Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Έχεις ηλιακό; Αυτό εξηγεί το υπέρκαυτο νερό. Εφόσον έτρεχε ζεστό νερό με μειωμένη πίεση, το πιο λογικό είναι ότι σου κατέβαζε επιστροφή το θερμοσίφωνο. Βέβαια στην είσοδο του κρύου κανονικά πάει ανεπιστροφο και δε θα έπρεπε να συμβαίνει. Το ότι συμβαίνει σημαίνει ότι έχει χαλάσει το ανεπιστροφο, ή δε στο έχουν βάλει, έχω δει και υδραυλικούς που το "χαλάνε" εσκεμμένα, η δικαιολογία είναι σε περίπτωση υπέρπιεσης να μη σκάσει το καζάνι. Σωστά, το ίδιο θέμα είχα και εγώ, δεν είχε βαλβίδα μη επιστροφής ο ηλιακός
georgiouu Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 23 λεπτά πριν, MariaLog είπε δεν εχω ιδεα... ¨/ μα η βαλβιδα πεθανε... γιαυτο γινεται οτι γινεται.. σωστα? δεν ειναι κατι τρομερο,το κοστος της βαλβιδας ειναι λιγοτερο των 5 ευρω και καινουρια που θα βαλεις δεν ειναι απιθανο να σου χαλασει σε μερικους μηνες,σε ενα χρονο ας πουμε,συμβαινουν αυτα 1
MariaLog Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, georgiouu είπε δεν ειναι κατι τρομερο,το κοστος της βαλβιδας ειναι λιγοτερο των 5 ευρω και καινουρια που θα βαλεις δεν ειναι απιθανο να σου χαλασει σε μερικους μηνες,σε ενα χρονο ας πουμε,συμβαινουν αυτα δε φοβαμαι το κοστος της βαλβιδας αλλα το κοστος του υδραυλικου και της εργασιας του Επεξ/σία 24 Απριλίου 2022 από MariaLog
Joshua21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 22 λεπτά πριν, MariaLog είπε απο το 2016 δεν ειχα κανει ποτε σερβις παντως να πω και το λαθος μου ( αν επαιξε και αυτο τον ρολο του δε ξερω..) Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο σε αυτό που σου συνέβη, αλλά ξέρω στα σίγουρα πως έτσι έχασες την εγγύηση. 1
MariaLog Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο σε αυτό που σου συνέβη, αλλά ξέρω στα σίγουρα πως έτσι έχασες την εγγύηση. ωχ παιζει και τετοιο ??? 😬
georgiouu Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, MariaLog είπε δε φοβαμαι το κοστος της βαλβιδας αλλα το κοστος του υδραυλικου και της εργασιας του ενα δικιο το χεις 1
Joshua21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, MariaLog είπε ωχ παιζει και τετοιο ??? 😬 Δεν παίζει απλώς, είναι 100% σίγουρο. 1
troi.g Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, MariaLog είπε ωχ παιζει και τετοιο ??? 😬 Χρόνια Πολλά. Μη τρελαίνεσαι και πολύ με την εγγύηση, γιατί μπορεί ο ηλιακός να είχε 5 χρόνια εγγύηση, οπότε έχει λήξει έτσι κι αλλιώς. Θυμάσαι ποσα χρόνια σου είχαν πει? 1
NikosKallithea Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Επιστροφή είναι Σε σπιτια με ηλιακό θα έπρεπε να υπάρχουν δυο διακόπτες ενας για την κεντρική παροχή πόλης και ενας για τα ζεστά. 1
MariaLog Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 καλημερα σας να πω οτι τελικα εγινε αντικατασταση της βαλβιδας αντεπιστροφης - αυτη που ειχε, ειχε βγει off εκανα και το σερβις που δεν ειχα κανει 5 χρονια.. και μια τελευταια απορια, ανοιξα τωρα που εφυγαν το ζεστο αλλα βλεπω δε βγαζει ζεστο οπως εβγαζε. θελει καποια ωρα για να γεμισει ξανα ο ηλιακος και να ζεσταθει το νερο ? ποση περιπου?
Joshua21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, MariaLog είπε και μια τελευταια απορια, ανοιξα τωρα που εφυγαν το ζεστο αλλα βλεπω δε βγαζει ζεστο οπως εβγαζε. θελει καποια ωρα για να γεμισει ξανα ο ηλιακος και να ζεσταθει το νερο ? ποση περιπου? Φαντάζομαι πως ο υδραυλικός πριν φύγει τον ξαναγέμισε με νερό. Τώρα για το πόσο θα κάνει να ζεσταθεί εσύ το ξέρεις καλύτερα, τον χειμώνα που μερικές φορές κρυώνει το νερό λόγο μη ηλιοφάνειας πόσο κάνει να ξαναζεσταθεί?
MariaLog Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 23 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Φαντάζομαι πως ο υδραυλικός πριν φύγει τον ξαναγέμισε με νερό. Τώρα για το πόσο θα κάνει να ζεσταθεί εσύ το ξέρεις καλύτερα, τον χειμώνα που μερικές φορές κρυώνει το νερό λόγο μη ηλιοφάνειας πόσο κάνει να ξαναζεσταθεί? κανα μισαωρο+ το θελει. οντως τωρα αρχιζει και ζεσταινει (απλα νομισα μηπως ειχαν ξεχασει να ανοιξουν τπτ στον ηλιακο..)
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 23 λεπτά πριν, MariaLog είπε κανα μισαωρο+ το θελει. οντως τωρα αρχιζει και ζεσταινει (απλα νομισα μηπως ειχαν ξεχασει να ανοιξουν τπτ στον ηλιακο..) Μιση ώρα ο ηλιακός;
MariaLog Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Μιση ώρα ο ηλιακός; βλακεια ειπα. το χειμωνα αν δεν εχει ηλιο απλα δεν βγαζει το καυτο αλλα το χλιαρο απλα εδω η απορια μου ειναι "τωρα που τον αδειασανε για το σερβις κτλ..μετα απο μιση ωρα το νερο ενω πριν ηταν καυτο, τωρα ειναι απλα χαλαρο ζεστο" ... και ρωταω ποση ωρα θελει για να γινει οπως ερχοταν καυτο παλι. δε ξερω το καταλαβαινετε οπως το λεω..
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, MariaLog είπε βλακεια ειπα. το χειμωνα αν δεν εχει ηλιο απλα δεν βγαζει το καυτο αλλα το χλιαρο απλα εδω η απορια μου ειναι "τωρα που τον αδειασανε για το σερβις κτλ..μετα απο μιση ωρα το νερο ενω πριν ηταν καυτο, τωρα ειναι απλα χαλαρο ζεστο" ... και ρωταω ποση ωρα θελει για να γινει οπως ερχοταν καυτο παλι. δε ξερω το καταλαβαινετε οπως το λεω.. Θα ελπίζεις ότι θα έχεις ηλιοφάνεια ώστε να ζεσταθεί γρήγορα.Αν είναι και ηλεκτρικός ταυτόχρονα μπορείς να τον βοηθησεις λίγο. Θυμάμαι όταν έκανα εγώ σερβις σε δικό μου ,ανωδιο και φλάτζα, αλλά παλιό έκανε 3 μέρες να φτάσει καλή θερμοκρασία.Αλλά ήταν και τέλος φθινοπώρου με όχι και μεγάλη ηλιοφάνεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα