newtech Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Καλησπερα σας. Ειμαι σε μια εταιρια και εχουμε 8 pc με Office 365. Το καθε pc εχει outlook με το εμαιλ του και επιπλεων μερικα sharedmailboxes. Το προβλημα ειναι οτι οταν καποιος σβηνει κατι απο το sharedmailbox (φυσικα) διαγραφετε απο ολους... Ξερει καποιος τροπο να μπορω να κανω backup; Αυτο που σκεφτηκα ειναι να φτιαξω ενα account να προσθεσω ολα τα sharedmailbox και σε αυτο το pc να κανω καποιο backup (απλα μια ιδεα). Μπορει να γινει αυτο; και αν ναι ποιο με ποιο software Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Να πας στις ρυθμίσεις των λογαριασμών αυτών και να ξετσεκάρεις την επιλογή να διαγράφονται τα email όταν διαγραφούν και από τον κάδο. Μόνο ένας θα το κάνει αυτό και θα είναι αυτός που θα καθαρίζει το mailbox. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2022 από micos000
newtech Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, micos000 είπε Να πας στις ρυθμίσεις των λογαριασμών αυτών και να ξετσεκάρεις την επιλογή να διαγράφονται τα email όταν διαγραφούν και από τον κάδο. Μόνο ένας θα το κάνει αυτό και θα είναι αυτός που θα καθαρίζει το mailbox. Καλησπερα. Που το κανεις αυτο; Γιατι αυτο εψαχνα αλλα δεν το βρηκα.
micos000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δεν έχω 365 αλλά στο 2016 πας Αρχείο->Ρυθμίσεις λογαριασμών, επιλέγεις τον λογαριασμό που θέλεις και πας όπως στην παρακάτω εικόνα.
newtech Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 28 λεπτά πριν, micos000 είπε Δεν έχω 365 αλλά στο 2016 πας Αρχείο->Ρυθμίσεις λογαριασμών, επιλέγεις τον λογαριασμό που θέλεις και πας όπως στην παρακάτω εικόνα. Αυτα ειναι για τα accounts που ειναι σε users αλλα οχι τα sharedmailbox.
micos000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ουπς, σόρυ. Στο παρκάτω λινκ αναφέρει για διάφορα access levels. Μήπως να τους έκανες Author; Για backup δεν ξέρω. https://www.lebow.drexel.edu/resources/technology/knowledge-base/managing-access-office-365-shared-mailbox Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα