Προς το περιεχόμενο

Και η Sony θα φέρει διαφημίσεις στα δωρεάν παιχνίδια του PlayStation

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν στα free to play παιχνίδια υπάρχουν microtransactions  και από κει κερδίζει ο παραγωγός του παιχνιδιού, πλέον με τις διαφημίσεις θα κερδίζει και ο εκδότης ωστόσο ως πρακτική αυτό αποτελεί τη χειρότερη εξέλιξη και πρέπει η αγορά να τιμωρήσει τέτοιες κινήσεις και όχι να τις επικροτεί όπως είδα κάποιους, έχουμε φτάσει σε τραγικά σημεία καμπής με αρπακτες και αυτό το πράγμα θα συνεχίσει να εντείνεται με ότι σαβουρα υπάρχει για διαφημίσεις. Δεν έχω καμία διάθεση να ταιζω άπληστους έμμεσα και άμεσα 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εάν με τις μη επεμβατικές διαφημίσεις, καταργήσουν τα micro transaction που είναι ο σύγχρονος καρκίνος των games, θα ήμουν απόλυτα σύμφωνος.

Αυτό που θα συμβεί φυσικά είναι να έχουμε και τα δύο βέβαια :(

• Like 1

Λάθος κίνηση και από τους 2 "μεγάλους". Ελπίζω τουλάχιστον να μείνει στα δωρεάν μόνο. Αν και νομίζω είναι η αρχή για να το βάλουν κσι στις συνδρομες τους

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/4/2022 στις 9:52 ΜΜ, Devil9697 είπε

τιποτα δεν θα ειναι πια τσαμπα στην ζωη!

Και τα Free παιχνιδια καποιοι εχουν φτυσει αιμα να τα φτιαξουν οποτε οι διαφημησεις δεν θα ενοχλησουν.

Επεξ/σία από TaxiarhisGR

Ναι αλλα αμα εχεις σκασει 100 στο Gran Turismo εχεις και την απαιτηση να μπορεις παιζεις ενα κολοπαιχνιδο χωρις microtransactions και διαφημισεις στις ταμπελες . Βασικα δε παιζεις γιατι η θα κολανε η θα πεφτουν οι servers και αμεσως σε πεταει off :devil:

Eχουμε και λεμε αν καταλαβα καλα θα παιζω ενα game σε εποχη των δεινοσαυρων και θα εχει μεσα πινακεδες (αλλα) διακριτικες  coco cola ,Dior,tesla 

puma ,nike kai φυσικα sony ps5 οκ 😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...