Προς το περιεχόμενο

Backup Outlook - Windows Exchange

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Ειμαι σε μια εταιρια και εχουμε 8 pc με Office 365. Το καθε pc εχει outlook με το εμαιλ του και επιπλεων μερικα sharedmailboxes.

Το προβλημα ειναι οτι οταν καποιος σβηνει κατι απο το sharedmailbox (φυσικα) διαγραφετε απο ολους... 

Ξερει καποιος τροπο να μπορω να κανω backup;

Αυτο που σκεφτηκα ειναι να φτιαξω ενα account να προσθεσω ολα τα sharedmailbox και σε αυτο το pc να κανω καποιο backup (απλα μια ιδεα).

Μπορει να γινει αυτο; και αν ναι ποιο με ποιο software

Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πας στις ρυθμίσεις των λογαριασμών αυτών και να ξετσεκάρεις την επιλογή να διαγράφονται τα email όταν διαγραφούν και από τον κάδο. Μόνο ένας θα το κάνει αυτό και θα είναι αυτός που θα καθαρίζει το mailbox.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
10 ώρες πριν, micos000 είπε

Να πας στις ρυθμίσεις των λογαριασμών αυτών και να ξετσεκάρεις την επιλογή να διαγράφονται τα email όταν διαγραφούν και από τον κάδο. Μόνο ένας θα το κάνει αυτό και θα είναι αυτός που θα καθαρίζει το mailbox.

Καλησπερα. Που το κανεις αυτο; Γιατι αυτο εψαχνα αλλα δεν το βρηκα.

Δημοσ.

Δεν έχω 365 αλλά στο 2016 πας Αρχείο->Ρυθμίσεις λογαριασμών, επιλέγεις τον λογαριασμό που θέλεις και πας όπως στην παρακάτω εικόνα.

spacer.png

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, micos000 είπε

Δεν έχω 365 αλλά στο 2016 πας Αρχείο->Ρυθμίσεις λογαριασμών, επιλέγεις τον λογαριασμό που θέλεις και πας όπως στην παρακάτω εικόνα.

spacer.png

Αυτα ειναι για τα accounts που ειναι σε users αλλα οχι τα sharedmailbox.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...