tz_aristotelis Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Καλημερα , Καλησπερα φιλοι -ες. Χρονια πολλα Χρηστος Ανεστη. Θελω να αγορασω ενα λαπτοπ απο τον Κωτσο. Ειναι το : MSI Katana GF66 11UC Ι5-11400H/8GB/512GB/GTX3050 4GB Θελω να του βαλω επιπλεον 8 Gb RAM (εχει μονο 😎 Μπορω και μονος αλλα παει η εγγυηση. Που λοιπον μπορω να το παω? Στην MSI ΑΘηνα (οπου και να ειναι) η το αναλαμβανει και ο Κωτσος? Δεν θελω να χασω την εγγυηση γιατι θα ειναι καινουργιο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Αριστοτελης MSI Katana GF66 11UC Ι5-11400H/8GB/512GB/GTX3050 4GB
filip123go Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 50 λεπτά πριν, triplex1 είπε Στο καταστημα που το πηρες Εγώ στο σερβίς του Κοτσου δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω τέτοιο μηχάνημα!! Ts, γιατί λες ότι θα χάσεις την εγγύηση; Ένα καπάκι έχει από κάτω το μηχάνημα με 5 βίδες και γίνονται όλα expose. Εάν θέλεις να είσαι 100% καλυμμένος, κάνε και μια ερώτηση στην MSI, αλλά νομίζω δεν θα έχεις θέμα να κάνεις το upgrade μόνος σου. (Αλλά κάνε ερώτηση πρώτα). 1
Kthulhou Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 λολ α) η τελευταία βίδα που έβγαλε, υποθέτω λέει warranty void if removed, στο ειδικό αυτοκόλλητο βέβαια η kingston -τουλάχιστον παλιά- είχε συμφωνία πως το PartNumber RAM που θα υποδείκνυε για το μοντέλο, δε θα χαλούσε την εγγύηση. β) δεν έκανε τον κόπο για 5 δευτερα να ξεκουμπώσει τη μπαταρία (τη φύσσα) πριν καρφώσει τη μνήμη...χμμμμμ 1
triplex1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Kthulhou είπε λολ α) η τελευταία βίδα που έβγαλε, υποθέτω λέει warranty void if removed, στο ειδικό αυτοκόλλητο Ναι ισχυει , παρ'ολα αυτα μπορει να ξεκολληθει με ζεστο ατμο και να κολληθει ξανα στο τελειωμα , αλλα αυτα ειναι για ορισμενους και οχι για ολους , οπως ειπα στην αρχη απο το μαγαζι που το παιρνεις ή εστω απο καποιον επισημο αντιπροσωπο. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2022 από triplex1 1
AmixReckless Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Παντως η MSI λεει πως δεν χανεις την εγγυηση απο RAM/SSD ή καθαρισμο. Τωρα αν καποτε χαλασει και δεν το δεχτει ο ΚΩΤΣΟΣ αλλο αυτο. Στειλε ενα mail για να εισαι σιγουρος. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2022 από AmixReckless 1
tz_aristotelis Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 18 ώρες πριν, filip123go είπε Εγώ στο σερβίς του Κοτσου δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω τέτοιο μηχάνημα!! Ts, γιατί λες ότι θα χάσεις την εγγύηση; Ένα καπάκι έχει από κάτω το μηχάνημα με 5 βίδες και γίνονται όλα expose. Εάν θέλεις να είσαι 100% καλυμμένος, κάνε και μια ερώτηση στην MSI, αλλά νομίζω δεν θα έχεις θέμα να κάνεις το upgrade μόνος σου. (Αλλά κάνε ερώτηση πρώτα). Δεν έχει αυτοκόλλητο στην βίδα? Γι'αυτό ρωτάω... Ευχαριστώ για την απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα