TaxiarhisGR Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, sabrewulf είπε Για την asus δίνω. για το μηλαρακι ούτε το δεξί μου....νεφρο Παρε μηλαρακι και δεν θα ξαναπας πουθενα αλλου. Ετσι ελεγα και γω μεχρι που δοκιμασα.
niCk_eleCtro Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Μηπως λες για τις Amoled γιατι το δικο μου που ειναι 3 ετων και εχει Oled δεν εχει παθει η οθονη τιποτα. εχω ζιαομι με αμολεντ εδω και 2 χρονια δεν εχει εμφανισει καποιο θεμα...
kostafunk Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δεν εχω νεφρα δεν εχω μαλλια βαζω περουκα βγαινω στην πιατσα
Georgios Pappas Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Γελάς τώρα. Δες οθόνη σαν την s2719dgf της dell. Εχω και ips LG ultrawide οθόνες και εχω και την 34gn850 της LG. Ξέρω τι λέω. Γέλα τώρα και θα κλαίς μετά τα λευτά σου όταν θα δείς screen burn σε oled λαπτοπ. Στις 25/4/2022 στις 9:14 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Μηπως λες για τις Amoled γιατι το δικο μου που ειναι 3 ετων και εχει Oled δεν εχει παθει η οθονη τιποτα. Μιλάω για τα εξής προιόντα που σε όλα έχω δεί screen burn μέσα η γύρω στους 12 μήνες. Lg τηλεώραση c1. Lg τηλεωραση CX. Samsung s8. Samsung note 8, samsung note 9. Και η λίστα προχωράει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα