NikolasStefanou Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Φίλοι μου καλησπέρα. Καθότι άσχετος τελείως από αμάξια έχω μμερικες απορίες. Έχω ένα Toyota Celica του 1992. Καθότι είμαι συλλέκτης και ξεκάθαρα το κάνω για την πάρτυ μου και μαζεύω πληροφορίες θα ήθελα να ρωτήσω γίνετε να βάλω body kit supra πάνω σε αυτό το αμάξι; Ευχαριστώ.
Haldol Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Αφού το κάνεις για το "συλλεκτικό" του θέματος, λυπήσου το και κράτα το όσο γίνεται πιο γνήσιο. Στη θέση σου θα κοιτούσα να βρω original κομμάτια από οτιδήποτε δεν είναι σε άριστη κατάσταση ( π.χ. ίδιο δέρμα για τα καθίσματα, κ.λπ ) για να κάνω ένα σούπερ restore. Τα body kit άσ'τα για τα καγκούρια! 🦘 8 2
NikosKallithea Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Συλλεκτικό αυτοκίνητο και πολύ ομορφο για μενα και θα αρχίσεις τις καγκουριές. Αν εχει καποια αξια θα μηδενιστεί. 2 1
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 21 λεπτά πριν, NikolasStefanou είπε Φίλοι μου καλησπέρα. Καθότι άσχετος τελείως από αμάξια έχω μμερικες απορίες. Έχω ένα Toyota Celica του 1992. Καθότι είμαι συλλέκτης και ξεκάθαρα το κάνω για την πάρτυ μου και μαζεύω πληροφορίες θα ήθελα να ρωτήσω γίνετε να βάλω body kit supra πάνω σε αυτό το αμάξι; Ευχαριστώ. Συλλέκτης και θες να το καγκουρέψεις; 2 1
NikolasStefanou Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 21 λεπτά πριν, Haldol είπε Αφού το κάνεις για το "συλλεκτικό" του θέματος, λυπήσου το και κράτα το όσο γίνεται πιο γνήσιο. Στη θέση σου θα κοιτούσα να βρω original κομμάτια από οτιδήποτε δεν είναι σε άριστη κατάσταση ( π.χ. ίδιο δέρμα για τα καθίσματα, κ.λπ ) για να κάνω ένα σούπερ restore. Τα body kit άσ'τα για τα καγκούρια! 🦘 Ρωτάω για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις γιατί κανεις δεν μου έχει δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση. Πάντως ευχαριστώ για την συμβουλή. 🙏🙏
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Ιεροσυλια για ενα τοσο ωραιο αμαξι !!!
Nabuko Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, NikolasStefanou είπε Καθότι είμαι συλλέκτης και ξεκάθαρα το κάνω για την πάρτυ μου και μαζεύω πληροφορίες θα ήθελα να ρωτήσω γίνετε να βάλω body kit supra πάνω σε αυτό το αμάξι; Ευχαριστώ. Αν θέλεις να κάνεις κάτι στο αμάξι σου προσπάθησε να το φέρεις στο Carlos Sainz Limited edition. Προσωπικά το είχα ερωτευθεί όταν ήμουν μικρός και είχε πρωτοβγεί 2
liakinen Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, Nabuko είπε Αν θέλεις να κάνεις κάτι στο αμάξι σου προσπάθησε να το φέρεις στο Carlos Sainz Limited edition. Προσωπικά το είχα ερωτευθεί όταν ήμουν μικρός και είχε πρωτοβγεί Έχουμε ένα στην πόλη μου σε άριστη κατάσταση με τα χρώματα της Castrol αυτούσιο όπως έτρεχε στα rally. Μηχανή δεν ξέρω τι φοράει και νομίζω ότι ιδιοκτήτης είναι αυτός που έχει το service της Toyota. Δεν κυκλοφορεί πολύ αλλά όταν τύχει να περάσει γυρίζουν κεφάλια. 1
Joshua21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, NikolasStefanou είπε Φίλοι μου καλησπέρα. Καθότι άσχετος τελείως από αμάξια έχω μμερικες απορίες. Έχω ένα Toyota Celica του 1992. Καθότι είμαι συλλέκτης και ξεκάθαρα το κάνω για την πάρτυ μου και μαζεύω πληροφορίες θα ήθελα να ρωτήσω γίνετε να βάλω body kit supra πάνω σε αυτό το αμάξι; Ευχαριστώ. Τι συλλέκτης? Πληροφοριών? Όχι, δεν γίνεται να το βάλεις, δεν ταιριάζει.
Candela Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Το συγκεκριμένο μοντέλο κατασκευάστηκε σε εργοστάσιο στην Ιαπωνία?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Στις 25/4/2022 στις 12:25 ΜΜ, NikolasStefanou είπε Φίλοι μου καλησπέρα. Καθότι άσχετος τελείως από αμάξια έχω μμερικες απορίες. Έχω ένα Toyota Celica του 1992. Καθότι είμαι συλλέκτης και ξεκάθαρα το κάνω για την πάρτυ μου και μαζεύω πληροφορίες θα ήθελα να ρωτήσω γίνετε να βάλω body kit supra πάνω σε αυτό το αμάξι; Ευχαριστώ. Ενας αληθινός συλλέκτης δεν θα έβαζε ποτέ ένα έκτρωμα body kit σε ένα μανισιο αμάξι. Αν το κρατήσεις μαμά,άριστα συντηρημένο και ψάξεις και βάλεις γνήσια πράγματα ή ότι πιο κοντά στο μανισιο υπάρχει, τότε θα έχει αξια συλλεκτική. Αν αρχίσεις τις καγκουριες, θα είναι απλά ένα συνηθισμένο παλιό σαράβαλο,μηδενικής αξίας. Εσύ αποφασίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα