρο και απευθύνεται στους υπαλλήλους της τράπεζας.  

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Haldol είπε

Πειραιώς ... ανέκδοτο. Το e-banking κάθε πέντε και λίγο offline, τα ΑΤΜ συνέχεια επίσης off. Σε καμία άλλη τράπεζα δεν έχω συναντήσει τόσο μεγάλη συχνότητα προβλημάτων. Οκ όλες θα βγουν off κάποιες στιγμές, αλλά με τη συγκεκριμένη τράπεζα όποτε πάω σε ΑΤΜ κάνω το σταυρό μου ( και δε με λες και θρήσκο :P ).

Πραγματικα η πιο αχρηστη τραπεζα...Αλλα αυτο κλειδωμα των καταθεσεων στα ΑΤΜ μου εχει συμβει πανω 10 φορες...οποτε ειναι συστημικο απο μερος της τραπεζας...

• Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Haldol είπε

Προσωπικη εμπειρία.

Και που είναι καλύτερα, βάση προσωπικης εμπειρίας ?

ΥΓ. Γιατί εγώ έχω το app της Πειραιώς και είναι μια χαρά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...