vps Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Αγαπητοί φίλοι χρόνια πολλά !! Έχω μια MSI RTX 2070 gaming Z Τώρα τελευταία ακούω ποιο εύκολα τη χρήση των ανεμιστήρων ...πράγμα που δεν είχα παρατηρήσει τόσο έντονα παλαιότερα Με λίγα λόγια παίρνουν ποιο εύκολα στροφές Μπορεί να θεωρηθεί πρόβλημα μιας και οι θερμοκρασίες και σε τεστ που έχω κάνει δεν παίζουν πάνω από 72 βαθμούς Θα ήθελα τη γνώμη σας !!!
vps Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, hln3 είπε Μπορείς να φτιάξεις custom fan curve Με τι τρόπο...?
dsi44 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 λογικο με 27β περιμενε το καλοκαιρι που θα εχει 40αρια χωιρς ac
hln3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, vps είπε Με τι τρόπο...? Aπό το πρόγραμμα MSI afterburner Ρυθμίζεις ανάλογα με την θερμοκρασία της GPU πόσο θες να στροφάρουν τα fans
vps Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Σίγουρα πάντως ένας παράγοντας είναι και η έκδοση των driver Το θέμα είναι αν με το MSI afterburner ρυθμίζοντας χαμηλά τις στροφές ταλαιπωρείς την GPU
Kiriakos-GR Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Στις 27/4/2022 στις 11:24 ΠΜ, vps είπε Το θέμα είναι αν με το MSI afterburner ρυθμίζοντας χαμηλά τις στροφές ταλαιπωρείς την GPU Δεν έχεις φράγκα να πάρεις ένα κουτάκι της προκοπής? Καβάτζα δυο καινούργιους ανεμιστήρες έχεις πάρει? Διπλά κενά από κάθε λέξη είναι κακό συνήθειο.
vps Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Αναφέρθηκα αγαπητέ στο κουτί που έχω ? Πώς βγάζετε λοιπόν αυθαίρετα συμπεράσματα περί αερισμού ... γενικώς Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση των κενών στο γράψιμο ... Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από vps
triplex1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, vps είπε Αναφέρθηκα αγαπητέ στο κουτί που έχω ? Πώς βγάζετε λοιπόν αυθαίρετα συμπεράσματα περί αερισμού ... γενικώς Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση των κενών στο γράψιμο ... Σκαβει η καρτα?
Dr_Pepper Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Στις 24/4/2022 στις 10:26 ΜΜ, vps είπε Αγαπητοί φίλοι χρόνια πολλά !! Έχω μια MSI RTX 2070 gaming Z Τώρα τελευταία ακούω ποιο εύκολα τη χρήση των ανεμιστήρων ...πράγμα που δεν είχα παρατηρήσει τόσο έντονα παλαιότερα Με λίγα λόγια παίρνουν ποιο εύκολα στροφές Μπορεί να θεωρηθεί πρόβλημα μιας και οι θερμοκρασίες και σε τεστ που έχω κάνει δεν παίζουν πάνω από 72 βαθμούς Θα ήθελα τη γνώμη σας !!! Αν την έχεις καιρό μπορεί να ξεράθηκε η πάστα και να "θέλει" αλλαγή (με μία καλή όχι την πιο φθηνή) προκειμένου να επανέλθει στην πρότερη συμπεριφορά. Εναλλακτικά φτιάχνεις το fun curve έτσι ώστε να μην λειτουργούν πολύ στ Χ θερμοκρασίες με το afterburner αλλά αυτό θα μάλλον (αν δεν ανεβάσεις το max και απλά κατεβάσεις τα ενδιάμεσα επίπεδα) θα επηρεάσει το max boost σου ίσως να πέσουν λίγο τα avg FPS ή/και 1% lows σου. Αν σκάβεις δεν θα αλλάξει κάτι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα