Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Πραγματικά Πως φαίνεται ότι δεν έχεις στην κατοχή σου της Apple τα ακουστικά δεν με νοιάζει τι λέει ένα site με νοιάζει στην πράξη και τα δύο που τα έχω στην κατοχή μου πιο είναι καλύτερο και σε διάφορες καταστάσεις όχι μέσα σε ένα στούντιο ή σε έναν δρόμο ή σε ένα αεροπλάνο υπάρχει και το αυτοκίνητο υπάρχει και το φορτηγό υπάρχει και το λεωφορείο υπάρχουνε πολλοί παράγοντες το θέμα είναι το πιο είναι λιγότερο κουραστικό με καλύτερη ποιότητα τις Εξυπνάδες σου άσε καλύτερα. Εγώ έδωσα 60 € για δύο χρόνια και θα δώσω 30 για την αντικατάσταση σε δύο χρόνια και θα τα έχουν καινούργια. Δεύτερον ποτέ δεν είπα ότι έχω το Τρίτο μοντέλο έχω το τέταρτο και μάλιστα το πούλησα από εκεί και έπειτα μπορείς να λες ό,τι θέλεις ή αλήθεια όμως είναι διαφορετική αν δε σου αρέσει η δεν μπορείς να δώσεις τα παραπάνω λεφτά αυτό είναι διαφορετικό θέμα σου έχω πει τόσα Και μου λες απλά για ένα review που γράφουν μερικά site και υπάρχουν άλλα τόσα βίντεο στο ίντερνετ που δείχνουν ότι έχει πολύ καλύτερη η ανώτερη ποιότητα και ήχο και διαπερατότητας που δεν το σχολιάζεις και anc. Δεν έχω πρόβλημα συνέχισε να κοιμάσαι στον ύπνο σ ρε φίλε δεν υπάρχει θέμα

Μάλλον το κεφάλι σου είναι πολύ ελαφρύ και τον ενοχλούν τα 100 γραμ. παραπάνω στη 1 h εγώ πάντως κάθε μέρα 5 h δεν έχω  κανένα απολύτως πρόβλημα. Τα χρήματα πάντα δεν είναι το πρόβλημα ούτε και ο τρόπος να συγκρίνεις αν κάτι είναι καλό ή όχι. Και πραγματικά τελείως άτοπο το ότι οι διαφορές τους είναι μηδαμινές εγώ Και δύο άτομα, που δεν είναι φίλοι της αυτή που δοκιμάσανε τα ακουστικά μου είπανε πραγματικά ότι έχουν πολύ καλύτερο ήχο από  οτιδήποτε  άλλο. Και όσο για το αν θα λέω τη γνώμη μου η προσπαθώ να πείσω για κάτι δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν για τίποτα απλά δεν μπορώ να ακούω κουταμάρες από άτομα που απλά δεν θέλουν να ξοδέψουν χρήματα για να πάρουμε κάτι που είναι πιο ακριβό δηλαδή κλασσικά ότι δε φτάνει αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Το καταλάβαμε μαν, είσαι λεφτάς, θες να πάρεις κάτι σε διπλή τιμή και να πιστεύεις ότι είναι πολλές φορές καλύτερο ενώ απλά δεν ισχύει.

Κόψε το υφάκι, δεν ξέρεις σε ποιον απαντάς και σε ποιον λες "αν δεν έχεις τα λεφτά" και "ότι δεν φτάνει η αλεπού". Μπορεί το άτομο που μιλάς να έχει πολύ άνετα να αγοράσει δέκα ζευγάρια AirPods Max και να τα μοιράσει στην παρέα του, που το ξέρεις;

Όπως μιλάς φαίνεται πως απλά αγόρασες κάτι ακριβό και θες να δικαιολογήσεις τα λεφτά που έδωσες και να φλεξάρεις με την κάθε ευκαιρία στα φτωχαδακια που δεν είχαν τα λεφτά να ζήσουν το μεγαλείο των AirPods Max και αντί αυτών πήραν τα XM4 στην μισή τιμή, που πάλι είναι ένας σκασμός λεφτά για ακουστικά.

Λες συνέχεια ότι "εγώ δεν έχω πρόβλημα με το βάρος", "εμένα αυτό δε με ενοχλεί", "εμένα δε με ενδιαφέρει τι λένε τα reviews" κλπ. Εσύ δεν έχεις πρόβλημα με αυτά όμως δεν σημαίνει ότι αυτά που εσένα δεν σε απασχολούν, δεν είναι προβλήματα και για τον υπόλοιπο κόσμο. Σταμάτα να κάνεις λες και μιλάς για κάτι που είναι γενική αλήθεια, προσβάλλοντας κόσμο, ενώ στην πραγματικότητα είναι απλά μια άποψη, καθαρά biased και με μη αντικειμενικά κριτήρια.

Δεν μπορεί σε όλους τους reviewers να τους ενόχλησε το βάρος και εσένα να μην σε ενοχλεί και να θεωρείς ότι κανέναν δεν πρέπει να τον ενοχλεί. Με αυτή την λογική επειδή εσύ δεν πεινάς ή έχεις κάπου να μείνεις, δεν υπάρχει πείνα και φτώχεια στον κόσμο.

• Like 3
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MrRush είπε

Το καταλάβαμε μαν, είσαι λεφτάς, θες να πάρεις κάτι σε διπλή τιμή και να πιστεύεις ότι είναι πολλές φορές καλύτερο ενώ απλά δεν ισχύει.

Κόψε το υφάκι, δεν ξέρεις σε ποιον απαντάς και σε ποιον λες "αν δεν έχεις τα λεφτά" και "ότι δεν φτάνει η αλεπού". Μπορεί το άτομο που μιλάς να έχει πολύ άνετα να αγοράσει δέκα ζευγάρια AirPods Max και να τα μοιράσει στην παρέα του, που το ξέρεις;

Όπως μιλάς φαίνεται πως απλά αγόρασες κάτι ακριβό και θες να δικαιολογήσεις τα λεφτά που έδωσες και να φλεξάρεις με την κάθε ευκαιρία στα φτωχαδακια που δεν είχαν τα λεφτά να ζήσουν το μεγαλείο των AirPods Max και αντί αυτών πήραν τα XM4 στην μισή τιμή, που πάλι είναι ένας σκασμός λεφτά για ακουστικά.

Λες συνέχεια ότι "εγώ δεν έχω πρόβλημα με το βάρος", "εμένα αυτό δε με ενοχλεί", "εμένα δε με ενδιαφέρει τι λένε τα reviews" κλπ. Εσύ δεν έχεις πρόβλημα με αυτά όμως δεν σημαίνει ότι αυτά που εσένα δεν σε απασχολούν, δεν είναι προβλήματα και για τον υπόλοιπο κόσμο. Σταμάτα να κάνεις λες και μιλάς για κάτι που είναι γενική αλήθεια, προσβάλλοντας κόσμο, ενώ στην πραγματικότητα είναι απλά μια άποψη, καθαρά biased και με μη αντικειμενικά κριτήρια.

Δεν μπορεί σε όλους τους reviewers να τους ενόχλησε το βάρος και εσένα να μην σε ενοχλεί και να θεωρείς ότι κανέναν δεν πρέπει να τον ενοχλεί. Με αυτή την λογική επειδή εσύ δεν πεινάς ή έχεις κάπου να μείνεις, δεν υπάρχει πείνα και φτώχεια στον κόσμο.

Και που να ξερε. Εχουμε γεμίσει από δήθεν νεοπλουτισμο δυστυχώς. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Arkin είπε

Τώρα εξηγούνται όλα. Πάρε το τρίτο μοντέλο αυτό έχω και ξανά συζητάμε. Για τα xm3 μιλάω από την αρχή όχι τα xm4 που ίσως είναι κατώτερα δεν ξέρω. Όταν δοκιμάσεις xm3 συζητάμε. Πάμε παρακάτω. 

Σε κάθε άρθρο που αφορά Sony βρίσκω σχόλια που με κάνουν να απορώ με το σκεπτικό πολλών ανθρώπων. Πραγματικά καταλαβαίνεις τον λόγο που η Sony έχει πολύ συγκεκριμένο target group. Σα να είναι αδύνατο να συνεννοηθείς για ενα review με τους συγκεκριμένους, πόσο μάλλον αν περιμένεις να κατανοήσουν το λόγο ύπαρξης ολόκληρης κατηγορίας προϊόντος. Ο άλλος πιο πάνω είχε σαν κριτήριο αγοράς headphone, το αν παίρνει update ενώ μπορείς να το χρησιμοποιείς, ή να τα φορτίζεις και να τα χρησιμοποιείς ταυτόχρονα. Υποθέτω όταν πάει στο βενζινάδικο δεν σβήνει το αυτοκίνητο την ώρα που του το γεμίζουν. Ήμαρτον. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...