Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι εννοεις "αν ειναι ηλεκτρικος" ? δεν ειναι ηλεκτρικοι οι ηλιακοι? (* σορρυ ασχετη εδω)

και εγω αυτα αλλαξα + αντιψυκτικο. ηλιο εχει εξω. οποτε εαν καταλαβα καλα απλα περιμενωγια να ζεσταθει πληρως το νεο νερο που μπηκε στον ηλιακο μετα το σερβις. σωστα?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, MariaLog είπε

τι εννοεις "αν ειναι ηλεκτρικος" ? δεν ειναι ηλεκτρικοι οι ηλιακοι? (* σορρυ ασχετη εδω)

και εγω αυτα αλλαξα + αντιψυκτικο. ηλιο εχει εξω. οποτε εαν καταλαβα καλα απλα περιμενωγια να ζεσταθει πληρως το νεο νερο που μπηκε στον ηλιακο μετα το σερβις. σωστα?

Επειδή και εγώ δεν είμαι ο πιο σχετικός δεν ξέρω αν όλοι οι ηλιακοί είναι και ηλεκτρικοί.Αν δεν το βιάζεσαι το ζεστό νερό ασε τον να ζεστάνει απο μονος του.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Επειδή και εγώ δεν είμαι ο πιο σχετικός δεν ξέρω αν όλοι οι ηλιακοί είναι και ηλεκτρικοί.Αν δεν το βιάζεσαι το ζεστό νερό ασε τον να ζεστάνει απο μονος του.

ναι δε το βιαζομαι.. και με το χλιαρο κανω την δουλεια μου, απλα να μη το εχω αγχος - τοχω αυτο με πραγματα που δε γνωριζω..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MariaLog είπε

Όχι απαραίτητα, αν και συνήθως έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με ρεύμα δεν αξιοποιείται πάντα για διάφορους λόγους. Πχ στη δική μου περίπτωση ο ηλιακός είναι πολύ μεγάλος (200 λίτρα) και θα αργούσε πάρα πολύ να ζεστάνει με ρεύμα, για αυτό κατάργησα την αντίσταση του και έχω βάλει έναν απλό 80αρη ηλεκτρικό.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Όχι απαραίτητα, αν και συνήθως έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με ρεύμα δεν αξιοποιείται πάντα για διάφορους λόγους. Πχ στη δική μου περίπτωση ο ηλιακός είναι πολύ μεγάλος (200 λίτρα) και θα αργούσε πάρα πολύ να ζεστάνει με ρεύμα, για αυτό κατάργησα την αντίσταση του και έχω βάλει έναν απλό 80αρη ηλεκτρικό.

Θα μπορούσες να εξηγήσεις λίγο την συνδεσμολογία ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tounion είπε

Θα μπορούσες να εξηγήσεις λίγο την συνδεσμολογία ?

Με τρίοδη βάνα είναι, στη μια μεριά το νερό έρχεται από τον μικρό ηλεκτρικό, και όταν το γυρίζω από την άλλη έρχεται από το ηλιακό.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΒΑΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ - ΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΒΑΝΕΣ - ΒΑΝΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ  ΤΡΙΟΔΗ 1/2

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

έχω το ίδιο πρόβλημα και από ότι φαίνεται βρέθηκε η λύση .  Υπάρχει , επίσης, περίπτωση να έκανα ζημιά στο καζάνι του ηλιακού έχοντας κλειστό το γενικό και τραβώντας ζεστό νερό , λόγω πίεσης?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...