skimnos Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Προσπαθώ εδώ και μέρες να προσθέσω χρήματα από δύο χρεωστικές κάρτες που έχω συνδέσει στο paypal για να εξισορροπήσω το αρνητικό μου υπόλοιπο στο paypal, χωρίς αποτέλεσμα. Το μήνυμα που λαμβάνω είναι: This transaction failed because we were unable to verify this credit card through our card validation process. In order to proceed with your transaction, please select a different funding method or add a different credit card. Ξέρει κανείς τι χρειάζεται να κάνω; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Σε εμένα που δεν διατηρώ υπόλοιπο στο ΡΡ το πήρε μόνο του μετά απο μερικές μέρες απο την κάρτα που έχω συνδέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skimnos Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Ευχαριστώ για την απάντηση. Σου έβγαζε μήνυμα αποτυχίας της συναλλαγής όπως αυτό που έγραψα πρωτύτερα; Μου κάνει εντύπωση γιατί αφορά σε δύο κάρτες εθνική και alpha. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, skimnos είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Σου έβγαζε μήνυμα αποτυχίας της συναλλαγής όπως αυτό που έγραψα πρωτύτερα; Μου κάνει εντύπωση γιατί αφορά σε δύο κάρτες εθνική και alpha. Εβαλα κάρτα σε κινητό μέσω ΡΡ και η κάρτα που τραβάει τα λεφτά δεν είχε διαθέσιμο υπόλοιπο ,τα είχα τραβήξει σε pot,και δεν είχα συνδέσει άλλη κάρτα.Η ανανέωση στο κινητό έγινε κανονικά,προσπάθησα να στείλω λεφτά μέσω εμβάσματος,επιστράφηκαν μετά απο μερικές μέρες και το ΡΡ τράβηξε απο την κάρτα τα χρήματα 3 ή 4 μέρες μετά τα χρήματα. Στην ουσία εγώ δεν έκανα τίποτα,μονο του τα τράβηξε.Αλλά ποτέ δεν κρατάω balance στο ΡΡ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εμενα Που μου γυρισε αρνητικο τους την ειπα, μου ζητησαν συγνωμη, το μηδενισαν και μου εδωσαν και 10€ Επεξ/σία 25 Απριλίου 2022 από basilis5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skimnos Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Στις 25/4/2022 στις 10:24 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Εβαλα κάρτα σε κινητό μέσω ΡΡ και η κάρτα που τραβάει τα λεφτά δεν είχε διαθέσιμο υπόλοιπο ,τα είχα τραβήξει σε pot,και δεν είχα συνδέσει άλλη κάρτα.Η ανανέωση στο κινητό έγινε κανονικά,προσπάθησα να στείλω λεφτά μέσω εμβάσματος,επιστράφηκαν μετά απο μερικές μέρες και το ΡΡ τράβηξε απο την κάρτα τα χρήματα 3 ή 4 μέρες μετά τα χρήματα. Στην ουσία εγώ δεν έκανα τίποτα,μονο του τα τράβηξε.Αλλά ποτέ δεν κρατάω balance στο ΡΡ. ούτε εγώ κρατάω balance στο Paypal. βασικά περίμενα η συναλλαγή να γινόταν με αυτόματη αφαίρεση του ποσού από την συνδεδεμένη τραπεζική κάρτα διαμέσου του paypal. Δυστυχώς δεν έγινε. Βρίσκομαι σε επαφή μαζί τους χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ως τώρα 21 ώρες πριν, basilis5 είπε Εμενα Που μου γυρισε αρνητικο τους την ειπα, μου ζητησαν συγνωμη, το μηδενισαν και μου εδωσαν και 10€ τυχεράκια!!! :)))) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 37 λεπτά πριν, skimnos είπε τυχεράκια!!! :)))) Δεν ξερω τι παιχτηκε, τους ειπα πως ειναη δυνατον να γυρνα αρνητικο, και αν τελος παντων ειναι κατι που δεν το γνωριζω, θελω να παψει να επιτρεπεται και απλα να ριχνει ακυρα αν δν βρει το ποσο. μου ειπαν ειναι δικο μας, συγνωμη, το μηδενιζουμε και 10€ σαν συγνωμη. αξιζει ενα chat μα το support για καθε ενδοαφερομενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
likoyrgos Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Καλησπέρα. Μόλις πριν από λίγο μπήκα στο PayPal και μου λέει για αρνητικό υπόλοιπο. Έχω συνδέσει το PayPal με τρεχούμενο λογαριασμό. Πώς γίνεται να έχω αρνητικό υπόλοιπο αφού τραβά κατευθείαν από λογαρισμό? Επίσης επειδή δεν είμαι και ειδήμων σε αυτά , αρνητικό υπόλοιπο σημαίνει ότι τα πληρώνει το PayPal και μετά περιμένει να τα βάλω εγώ προς το PayPal? Ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikol01 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Διατηρώ λογαριασμό PAYPAL όπου μου λέει ότι έχω αρνητικο υπόλοιπο και ότι πρέπει να το εξισορρόπησω προσθέτοντας λεφτά, εγώ όμως δεν έχω ούτε χρεωστική ούτε πιστωτική κάρτα για να το κάνω αυτό. Μήπως γνωρίζει κάποιος μια άλλη λύση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l3ft3r1s Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 28 minutes ago, Nikol01 said: Διατηρώ λογαριασμό PAYPAL όπου μου λέει ότι έχω αρνητικο υπόλοιπο και ότι πρέπει να το εξισορρόπησω προσθέτοντας λεφτά, εγώ όμως δεν έχω ούτε χρεωστική ούτε πιστωτική κάρτα για να το κάνω αυτό. Μήπως γνωρίζει κάποιος μια άλλη λύση? Wallet --> (έχοντας επιλεγμένο το "Paypal balance") Transfer Money --> Add money to your balance Εκει σου δίνει οδηγίες που πρέπει να στείλεις έμβασμα. Απευθείας link, αν είσαι ήδη logged in Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikol01 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, l3ft3r1s είπε Wallet --> (έχοντας επιλεγμένο το "Paypal balance") Transfer Money --> Add money to your balance Εκει σου δίνει οδηγίες που πρέπει να στείλεις έμβασμα. Απευθείας link, αν είσαι ήδη logged in μου είναι πλήρως δυσνόητα τα όσα λες και το λινγκ δεν με βοηθάει και ιδιαίτερα, μπορείς να μου πεις το ινστα προφιλ σ να σε κάνω αντ μπας και καταλάβω τπτ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Nikol01 είπε Διατηρώ λογαριασμό PAYPAL όπου μου λέει ότι έχω αρνητικο υπόλοιπο και ότι πρέπει να το εξισορρόπησω προσθέτοντας λεφτά, εγώ όμως δεν έχω ούτε χρεωστική ούτε πιστωτική κάρτα για να το κάνω αυτό. Μήπως γνωρίζει κάποιος μια άλλη λύση? Kαι πως βάζεις λεφτά στο ΡΡ μέχρι τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikol01 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Kαι πως βάζεις λεφτά στο ΡΡ μέχρι τώρα? Δεν βάζω! Για όποια πληρωμή κάνω η εφαρμογή μου τα τραβάει από από τον λογαριασμό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα