kathytherion Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Έχω παραγγείλει από αρχές Απρίλη κάποια αντικείμενα από το Amazon.de δηλαδή τη γερμανική σελίδα τουνamazon, η οποία σε αυτά που με ενδιαφέρουν έχει συνήθως πολύ καλές προσφορές. Η παραγγελια μου."έσπασε" σε 3 δέματα,εκ των οποίων τα 2 τα παρέλαβα μεγάλη Δευτέρα από την κούριερ (πήγα μόνη μου και τα πήρα για να μην περιμένω σπίτι να τα φέρουν) και το 3ο δέμα είναι άφαντο. Το tracking number δείχνει μόνο ότι έχει φύγει από τον προμηθευτή το δέμα, δεν υπάρχει καμία άλλη ενημέρωση! Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ήταν μέχρι 21 Απριλίου και αυτόματα πήρε παράταση μέχρι 25 Απριλίου ,δηλαδή σήμερα. Το ξέρω πως αν δεν το λαβω θα αποζημιωθω.με το ποσό που πλήρωσα όμως το ήθελα το δέμα ,ένα αντικείμενο το είχα παραγγείλει σε προσφορά που τώρα δεν ισχύει και γενικά δε με ψήνει το refund, θέλω να πάρω τα πράγματα που παρήγγειλα! Κάποιος.που να του έχει συμβεί με αμαζον? Πως να το χειριστώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Haldol Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Πιθανότατα να έρθει. Είναι οι μέρες. Περίμενε μέχρι Τετάρτη- Πέμπτη και βλέπεις.
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Είναι πολύ πιθανό να έρθει με καθυστέρηση. Δεν είναι πάντα ακριβείς οι χρόνοι παράδοσης που δίνουν.
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 1 hour ago, kathytherion said: Καλημέρα και χρόνια πολλά! Έχω παραγγείλει από αρχές Απρίλη κάποια αντικείμενα από το Amazon.de δηλαδή τη γερμανική σελίδα τουνamazon, η οποία σε αυτά που με ενδιαφέρουν έχει συνήθως πολύ καλές προσφορές. Η παραγγελια μου."έσπασε" σε 3 δέματα,εκ των οποίων τα 2 τα παρέλαβα μεγάλη Δευτέρα από την κούριερ (πήγα μόνη μου και τα πήρα για να μην περιμένω σπίτι να τα φέρουν) και το 3ο δέμα είναι άφαντο. Το tracking number δείχνει μόνο ότι έχει φύγει από τον προμηθευτή το δέμα, δεν υπάρχει καμία άλλη ενημέρωση! Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ήταν μέχρι 21 Απριλίου και αυτόματα πήρε παράταση μέχρι 25 Απριλίου ,δηλαδή σήμερα. Το ξέρω πως αν δεν το λαβω θα αποζημιωθω.με το ποσό που πλήρωσα όμως το ήθελα το δέμα ,ένα αντικείμενο το είχα παραγγείλει σε προσφορά που τώρα δεν ισχύει και γενικά δε με ψήνει το refund, θέλω να πάρω τα πράγματα που παρήγγειλα! Κάποιος.που να του έχει συμβεί με αμαζον? Πως να το χειριστώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. επισης αν εχει χαθει μπορεις να ζητησεις απο amazon να στο ξαναστειλει αντι για refund.
