Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Συγνώμη αλλά καμία σχέση με την πραγματικότητα ούτε κορυφαία επιλογή είναι ούτε το καλύτερο noice cancel έχουν συν ότι δεν έιναι και πολυ comfort !!! Και ζεσταίνονται τα αυτιά μετά από ώρα !!! Δοκιμάζοντας όλα τα μοντέλα κατέληξα καλός η κακός στα apple AirPods Max ..!!! Πολύ ποιο δροσερά τα αυτιά Ποιο άνετα πολύ ανώτερη Ποιότητα ήχου noice cancel και Διαπερατότητα!!! Παο για το βάρος εντάξει 100 γραμμάρια είναι σιγά τα αυγά !!! Και πρώτη φορά η εταιρία έκανε κάτι που καμία άλλη δεν έχει κάνει μπορείς εύκολα και γρήγορα να αλλάξεις τα μαξιλαράκια γιατί είναι μαγνητικά !!! Η θήκη ασχολίαστη αλλά εντάξει τι να κανείς … και δεν τρίζουν !!! 

Υποστηρίζουν η μια για κλήσεις  και η άλλη για μουσική !!!θα πρέπει να αλλάζεις κάθε φορά ποια δέχεται κλήσεις η μουσική 

Μιλάς για τα airpods max που για να κλείσουν και να μην καίνε μπαταρία ΠΡΕΠΕΙ να τα βάλεις στην (πανάθλια) θήκη τους; Για αυτά λες; :)

Εγώ προτείνω "hands down" τα Sennheiser PXC 550 II πάντως. Design δεν το λες και φανταστικό, οκ. Ο ήχος όμως είναι κορυφαίος πραγματικά. Και με 200 ευρώ, για μένα είναι μονόδρομος. Και για όσους δουν 200 και ξυνίσουν μουρίτσα, να πούμε κάπου εδώ ότι τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι επιπέδου 1000xm4 κτλ. Απλά έχουν πολύ σωστή τιμή.

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, MrRush είπε

Κυριολεκτικά μόνο ένα site λέει κάτι τέτοιο και όλη η υπόλοιπη κοινότητα μαζί με όσους έχουν δοκιμάσει τα ακουστικά λένε το αντίθετο. Εσύ χωρίς να τα έχεις καν δοκιμάσει, βασιζόμενος σε ένα μόνο review λες ότι όλοι οι υπόλοιποι κάνουν λάθος; Αν δεν είναι αυτό τρολλάρισμα τότε δεν ξέρω τι είναι.

Ρε συ, αλήθεια χαλάρωσε λίγο, τα XM3 ΔΕΝ έχουν το καλύτερο ANC, τα XM4 ΔΕΝ είναι χειρότερα από τα XM3 και τα AirPods Max εκτός του βάρους είναι όντως συνολικά καλύτερα ακουστικά ΚΑΙ από τα δύο.

Το rtings είναι ένα μόνο site και δεν μπορεί όλα αυτά που λέει να είναι αντικειμενικά και σωστά, ειδικά όταν η κριτική γίνεται συνήθως από συγκεκριμένα άτομα που έχουν κάποιες προτιμήσεις. Κάποιες φορές πέφτει μέσα, τώρα όμως όχι, καθώς κυριολεκτικά ολόκληρη η κοινότητα λέει το αντίθετο από αυτό που γράφει.

Το πρόβλημα είναι ότι σε σχέση με την τιμή, τα AirPods Max δεν συμφέρουν όταν βρίσκεις στην τιμή που βρίσκεις τα XM4 ή αν βολεύεσαι με κάτι λιγότερο, τα XM3 που είναι σχεδόν 4 φορές πιο κάτω σε τιμή από τα AirPods.

Σεβαστή η άποψη σου να υπολογίζεις τις κριτικές άλλων site σεβαστή και η δική μου να υπολογίζω rtings που από εκεί περνω συμβουλές χρόνια τώρα και ποτέ δεν με έχει αφήσει ξεκρέμαστο με τις κριτικές τους είτε ακουστικών είτε τηλεοράσεων κτλ. Αυτό θεωρώ το πιο αξιόπιστο και αυτό βγάζει τα xm4 χειρότερα συνολικά ακουστικά όπως και τα AirPods max. Τώρα τι πραγματικά ισχύει δεν ξέρω εφόσον εγώ είμαι 200% ικανοποιημένος αυτό με φτάνει. 

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Ο καθένας μπορεί να βάζει ότι θέλει στο κεφάλι του και να προσπαθεί να πείσει τους άλλους ότι αυτό είναι το καλύτερο.

Plot twist: Αυτό κάνεις εσύ τόση ώρα εδώ. 

Ναι, τα AirPods Max έχουν κορυφαία ποιότητα κατασκευής, αλλά μετά απο μια ώρα δεν αντέχονται. Κουράζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό δυστυχώς. Ήταν και ο βασικός λόγος που πήγα στα XM4.

Στη ποιότητα ήχου πάλι δεν θα καταλάβεις διαφορές με αυτά της Sony. Οι διαφορές είναι μηδαμινές.

Επίσης η σύγκριση έχει ακυρωθεί εξ’ αρχής όπως έχουν γράψει και άλλοι πιο πίσω βάσει τιμής. Τα Max έχουν τη διπλάσια τιμή γιατί, Apple.

Συνεπώς στο Price Range που παίζει οι πλειοψηφία, μαζί και τα XM4, δεν έχουν αντίπαλο.

12 ώρες πριν, svartevarg είπε

Τελικά αν βγουν τα XM5, αξίζει κανείς να πάρει τα XM4 ή τα XM3, μιας και θα έχει πέσει η τιμή τους.

Κάτσε να τα δούμε πρώτα στη χρήση.. Απο τα Leak τι να καταλάβεις?

• Thanks 3
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Κακό anc? Πρώτον Φορά τα μέσα σε αυτοκίνητο με ανοιχτό παράθυρο να σου κάνει το κεφάλι κουδούνι. Δεύτερον τα 100 γραμ. δεν είναι τίποτα για το βάρος που αναφέρεις. 450 € και όχι 600. Και θέλεις να σου πω και κάτι ακόμα σε δύο χρόνια με ασφάλεια από την ίδια την εταιρία θα τα αλλάξω με καινούργια κι αν θέλω τα πουλάω Και βγάζω τα λεφτά μου. Τα σάπια τα Sony έκανα δύο μήνες για να τα πουλήσω την έχασα και 70 € και τρίζανε κιόλας μιλάμε ποιότητα μηδέν. Ο καθένας μπορεί να βάζει ότι θέλει στο κεφάλι του και να προσπαθεί να πείσει τους άλλους ότι αυτό είναι το καλύτερο. Δεν είναι κακό αυτό Τα όνειρα δεν απαγορεύονται πουθενά και να Ford να πάρεις τα λες γιατί να πάρω ακριβότερο αφού και με το φθηνότερο κάνω τη δουλειά μου. Έτσι κι εσύ τώρα εγώ τα δοκίμασα και τα δύο και κατέληξα ότι σε ποιότητα της Apple είναι καλύτερο τώρα αν εσύ δε θες να ξοδέψει λεφτά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα δεν παύει όμως η αλήθεια είναι διαφορετική από αυτά που λες. 

Δυστυχώς η εφαρμογή έχει πολλά μειονεκτήματα ένα από αυτά είναι ότι για να κάνει αναβάθμιση θα πρέπει να σταματήσεις τα πάντα αν δε χάσει την σύνδεση και να την ολοκλήρωση σε κανένα εικοσάλεπτο. Της Apple από την άλλη πλευρά δεν σε ενοχλεί σε καμία περίπτωση για να κάνεις αναβάθμιση του. Και ένα πάρα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείς να τα χρησιμοποιείς και να τα φορτίζεις ταυτόχρονα. Για μένα αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό

Χριστέ μου... Μάλλον κάτι τέτοιες κριτικές είναι που ρίχνουν τη βαθμολογία απο 10 σε 9.8. Δεν ξέρω τι άλλο να πω

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραια τα over the ear αλλα εχω μια απορια: Εσεις που τα χρησιμοποιειτε εχετε μαζι σας παντου backpack/τσαντα? H τα χρησιμοποιειτε μονο οταν εχετε?

Γιατι να τα κρατας στο χερι δεν νομιζω...

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.
Στις 24/4/2022 στις 6:11 ΜΜ, Theon1k είπε

Ναι φιλε μου αλλα εχουν και 5 κατοσταρικα. Υπερεχουν σε ελαχιστα σημεια των ΧΜ4 και εχουν και διπλασια τιμη. Φυσικα και ειναι κορυφαια επιλογη τα XM4, οπως και να το δεις.

Βρήκα τα Apple 410 ευρώ. Τα Sony θα ξεκινήσουν στα 350-370, θα τα δεις σε μεγάλες αλυσίδες ίσως και 399. Ευχαριστημένος με τα Apple, έχω και πιο ακριβά Audezee, αλλά μαζί μου παίρνω τα Apple. Αν έχεις android παίρνεις sony ή Bose qc45 και τα χρησιμοποιείς με Tidal. Αν έχεις iphone, παίρνεις Air max pro και τα χρησιμοποιείς με Apple Music. Είναι καθαρά θέμα κωδικοποίησης ήχου που στριμάρει η κάθε υπηρεσία και η ευκολία σύνδεσης. Δε μπορώ να το αναλύσω εδώ δυστυχώς, ψάξτο όμως και θα καταλάβεις πως η διαφορά είναι τεράστια, ανάλογα την υπηρεσία που χρησιμοποιείς, τη κωδικοποίηση του κομματιού και τη πλατφόρμα. Και μετά υπάρχουν οι high fidelity λύσεις....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ardi21 είπε

Ωραια τα over the ear αλλα εχω μια απορια: Εσεις που τα χρησιμοποιειτε εχετε μαζι σας παντου backpack/τσαντα? H τα χρησιμοποιειτε μονο οταν εχετε?

Όταν έχω backpack, αλλιώς δεν γίνεται. Ιδιαίτερα αν έχεις μούσι (και μακρύ μούσι) δεν γίνεται ούτε να τα βάλεις στον λαιμό ακόμα και αν γυρίζουν τα cups

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, MrRush είπε

Όταν έχω backpack, αλλιώς δεν γίνεται. Ιδιαίτερα αν έχεις μούσι (και μακρύ μούσι) δεν γίνεται ούτε να τα βάλεις στον λαιμό ακόμα και αν γυρίζουν τα cups

Αυτό είναι το μεγάλο τους πρόβλημα, δυστυχώς. Κάποιος που θέλει να ακούει πάντα κάτι και κινείται με ΜΜΜ είναι αδύνατο να κουβαλάει πάντα backpack.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ardi21 είπε

Καλώς ή κακώς τη τσάντα δε μπορείς να την αποφύγεις.

Βέβαια να πούμε πως άλλο ένα συν των XM4 είναι η τρομερή και εξίσου βολική/εργονομική θήκη μεταφοράς.

Έχει τύχει κανα δυό φορές να την πάρω μαζί απλά κρατώντας την στα χέρια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikosgnr είπε

Καλώς ή κακώς τη τσάντα δε μπορείς να την αποφύγεις.

Βέβαια να πούμε πως άλλο ένα συν των XM4 είναι η τρομερή και εξίσου βολική/εργονομική θήκη μεταφοράς.

Έχει τύχει κανα δυό φορές να την πάρω μαζί απλά κρατώντας την στα χέρια.

Εγώ δεν το ρισκάρω γιατί κάπου θα τα ξέχασω. Αν δεν τα ξέχασω, θα μου πέσουν επειδή θα κάνω fidget spinner την θήκη από το θηλάκι που έχει 😂

1 ώρα πριν, ardi21 είπε

Αυτό είναι το μεγάλο τους πρόβλημα, δυστυχώς. Κάποιος που θέλει να ακούει πάντα κάτι και κινείται με ΜΜΜ είναι αδύνατο να κουβαλάει πάντα backpack.

Εγώ για αυτόν τον λόγο και για την θερμότητα που παράγεται λόγω δερματίνης, πήρα και ψείρες. Δεν έχουν έρθει ακόμα, ξέρω ότι δεν θα έχουν το ίδιο καλό ANC αλλά από το τίποτα...

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Arkin είπε

Χαχαχαχα διάβασε το review των rtings πιο πάνω και δες τι αναφέρει για το anc. Των xm3 είναι το τοπ αυτή τη στιγμή με 9.8 βαθμολογία. Και πως φαίνεται πως δεν έχεις πιάσει ποτέ xm3 για πιο τρίξιμο μιλάμε τα φοράω 8 9 ώρες τη μέρα και δεν έχουν κάνουν κιχ..117 παρακαλώ έτσι αν τα πουλήσω αύριο θα τα δώσω 150.

Πραγματικά Πως φαίνεται ότι δεν έχεις στην κατοχή σου της Apple τα ακουστικά δεν με νοιάζει τι λέει ένα site με νοιάζει στην πράξη και τα δύο που τα έχω στην κατοχή μου πιο είναι καλύτερο και σε διάφορες καταστάσεις όχι μέσα σε ένα στούντιο ή σε έναν δρόμο ή σε ένα αεροπλάνο υπάρχει και το αυτοκίνητο υπάρχει και το φορτηγό υπάρχει και το λεωφορείο υπάρχουνε πολλοί παράγοντες το θέμα είναι το πιο είναι λιγότερο κουραστικό με καλύτερη ποιότητα τις Εξυπνάδες σου άσε καλύτερα. Εγώ έδωσα 60 € για δύο χρόνια και θα δώσω 30 για την αντικατάσταση σε δύο χρόνια και θα τα έχουν καινούργια. Δεύτερον ποτέ δεν είπα ότι έχω το Τρίτο μοντέλο έχω το τέταρτο και μάλιστα το πούλησα από εκεί και έπειτα μπορείς να λες ό,τι θέλεις ή αλήθεια όμως είναι διαφορετική αν δε σου αρέσει η δεν μπορείς να δώσεις τα παραπάνω λεφτά αυτό είναι διαφορετικό θέμα σου έχω πει τόσα Και μου λες απλά για ένα review που γράφουν μερικά site και υπάρχουν άλλα τόσα βίντεο στο ίντερνετ που δείχνουν ότι έχει πολύ καλύτερη η ανώτερη ποιότητα και ήχο και διαπερατότητας που δεν το σχολιάζεις και anc. Δεν έχω πρόβλημα συνέχισε να κοιμάσαι στον ύπνο σ ρε φίλε δεν υπάρχει θέμα

18 ώρες πριν, nikosgnr είπε

Plot twist: Αυτό κάνεις εσύ τόση ώρα εδώ. 

Ναι, τα AirPods Max έχουν κορυφαία ποιότητα κατασκευής, αλλά μετά απο μια ώρα δεν αντέχονται. Κουράζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό δυστυχώς. Ήταν και ο βασικός λόγος που πήγα στα XM4.

Στη ποιότητα ήχου πάλι δεν θα καταλάβεις διαφορές με αυτά της Sony. Οι διαφορές είναι μηδαμινές.

Επίσης η σύγκριση έχει ακυρωθεί εξ’ αρχής όπως έχουν γράψει και άλλοι πιο πίσω βάσει τιμής. Τα Max έχουν τη διπλάσια τιμή γιατί, Apple.

Συνεπώς στο Price Range που παίζει οι πλειοψηφία, μαζί και τα XM4, δεν έχουν αντίπαλο.

Κάτσε να τα δούμε πρώτα στη χρήση.. Απο τα Leak τι να καταλάβεις?

