Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση αν ξερει καποιος . Οταμ συνδεω το κινητο μου στον υπολογιστη και ανοιγω τον φακελο της καμερας οι φωτογραφιες φαινονται κανονικα ενω τα βιντεο φαινονται μονο σαν αρχεια mp4 και δεν εχουν εικονα για να βλεπω ποιο βιντεο ειναι. Αυτο συμβαινει και με το oneplus 8 που εχω τωρα και με xiaomi που ειχα πριν, ενω με samsung κινητο που ειχα τα αρχεια βιντεο φαινοταν κανονικα στον υπολογιστη με εικονα, ξερετε αν μπορει να διορθωθει αυτο? Ευχαριστω!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αναπαραγωγή βίντεο στον υπολογιστή βάλε το VLC

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε μου αλλά μάλλον δεν κατάλαβες τι πρόβλημα έχω. Δεν έχω πρόβλημα στο να παίξουν τα βίντεο αλλά απλώς όταν ανοίγεις τον φάκελο του κινητού δεν φαίνονται τα εικονίδια των βίντεο για να ξέρω ποιο βίντεο είναι αλλά φαίνονται μόνο με το εικονίδιο του media player που έχω 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, k30taas είπε

Σε ευχαριστώ φίλε μου αλλά μάλλον δεν κατάλαβες τι πρόβλημα έχω. Δεν έχω πρόβλημα στο να παίξουν τα βίντεο αλλά απλώς όταν ανοίγεις τον φάκελο του κινητού δεν φαίνονται τα εικονίδια των βίντεο για να ξέρω ποιο βίντεο είναι αλλά φαίνονται μόνο με το εικονίδιο του media player που έχω 

Είναι γιατί η εφαρμογή για βιντεο που έχεις στο pc δεν κάνει προεπισκόπηση/thumbnails των βίντεο.Βάλε το vlc που σου είπε.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Είναι γιατί η εφαρμογή για βιντεο που έχεις στο pc δεν κάνει προεπισκόπηση/thumbnails των βίντεο.Βάλε το vlc που σου είπε.

Παλιά στα Wid 7 στα 32 είχα επιλέξει να βλέπω προεπισκόπηση των εικόνων και των videos (avi κλπ) στα thumbnails αλλά δεν τα έβλεπε.

Το περίεργο είναι ότι στα 64 έβλεπα κανονικά, στα thumbnails, προεπισκόπηση των φωτο και των videos, των ίδιων αρχείων.

Υπάρχει όμως και μια άλλη εκδοχή να έχει χαλάσει η βάση δεδομένων για τα εικονίδια.

Δημοσ.

ρε παιδια δεν ειναι η εφαρμογη που εχω εχω δυο τρια player και εβαλα και το vlc που λετε και παλι απλως στα αρχεια βιντεο φαινεται μονο ο κονος του vlc. Ουτε νομιζω να εχει χαλασει τιποτα γιατι σε samsung κινητα φαινονται μια χαρα τα εικονιδια, ειναι θεμα των κινητων και ειπα μηπως υπαρχει καποια λυση.

Δημοσ.

Η μεταφορά γίνεται κανονικά δεν έχει πρόβλημα απλώς δεν φαίνονται τα εικονίδια των βίντεο πριν τα μεταφέρεις 

Δημοσ.

Γενικά δεν έχω πρόβλημα.

Ούτε από τον υπολογιστή ούτε από το κινητό ούτε κατά την μεταφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...