Nabuko Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, kathytherion είπε Η παραγγελια μου."έσπασε" σε 3 δέματα,εκ των οποίων τα 2 τα παρέλαβα μεγάλη Δευτέρα από την κούριερ (πήγα μόνη μου και τα πήρα για να μην περιμένω σπίτι να τα φέρουν) και το 3ο δέμα είναι άφαντο. Έσπασε γιατί προφανώς αγόρασες από 3 διαφορετικά καταστήματα. Το ότι αγοράζεις από το amazon.de δε σημαίνει ότι έρχονται όλα από Γερμανία. Μήπως το 3ο έρχεται από Κίνα? 1
newtech Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, kathytherion είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά! Έχω παραγγείλει από αρχές Απρίλη κάποια αντικείμενα από το Amazon.de δηλαδή τη γερμανική σελίδα τουνamazon, η οποία σε αυτά που με ενδιαφέρουν έχει συνήθως πολύ καλές προσφορές. Η παραγγελια μου."έσπασε" σε 3 δέματα,εκ των οποίων τα 2 τα παρέλαβα μεγάλη Δευτέρα από την κούριερ (πήγα μόνη μου και τα πήρα για να μην περιμένω σπίτι να τα φέρουν) και το 3ο δέμα είναι άφαντο. Το tracking number δείχνει μόνο ότι έχει φύγει από τον προμηθευτή το δέμα, δεν υπάρχει καμία άλλη ενημέρωση! Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ήταν μέχρι 21 Απριλίου και αυτόματα πήρε παράταση μέχρι 25 Απριλίου ,δηλαδή σήμερα. Το ξέρω πως αν δεν το λαβω θα αποζημιωθω.με το ποσό που πλήρωσα όμως το ήθελα το δέμα ,ένα αντικείμενο το είχα παραγγείλει σε προσφορά που τώρα δεν ισχύει και γενικά δε με ψήνει το refund, θέλω να πάρω τα πράγματα που παρήγγειλα! Κάποιος.που να του έχει συμβεί με αμαζον? Πως να το χειριστώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αρχικα να ξερεις οτι σπαει γιατι μπορει να ειναι απο διαφορετικους χρηστες. Για να σου απαντησουμε πιο σωστα μπορεις να δεις απο που ειναι sold αυτο που δεν ηρθε; 1
kathytherion Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, newtech είπε Αρχικα να ξερεις οτι σπαει γιατι μπορει να ειναι απο διαφορετικους χρηστες. Για να σου απαντησουμε πιο σωστα μπορεις να δεις απο που ειναι sold αυτο που δεν ηρθε; Καλησπέρα! Και στο παρελθόν έχουν σπάσει σε 2 δέματα παραγγελίες μου οι οποίες είχαν προέλευση το Amazon eu sarl η κάτι τέτοιο. Το ίδιο ισχύει και τώρα για όλα τ αντικείμενα εκτός από 1 που ανήκει στο δέμα που περιμένω το οποίο είναι από κατάστημα (εικάζω στη Γερμανία αλλά δεν το ξέρω και απολυτα) . Το αγνοούμενο δέμα έχει 3 αντικείμενα εκτ των οποίων τα 2 προέρχονται επίσης από το Amazon eu sarl όπως και τα υπόλοιπα που ήρθαν κανονικά στην ώρα τους. Πάντως δε νομίζω να προέρχεται από Κίνα. Είναι παιχνίδια συγκεκριμένης μάρκας και όχι ράντομ αντικείμενα που κατά καιρούς βγάζει η αμαζον και βρίσκεις ολόιδια σε αλι και ebay. 9 ώρες πριν, poulinos είπε επισης αν εχει χαθει μπορεις να ζητησεις απο amazon να στο ξαναστειλει αντι για refund. Καλή ιδέα,αν δεν βγάλω άκρη θα το δοκιμάσω
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 2 hours ago, kathytherion said: Καλησπέρα! Και στο παρελθόν έχουν σπάσει σε 2 δέματα παραγγελίες μου οι οποίες είχαν προέλευση το Amazon eu sarl η κάτι τέτοιο. Το ίδιο ισχύει και τώρα για όλα τ αντικείμενα εκτός από 1 που ανήκει στο δέμα που περιμένω το οποίο είναι από κατάστημα (εικάζω στη Γερμανία αλλά δεν το ξέρω και απολυτα) . Το αγνοούμενο δέμα έχει 3 αντικείμενα εκτ των οποίων τα 2 προέρχονται επίσης από το Amazon eu sarl όπως και τα υπόλοιπα που ήρθαν κανονικά στην ώρα τους. Πάντως δε νομίζω να προέρχεται από Κίνα. Είναι παιχνίδια συγκεκριμένης μάρκας και όχι ράντομ αντικείμενα που κατά καιρούς βγάζει η αμαζον και βρίσκεις ολόιδια σε αλι και ebay. Καλή ιδέα,αν δεν βγάλω άκρη θα το δοκιμάσω καποτε ειχα χασει ενα βιβλιο και τους ζητησα να το ξαναστειλουν γιατι το ηθελα και μου το εστειλαν κανονικα.τους ειχα ζητησει να πληρωσω και διαφορα να μου το στειλουν πιο express και το εκαναν χωρις να μου ζητησουν κατι παραπανω απο οτι ειχα πληρωσει στην αρχη
kathytherion Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, poulinos είπε καποτε ειχα χασει ενα βιβλιο και τους ζητησα να το ξαναστειλουν γιατι το ηθελα και μου το εστειλαν κανονικα.τους ειχα ζητησει να πληρωσω και διαφορα να μου το στειλουν πιο express και το εκαναν χωρις να μου ζητησουν κατι παραπανω απο οτι ειχα πληρωσει στην αρχη Η διορία για παράδοση ήταν εχθές και προφανώς δεν ήρθε, τώρα μου.βγαζει μύνημα ότι μπορώ να ζητήσω refund αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να ξανασταλει πακέτο. Αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο εν τέλει να λάβω το δέμα αλλά το θεωρώ απίθανο καθώς εδώ και 15 μέρες υποτίθεται έφυγε από τον carrier και έκτοτε Ουτε υπάρχει κάποια ενημέρωση πως μετακινήθηκε το δέμα,ούτε Ελλάδα έχει μπει. Σε όλες.τις πλατφόρμες το tracking number μου βγάζει error.