Μάλλον το κεφάλι σου είναι πολύ ελαφρύ και τον ενοχλούν τα 100 γραμ. παραπάνω στη 1 h εγώ πάντως κάθε μέρα 5 h δεν έχω  κανένα απολύτως πρόβλημα. Τα χρήματα πάντα δεν είναι το πρόβλημα ούτε και ο τρόπος να συγκρίνεις αν κάτι είναι καλό ή όχι. Και πραγματικά τελείως άτοπο το ότι οι διαφορές τους είναι μηδαμινές εγώ Και δύο άτομα, που δεν είναι φίλοι της αυτή που δοκιμάσανε τα ακουστικά μου είπανε πραγματικά ότι έχουν πολύ καλύτερο ήχο από  οτιδήποτε  άλλο. Και όσο για το αν θα λέω τη γνώμη μου η προσπαθώ να πείσω για κάτι δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν για τίποτα απλά δεν μπορώ να ακούω κουταμάρες από άτομα που απλά δεν θέλουν να ξοδέψουν χρήματα για να πάρουμε κάτι που είναι πιο ακριβό δηλαδή κλασσικά ότι δε φτάνει αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Πραγματικά Πως φαίνεται ότι δεν έχεις στην κατοχή σου της Apple τα ακουστικά δεν με νοιάζει τι λέει ένα site με νοιάζει στην πράξη και τα δύο που τα έχω στην κατοχή μου πιο είναι καλύτερο και σε διάφορες καταστάσεις όχι μέσα σε ένα στούντιο ή σε έναν δρόμο ή σε ένα αεροπλάνο υπάρχει και το αυτοκίνητο υπάρχει και το φορτηγό υπάρχει και το λεωφορείο υπάρχουνε πολλοί παράγοντες το θέμα είναι το πιο είναι λιγότερο κουραστικό με καλύτερη ποιότητα τις Εξυπνάδες σου άσε καλύτερα. Εγώ έδωσα 60 € για δύο χρόνια και θα δώσω 30 για την αντικατάσταση σε δύο χρόνια και θα τα έχουν καινούργια. Δεύτερον ποτέ δεν είπα ότι έχω το Τρίτο μοντέλο έχω το τέταρτο και μάλιστα το πούλησα από εκεί και έπειτα μπορείς να λες ό,τι θέλεις ή αλήθεια όμως είναι διαφορετική αν δε σου αρέσει η δεν μπορείς να δώσεις τα παραπάνω λεφτά αυτό είναι διαφορετικό θέμα σου έχω πει τόσα Και μου λες απλά για ένα review που γράφουν μερικά site και υπάρχουν άλλα τόσα βίντεο στο ίντερνετ που δείχνουν ότι έχει πολύ καλύτερη η ανώτερη ποιότητα και ήχο και διαπερατότητας που δεν το σχολιάζεις και anc. Δεν έχω πρόβλημα συνέχισε να κοιμάσαι στον ύπνο σ ρε φίλε δεν υπάρχει θέμα

Μάλλον το κεφάλι σου είναι πολύ ελαφρύ και τον ενοχλούν τα 100 γραμ. παραπάνω στη 1 h εγώ πάντως κάθε μέρα 5 h δεν έχω  κανένα απολύτως πρόβλημα. Τα χρήματα πάντα δεν είναι το πρόβλημα ούτε και ο τρόπος να συγκρίνεις αν κάτι είναι καλό ή όχι. Και πραγματικά τελείως άτοπο το ότι οι διαφορές τους είναι μηδαμινές εγώ Και δύο άτομα, που δεν είναι φίλοι της αυτή που δοκιμάσανε τα ακουστικά μου είπανε πραγματικά ότι έχουν πολύ καλύτερο ήχο από  οτιδήποτε  άλλο. Και όσο για το αν θα λέω τη γνώμη μου η προσπαθώ να πείσω για κάτι δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν για τίποτα απλά δεν μπορώ να ακούω κουταμάρες από άτομα που απλά δεν θέλουν να ξοδέψουν χρήματα για να πάρουμε κάτι που είναι πιο ακριβό δηλαδή κλασσικά ότι δε φτάνει αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Τώρα εξηγούνται όλα. Πάρε το τρίτο μοντέλο αυτό έχω και ξανά συζητάμε. Για τα xm3 μιλάω από την αρχή όχι τα xm4 που ίσως είναι κατώτερα δεν ξέρω. Όταν δοκιμάσεις xm3 συζητάμε. Πάμε παρακάτω. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, MrRush είπε

Εγώ δεν το ρισκάρω γιατί κάπου θα τα ξέχασω. Αν δεν τα ξέχασω, θα μου πέσουν επειδή θα κάνω fidget spinner την θήκη από το θηλάκι που έχει 😂

Εγώ για αυτόν τον λόγο και για την θερμότητα που παράγεται λόγω δερματίνης, πήρα και ψείρες. Δεν έχουν έρθει ακόμα, ξέρω ότι δεν θα έχουν το ίδιο καλό ANC αλλά από το τίποτα...

Με τέτοια θήκη που να τα ξεχάσεις? :P

Δοκίμασε το πάντως. Είναι σαν να κρατάς βιβλίο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...