ppaio Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Οπότε παω να καταθέσω ΠαρασκευοΣαββατοΚυριακο λεφτά στο ΑΤΜ της Πειραιώς αυτό την απορρίπτει...Γιατί "δημοσιο-υπαλληλοι" της Πειραιώς...? Επεξ/σία 25 Απριλίου 2022 από ppaio 1
zourman1981 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δοκίμασες άλλο ΑΤΜ? Μήπως έχει πρόβλημα η κάρτα σου ? Εγώ πάντως έκανα κανονικα
Helionar Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 δημοσια διαμαρτυρία - διαπόμπευση προς πάσαν κατεύθυνση; 1
kage Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν έχει να κάνει με την τράπεζα αλλά με το φόρτο καταθέσεων κ ότι Είναι αργία 3ημερο...Απλά βγαίνουν off τα atm επειδη μπλοκάρουν τα χαρτονομίσματα/δεν στοιβάζονται σωστά κτλ Επεξ/σία 25 Απριλίου 2022 από kage
GREGORYMO Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 21 λεπτά πριν, kage είπε Δεν έχει να κάνει με την τράπεζα αλλά με το φόρτο καταθέσεων κ ότι Είναι αργία 3ημερο...Απλά βγαίνουν off τα atm επειδη μπλοκάρουν τα χαρτονομίσματα/δεν στοιβάζονται σωστά κτλ Οχι μόνο τις αργίες. Νομίζω, και μετά τις 22.00 το βράδυ δεν μπορείς να καταθέσεις χρήματα στο ΑΤΜ. 1
StamTheMan Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 23 λεπτά πριν, kage είπε Δεν έχει να κάνει με την τράπεζα Η τραπεζα που εχω πιο συχνα προβλημα ειναι η Πειραιως. 44 λεπτά πριν, ppaio είπε Οπότε παω να καταθέσω ΠαρασκευοΣαββατοΚυριακο λεφτά στο ΑΤΜ της Πειραιώς αυτό την απορρίπτει...Γιατί "δημοσιο-υπαλληλοι" της Πειραιώς...? πολλα χαλια.εδω εχουν ΑΤΜ που αν πας να βγαλεις λεφτα στο λεπτο παθαινει τραλαλα. 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 47 λεπτά πριν, ppaio είπε Οπότε παω να καταθέσω ΠαρασκευοΣαββατοΚυριακο λεφτά στο ΑΤΜ της Πειραιώς αυτό την απορρίπτει...Γιατί "δημοσιο-υπαλληλοι" της Πειραιώς...? Είναι φόρουμ της Πειραιώς εδώ; 1
ppaio Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 55 λεπτά πριν, zourman1981 είπε Δοκίμασες άλλο ΑΤΜ? Μήπως έχει πρόβλημα η κάρτα σου ? Εγώ πάντως έκανα κανονικα Ναι φιλε μου 3 στο κεντρο της Θεσσαλονικης...
giorgos4ever Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Η αλήθεια είναι ότι η Πειραιώς πλέον έχει πρόβλημα. Προσωπικά έχω βρει συγκεκριμένο atm που δουλεύει και κάνω την δουλειά μου σε αυτό. Πριν από αυτό είχα κάνει και 3 μέρες για μια απλή κατάθεση. 32 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Είναι φόρουμ της Πειραιώς εδώ; Όχι, αλλά είναι φόρουμ (γενικά) και ο σκοπός του είναι η συζήτηση. 4 1
Haldol Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Πειραιώς ... ανέκδοτο. Το e-banking κάθε πέντε και λίγο offline, τα ΑΤΜ συνέχεια επίσης off. Σε καμία άλλη τράπεζα δεν έχω συναντήσει τόσο μεγάλη συχνότητα προβλημάτων. Οκ όλες θα βγουν off κάποιες στιγμές, αλλά με τη συγκεκριμένη τράπεζα όποτε πάω σε ΑΤΜ κάνω το σταυρό μου ( και δε με λες και θρήσκο ). 2 2
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, giorgos4ever είπε Όχι, αλλά είναι φόρουμ (γενικά) και ο σκοπός του είναι η συζήτηση. Δεν ρωτάει γενικά αλλά ειδικά την Πειραιώς λες και έχει καλέσει το τηλεφωνικό της κέντρο και απευθύνεται στους υπαλλήλους της τράπεζας. 1 1
ppaio Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, Haldol είπε Πειραιώς ... ανέκδοτο. Το e-banking κάθε πέντε και λίγο offline, τα ΑΤΜ συνέχεια επίσης off. Σε καμία άλλη τράπεζα δεν έχω συναντήσει τόσο μεγάλη συχνότητα προβλημάτων. Οκ όλες θα βγουν off κάποιες στιγμές, αλλά με τη συγκεκριμένη τράπεζα όποτε πάω σε ΑΤΜ κάνω το σταυρό μου ( και δε με λες και θρήσκο ). Πραγματικα η πιο αχρηστη τραπεζα...Αλλα αυτο κλειδωμα των καταθεσεων στα ΑΤΜ μου εχει συμβει πανω 10 φορες...οποτε ειναι συστημικο απο μερος της τραπεζας... 1
GREGORYMO Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, Haldol είπε Πειραιώς ... ανέκδοτο. Το e-banking κάθε πέντε και λίγο offline, τα ΑΤΜ συνέχεια επίσης off. Σε καμία άλλη τράπεζα δεν έχω συναντήσει τόσο μεγάλη συχνότητα προβλημάτων. Οκ όλες θα βγουν off κάποιες στιγμές, αλλά με τη συγκεκριμένη τράπεζα όποτε πάω σε ΑΤΜ κάνω το σταυρό μου ( και δε με λες και θρήσκο ). Προσωπικη εμπειρία. Και που είναι καλύτερα, βάση προσωπικης εμπειρίας ? ΥΓ. Γιατί εγώ έχω το app της Πειραιώς και είναι μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις