Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί  φίλοι  χρόνια  πολλά !!

Έχω  μια  MSI  RTX  2070  gaming Z

img_6835.jpg.5b4aed475925937b69d13ddb58c4c325.jpg

Τώρα  τελευταία  ακούω  ποιο  εύκολα  τη  χρήση  των  ανεμιστήρων  ...πράγμα  που  δεν  είχα  παρατηρήσει  τόσο  έντονα  παλαιότερα

Με  λίγα  λόγια  παίρνουν   ποιο    εύκολα  στροφές

Μπορεί  να  θεωρηθεί  πρόβλημα  μιας  και  οι  θερμοκρασίες  και  σε  τεστ  που  έχω  κάνει  δεν  παίζουν  πάνω  από  72  βαθμούς

Θα  ήθελα  τη  γνώμη  σας  !!!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, vps είπε

Με τι τρόπο...?

Aπό το πρόγραμμα MSI afterburner

Ρυθμίζεις ανάλογα με την θερμοκρασία της GPU πόσο θες να στροφάρουν τα fans

Δημοσ.

Σίγουρα  πάντως  ένας  παράγοντας  είναι  και  η  έκδοση  των  driver

Το  θέμα  είναι  αν   με  το  MSI afterburner   ρυθμίζοντας   χαμηλά  τις  στροφές  ταλαιπωρείς  την  GPU

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 27/4/2022 στις 11:24 ΠΜ, vps είπε

Το θέμα είναι αν με το  MSI afterburner   ρυθμίζοντας χαμηλά τις στροφές ταλαιπωρείς την GPU

Δεν έχεις φράγκα να πάρεις ένα κουτάκι της προκοπής?  Καβάτζα δυο καινούργιους ανεμιστήρες έχεις πάρει?   Διπλά κενά από κάθε λέξη είναι κακό συνήθειο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναφέρθηκα αγαπητέ στο κουτί που έχω ? Πώς βγάζετε λοιπόν αυθαίρετα συμπεράσματα περί αερισμού ... γενικώς Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση των κενών στο γράψιμο ...

Επεξ/σία από vps
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vps είπε

Αναφέρθηκα αγαπητέ στο κουτί που έχω ? Πώς βγάζετε λοιπόν αυθαίρετα συμπεράσματα περί αερισμού ... γενικώς Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση των κενών στο γράψιμο ...

Σκαβει η καρτα?

Δημοσ.
Στις 24/4/2022 στις 10:26 ΜΜ, vps είπε

Αγαπητοί  φίλοι  χρόνια  πολλά !!

Έχω  μια  MSI  RTX  2070  gaming Z

img_6835.jpg.5b4aed475925937b69d13ddb58c4c325.jpg

Τώρα  τελευταία  ακούω  ποιο  εύκολα  τη  χρήση  των  ανεμιστήρων  ...πράγμα  που  δεν  είχα  παρατηρήσει  τόσο  έντονα  παλαιότερα

Με  λίγα  λόγια  παίρνουν   ποιο    εύκολα  στροφές

Μπορεί  να  θεωρηθεί  πρόβλημα  μιας  και  οι  θερμοκρασίες  και  σε  τεστ  που  έχω  κάνει  δεν  παίζουν  πάνω  από  72  βαθμούς

Θα  ήθελα  τη  γνώμη  σας  !!!

Αν την έχεις καιρό μπορεί να ξεράθηκε η πάστα και να "θέλει" αλλαγή (με μία καλή όχι την πιο φθηνή)  προκειμένου να επανέλθει στην πρότερη συμπεριφορά.

Εναλλακτικά φτιάχνεις το fun curve έτσι ώστε να μην λειτουργούν πολύ στ Χ θερμοκρασίες με το afterburner αλλά αυτό θα μάλλον (αν δεν ανεβάσεις το max και απλά κατεβάσεις τα ενδιάμεσα επίπεδα) θα επηρεάσει το max boost σου ίσως να πέσουν λίγο τα avg FPS ή/και 1% lows σου. 

Αν σκάβεις δεν θα αλλάξει κάτι. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...