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 σε καθε περιπτωση πριν πατησεις Refund μπορεις να στειλεις email να εξηγησεις αυτο για το voucher και να ρωτησεις αν μπορει να ξανασταλει το προιον εφοσον υπαρχει αντι να γινει refund. δεν χανειςκατι. 5 hours ago, kathytherion said: Η διορία για παράδοση ήταν εχθές και προφανώς δεν ήρθε, τώρα μου.βγαζει μύνημα ότι μπορώ να ζητήσω refund αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να ξανασταλει πακέτο. Αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο εν τέλει να λάβω το δέμα αλλά το θεωρώ απίθανο καθώς εδώ και 15 μέρες υποτίθεται έφυγε από τον carrier και έκτοτε Ουτε υπάρχει κάποια ενημέρωση πως μετακινήθηκε το δέμα,ούτε Ελλάδα έχει μπει. Σε όλες.τις πλατφόρμες το tracking number μου βγάζει error.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Στις 26/4/2022 στις 9:22 ΠΜ, kathytherion είπε Η διορία για παράδοση ήταν εχθές και προφανώς δεν ήρθε, τώρα μου.βγαζει μύνημα ότι μπορώ να ζητήσω refund αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να ξανασταλει πακέτο. Αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο εν τέλει να λάβω το δέμα αλλά το θεωρώ απίθανο καθώς εδώ και 15 μέρες υποτίθεται έφυγε από τον carrier και έκτοτε Ουτε υπάρχει κάποια ενημέρωση πως μετακινήθηκε το δέμα,ούτε Ελλάδα έχει μπει. Σε όλες.τις πλατφόρμες το tracking number μου βγάζει error. Στις 26/4/2022 στις 2:58 ΜΜ, poulinos είπε σε καθε περιπτωση πριν πατησεις Refund μπορεις να στειλεις email να εξηγησεις αυτο για το voucher και να ρωτησεις αν μπορει να ξανασταλει το προιον εφοσον υπαρχει αντι να γινει refund. δεν χανειςκατι. Πρέπει να μου έχει συμβεί τουλάχιστον 5-6 φορές αυτό από το Amazon. Και τις 4-5 ήταν προσφορά από το stock house και δεν μου στέλνανε το ίδιο προϊόν, μόνο refund. Φυσικά η προσφορά είχε λήξει. Όσο και να επέμενα δεν μου στέλνανε άλλο. Απαράδεκτοι σε αυτό με τα χαμένα δέματα.
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 On 27/04/2022 at 18:20, Μακιαβέλλι said: Πρέπει να μου έχει συμβεί τουλάχιστον 5-6 φορές αυτό από το Amazon. Και τις 4-5 ήταν προσφορά από το stock house και δεν μου στέλνανε το ίδιο προϊόν, μόνο refund. Φυσικά η προσφορά είχε λήξει. Όσο και να επέμενα δεν μου στέλνανε άλλο. Απαράδεκτοι σε αυτό με τα χαμένα δέματα. ναι ισως καποια να μην μπορουν να τα στειλουν.οσο στελνουν χωρις tracking τοσο καποια θα τα καβατζωνουν καποιοι.οχι οτι με tracking δεν χανονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα