Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Theon1k είπε

Ναι φιλε μου αλλα εχουν και 5 κατοσταρικα. Υπερεχουν σε ελαχιστα σημεια των ΧΜ4 και εχουν και διπλασια τιμη. Φυσικα και ειναι κορυφαια επιλογη τα XM4, οπως και να το δεις.

2 ώρες πριν, MrRush είπε

Τώρα απλά συγκρίνεις δερματίνη με ύφασμα για τα earpads. Ωραία τα Airpods Max, τα δοκίμασα πρόσφατα αλλά δεν είναι 200 ευρώ καλύτερα από τα XM4 για κανένα λόγο.

Συμφωνώ απόλυτα για την ζέστη, είναι ο λόγος που αγόρασα ψείρες με ANC μόνο για τους ζεστούς μήνες, όμως σαν σύνολο, το πακέτο που προσφέρουν τα XM4 στα 250 είναι φοβερό, ειδικά όταν στα Airpods θες να κουβαλάς την απαίσια θήκη μαζί και δεν διπλώνουν για να μπούνε άνετα σε backpack.

3 ώρες πριν, Theon1k είπε

Ναι φιλε μου αλλα εχουν και 5 κατοσταρικα. Υπερεχουν σε ελαχιστα σημεια των ΧΜ4 και εχουν και διπλασια τιμη. Φυσικα και ειναι κορυφαια επιλογη τα XM4, οπως και να το δεις.

Η τιμή έχει πέσει στα 450 Γερμανία . Δεύτερον αν βάλεις για μερικές ώρες 5 κάθε νύχτα στην δουλειά που τα δουλεύω τα αυτιά μου είναι ποιο άνετα μέσα !!! Δεν είναι ίσα ίσα !!! Τα δουλεύω κάθε μέρα μετά από δυο μήνες τπ ύφασμα δεν έχει χαλάσει τα Sony άρχισε να σπάει τ δερμα άθλιας ποιότητας που έχουν !!! Για έξω έχω τα 1000xm4 ψείρες !!! Είναι πολύ καλές !!! Πραγματικά αλλά τα μεγάλα μακριά . Για μένα που περίμενα τόσα πολλά δεν με κέρδισαν και μετά από ατελείωτη γκρίνια γιατί ήταν δώρο τα πούλησα !!! Όπως είπα και εγώ η θήκη είναι απαίσια αλλά η ποιότητα ήχου κατασκευής η άνεση στα αυτιά. Διαπερατότητα του ήχου και η όλη εμπειρία αξίζει τα 200 ευρώ παραπάνω !!! Συν την εύκολη αλλαγή για τα μαξιλαράκια !!! Ενώ τ αλλά κατσαβίδι έπρεπε να βάλεις για να αλλάξεις έλεος . Αν ήθελα πλαστικούρα θα περνά κινέζο . Με 50 ευρώ . 

Δημοσ.

Πήραμε xm3 στα 117 φέτος από public. Σε καμία 2ετια που θα μπουν σε παρόμοια προσφορά και τα xm5 θα αγοραστούν. Τα xm3 πάντως είναι εξαιρετικα το anc κόβει τα πάντα σκούπα να δουλεύει η πλυντήριο δεν ακούγετε τίποτα. Και με flac αρχείο ακούγονται κρυστάλλινα. Τα xm4 δεν τα έχω ακούσει αλλά σε όλα τα reviews δείχνουν κατώτερα από xm3. 

Μεταξύ xm3 και AirPods max εννοείται xm3 τα AirPods max είναι στα πάντα χειρότερα. Μέχρι 150 ίσως κάτι έλεγαν αν και ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Στα 450 που παίζουν εννοείται υπάρχουν πολύ ανώτερα ακουστικά 3 και 4 φορές καλύτερα. 

https://www.rtings.com/headphones/tools/compare/sony-wh-1000xm3-wireless-vs-apple-airpods-max-wireless/678/16092

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά αν βγουν τα XM5, αξίζει κανείς να πάρει τα XM4 ή τα XM3, μιας και θα έχει πέσει η τιμή τους.

Επεξ/σία από svartevarg
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Αν ήθελα πλαστικούρα θα περνά κινέζο . Με 50 ευρώ . 

Τα edifier w820nb με 50€ πάντως είναι μια χαρά! 😋

• Confused 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, svartevarg είπε

Τελικά αν βγουν τα XM5, αξίζει κανείς να πάρει τα XM4 ή τα XM3, μιας και θα έχει πέσει η τιμή τους.

Xm3 αν δεν σε ενδιαφέρει να συνδέεις 2 συσκευές ταυτόχρονα. Τα xm4 είναι υποβάθμιση σε πολλά από το anc μέχρι τους codecs και την ποιότητα ήχου. 

• Thanks 1
  • Confused 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Τα xm4 δεν τα έχω ακούσει αλλά σε όλα τα reviews δείχνουν κατώτερα από xm3. 

[...]

Xm3 αν δεν σε ενδιαφέρει να συνδέεις 2 συσκευές ταυτόχρονα. Τα xm4 είναι υποβάθμιση σε πολλά από το anc μέχρι τους codecs και την ποιότητα ήχου. 

Τρολλαρεις έτσι;

4 comparisons από 4 αξιόπιστα sites που διαφωνούν. Επειδή σου έλειψε το AptX (που κόβω το κεφάλι μου ότι δεν θα καταλάβεις διάφορα μεταξύ αυτού, AAC ή LDAC) τα έβγαλες χειρότερα;

Βάλε και όλα τα reviews από μεγάλα κανάλια στο YouTube, δεν υπάρχει λογική σε αυτό που λες.

https://www.whathifi.com/advice/sony-wh-1000xm3-vs-sony-wh-1000xm4-headphones-which-is-better

https://www.tomsguide.com/news/sony-wh-1000xm4-vs-wh-1000xm3

https://www.soundguys.com/sony-wh-1000xm4-vs-sony-wh-1000xm3-38479/

https://www.techradar.com/news/sony-wh-1000xm4-vs-sony-wh-1000xm3-is-it-worth-upgrading

Επεξ/σία από MrRush
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα πάντως η τελευταία φωτογραφία με την θήκη και τα ακουστικά μέσα, μου θύμησε κάποια όργανα  😂😂😂

Επεξ/σία από 1nsom-n1k
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Πήραμε xm3 στα 117 φέτος από public. Σε καμία 2ετια που θα μπουν σε παρόμοια προσφορά και τα xm5 θα αγοραστούν. Τα xm3 πάντως είναι εξαιρετικα το anc κόβει τα πάντα σκούπα να δουλεύει η πλυντήριο δεν ακούγετε τίποτα. Και με flac αρχείο ακούγονται κρυστάλλινα. Τα xm4 δεν τα έχω ακούσει αλλά σε όλα τα reviews δείχνουν κατώτερα από xm3. 

Μεταξύ xm3 και AirPods max εννοείται xm3 τα AirPods max είναι στα πάντα χειρότερα. Μέχρι 150 ίσως κάτι έλεγαν αν και ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Στα 450 που παίζουν εννοείται υπάρχουν πολύ ανώτερα ακουστικά 3 και 4 φορές καλύτερα. 

https://www.rtings.com/headphones/tools/compare/sony-wh-1000xm3-wireless-vs-apple-airpods-max-wireless/678/16092

Ότι πεις . Ότι δεν φτάνει η αλεπού ξέρεις . Κάτσε με την πλαστικούρα και όλα καλά .

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Ότι πεις . Ότι δεν φτάνει η αλεπού ξέρεις . Κάτσε με την πλαστικούρα και όλα καλά .

Τα airpods Max είναι πιο σάπια και από XIAOMI των 50 ευρώ, ΕΑΝ ΔΕΝ τα χρησιμοποιείς με IOS συσκευές. 

Επίσης:
420 τα airpods,
268 τα xm4
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Στην κατηγορία των airpods παίζουν και άλλες εταιρείες με καλύτερο ήχο. Στα 270 ευρώ τα sony παίζουν μόνα τους. 

Δημοσ.

2 Γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα , BT + NC  και ποιότητα ήχου δεν πάνε στην ίδια πρόταση. 

Για  wireless NC τα XM4 παντός μου άρεσαν περισσότερο από όλα , ωραίο app ελαφριά , ακούνε σε eq , τα pads αν και δέρμα έχουν καλό foam, μπαταρία σούπερ ,και low letancy BT βλέπεις δλδ ταινίες μια χαρά , και το NC κάνει ότι μπορεί χωρίς να ακούγεται σπηλιά, το 360 έχει πλάκα αν και χάνεις center image , γενικά και μόνο που κόβουν την βαβούρα τόσο αποτελεσματικά είναι σούπερ .

Και τα καινούργια πιστεύω θα είναι άψογα για το λόγο ύπαρξης τους.

6 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

. Αν ήθελα πλαστικούρα θα περνά κινέζο . Με 50 ευρώ . 

Και τα HD800s πλαστικούρα είναι. Ωραία τα premium υλικά , αλλά το αποτέλεσμα μετράει το βάρος.

6 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Συν την εύκολη αλλαγή για τα μαξιλαράκια !!! Ενώ τ αλλά κατσαβίδι έπρεπε να βάλεις για να αλλάξεις έλεος

Δεν είναι τα πρώτα μαγνητικά, πχ χρόνια πριν τα είχε έτσι η B&W . Όντος είναι ενοχλητικό να μην βγαίνουν εύκολα έτσι είναι και τα περισσότερα Beyerdynamic.

70 ευρο αν θυμάμαι καλά τα μαξιλάρακια στα apple το λιγότερο που περιμένεις είναι ποιότητα.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, MrRush είπε

Τρολλαρεις έτσι;

4 comparisons από 4 αξιόπιστα sites που διαφωνούν. Επειδή σου έλειψε το AptX (που κόβω το κεφάλι μου ότι δεν θα καταλάβεις διάφορα μεταξύ αυτού, AAC ή LDAC) τα έβγαλες χειρότερα;

Βάλε και όλα τα reviews από μεγάλα κανάλια στο YouTube, δεν υπάρχει λογική σε αυτό που λες.

https://www.whathifi.com/advice/sony-wh-1000xm3-vs-sony-wh-1000xm4-headphones-which-is-better

https://www.tomsguide.com/news/sony-wh-1000xm4-vs-wh-1000xm3

https://www.soundguys.com/sony-wh-1000xm4-vs-sony-wh-1000xm3-38479/

https://www.techradar.com/news/sony-wh-1000xm4-vs-sony-wh-1000xm3-is-it-worth-upgrading

Μπα μηδέν trolling δεν υπάρχει λόγος. Δυστυχώς με τα xm4 έκανε αρκετά λάθη η Sony. Κατώτερο anc και ήχος. 

https://www.rtings.com/headphones/tools/compare/sony-wh-1000xm3-wireless-vs-sony-wh-1000xm4-wireless/678/16490

4 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Κάτσε να σκεφτώ. 117 ευρώ για εξαιρετικό anc και ήχο χωρίς να τα νιώθω στο κεφάλι ακόμα και μετά από 5 6 ώρες μιας και είναι παναλαφρα η θεοβαρα ακουστικά με premium σε κατασκευή υλικά με κακό anc στα 600? Χμ δύσκολη επιλογη έχεις δίκιο. Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα βρε παιδιά. Κριμα.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Μπα μηδέν trolling δεν υπάρχει λόγος. Δυστυχώς με τα xm4 έκανε αρκετά λάθη η Sony. Κατώτερο anc και ήχος. 

https://www.rtings.com/headphones/tools/compare/sony-wh-1000xm3-wireless-vs-sony-wh-1000xm4-wireless/678/16490

Κάτσε να σκεφτώ. 117 ευρώ για εξαιρετικό anc και ήχο χωρίς να τα νιώθω στο κεφάλι ακόμα και μετά από 5 6 ώρες μιας και είναι παναλαφρα η θεοβαρα ακουστικά με premium σε κατασκευή υλικά με κακό anc στα 600? Χμ δύσκολη επιλογη έχεις δίκιο. Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα βρε παιδιά. Κριμα.

Κακό anc? Πρώτον Φορά τα μέσα σε αυτοκίνητο με ανοιχτό παράθυρο να σου κάνει το κεφάλι κουδούνι. Δεύτερον τα 100 γραμ. δεν είναι τίποτα για το βάρος που αναφέρεις. 450 € και όχι 600. Και θέλεις να σου πω και κάτι ακόμα σε δύο χρόνια με ασφάλεια από την ίδια την εταιρία θα τα αλλάξω με καινούργια κι αν θέλω τα πουλάω Και βγάζω τα λεφτά μου. Τα σάπια τα Sony έκανα δύο μήνες για να τα πουλήσω την έχασα και 70 € και τρίζανε κιόλας μιλάμε ποιότητα μηδέν. Ο καθένας μπορεί να βάζει ότι θέλει στο κεφάλι του και να προσπαθεί να πείσει τους άλλους ότι αυτό είναι το καλύτερο. Δεν είναι κακό αυτό Τα όνειρα δεν απαγορεύονται πουθενά και να Ford να πάρεις τα λες γιατί να πάρω ακριβότερο αφού και με το φθηνότερο κάνω τη δουλειά μου. Έτσι κι εσύ τώρα εγώ τα δοκίμασα και τα δύο και κατέληξα ότι σε ποιότητα της Apple είναι καλύτερο τώρα αν εσύ δε θες να ξοδέψει λεφτά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα δεν παύει όμως η αλήθεια είναι διαφορετική από αυτά που λες. 

3 ώρες πριν, Agony είπε

2 Γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα , BT + NC  και ποιότητα ήχου δεν πάνε στην ίδια πρόταση. 

Για  wireless NC τα XM4 παντός μου άρεσαν περισσότερο από όλα , ωραίο app ελαφριά , ακούνε σε eq , τα pads αν και δέρμα έχουν καλό foam, μπαταρία σούπερ ,και low letancy BT βλέπεις δλδ ταινίες μια χαρά , και το NC κάνει ότι μπορεί χωρίς να ακούγεται σπηλιά, το 360 έχει πλάκα αν και χάνεις center image , γενικά και μόνο που κόβουν την βαβούρα τόσο αποτελεσματικά είναι σούπερ .

Και τα καινούργια πιστεύω θα είναι άψογα για το λόγο ύπαρξης τους.

Και τα HD800s πλαστικούρα είναι. Ωραία τα premium υλικά , αλλά το αποτέλεσμα μετράει το βάρος.

Δεν είναι τα πρώτα μαγνητικά, πχ χρόνια πριν τα είχε έτσι η B&W . Όντος είναι ενοχλητικό να μην βγαίνουν εύκολα έτσι είναι και τα περισσότερα Beyerdynamic.

70 ευρο αν θυμάμαι καλά τα μαξιλάρακια στα apple το λιγότερο που περιμένεις είναι ποιότητα.

Δυστυχώς η εφαρμογή έχει πολλά μειονεκτήματα ένα από αυτά είναι ότι για να κάνει αναβάθμιση θα πρέπει να σταματήσεις τα πάντα αν δε χάσει την σύνδεση και να την ολοκλήρωση σε κανένα εικοσάλεπτο. Της Apple από την άλλη πλευρά δεν σε ενοχλεί σε καμία περίπτωση για να κάνεις αναβάθμιση του. Και ένα πάρα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείς να τα χρησιμοποιείς και να τα φορτίζεις ταυτόχρονα. Για μένα αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Κακό anc? Πρώτον Φορά τα μέσα σε αυτοκίνητο με ανοιχτό παράθυρο να σου κάνει το κεφάλι κουδούνι. Δεύτερον τα 100 γραμ. δεν είναι τίποτα για το βάρος που αναφέρεις. 450 € και όχι 600. Και θέλεις να σου πω και κάτι ακόμα σε δύο χρόνια με ασφάλεια από την ίδια την εταιρία θα τα αλλάξω με καινούργια κι αν θέλω τα πουλάω Και βγάζω τα λεφτά μου. Τα σάπια τα Sony έκανα δύο μήνες για να τα πουλήσω την έχασα και 70 € και τρίζανε κιόλας μιλάμε ποιότητα μηδέν. Ο καθένας μπορεί να βάζει ότι θέλει στο κεφάλι του και να προσπαθεί να πείσει τους άλλους ότι αυτό είναι το καλύτερο. Δεν είναι κακό αυτό Τα όνειρα δεν απαγορεύονται πουθενά και να Ford να πάρεις τα λες γιατί να πάρω ακριβότερο αφού και με το φθηνότερο κάνω τη δουλειά μου. Έτσι κι εσύ τώρα εγώ τα δοκίμασα και τα δύο και κατέληξα ότι σε ποιότητα της Apple είναι καλύτερο τώρα αν εσύ δε θες να ξοδέψει λεφτά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα δεν παύει όμως η αλήθεια είναι διαφορετική από αυτά που λες. 

Δυστυχώς η εφαρμογή έχει πολλά μειονεκτήματα ένα από αυτά είναι ότι για να κάνει αναβάθμιση θα πρέπει να σταματήσεις τα πάντα αν δε χάσει την σύνδεση και να την ολοκλήρωση σε κανένα εικοσάλεπτο. Της Apple από την άλλη πλευρά δεν σε ενοχλεί σε καμία περίπτωση για να κάνεις αναβάθμιση του. Και ένα πάρα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείς να τα χρησιμοποιείς και να τα φορτίζεις ταυτόχρονα. Για μένα αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό

Χαχαχαχα διάβασε το review των rtings πιο πάνω και δες τι αναφέρει για το anc. Των xm3 είναι το τοπ αυτή τη στιγμή με 9.8 βαθμολογία. Και πως φαίνεται πως δεν έχεις πιάσει ποτέ xm3 για πιο τρίξιμο μιλάμε τα φοράω 8 9 ώρες τη μέρα και δεν έχουν κάνουν κιχ..117 παρακαλώ έτσι αν τα πουλήσω αύριο θα τα δώσω 150.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Κυριολεκτικά μόνο ένα site λέει κάτι τέτοιο και όλη η υπόλοιπη κοινότητα μαζί με όσους έχουν δοκιμάσει τα ακουστικά λένε το αντίθετο. Εσύ χωρίς να τα έχεις καν δοκιμάσει, βασιζόμενος σε ένα μόνο review λες ότι όλοι οι υπόλοιποι κάνουν λάθος; Αν δεν είναι αυτό τρολλάρισμα τότε δεν ξέρω τι είναι.

1 ώρα πριν, Arkin είπε

Χαχαχαχα διάβασε το review των rtings πιο πάνω και δες τι αναφέρει για το anc. Των xm3 είναι το τοπ αυτή τη στιγμή με 9.8 βαθμολογία. Και πως φαίνεται πως δεν έχεις πιάσει ποτέ xm3 για πιο τρίξιμο μιλάμε τα φοράω 8 9 ώρες τη μέρα και δεν έχουν κάνουν κιχ..117 παρακαλώ έτσι αν τα πουλήσω αύριο θα τα δώσω 150.

Ρε συ, αλήθεια χαλάρωσε λίγο, τα XM3 ΔΕΝ έχουν το καλύτερο ANC, τα XM4 ΔΕΝ είναι χειρότερα από τα XM3 και τα AirPods Max εκτός του βάρους είναι όντως συνολικά καλύτερα ακουστικά ΚΑΙ από τα δύο.

Το rtings είναι ένα μόνο site και δεν μπορεί όλα αυτά που λέει να είναι αντικειμενικά και σωστά, ειδικά όταν η κριτική γίνεται συνήθως από συγκεκριμένα άτομα που έχουν κάποιες προτιμήσεις. Κάποιες φορές πέφτει μέσα, τώρα όμως όχι, καθώς κυριολεκτικά ολόκληρη η κοινότητα λέει το αντίθετο από αυτό που γράφει.

Το πρόβλημα είναι ότι σε σχέση με την τιμή, τα AirPods Max δεν συμφέρουν όταν βρίσκεις στην τιμή που βρίσκεις τα XM4 ή αν βολεύεσαι με κάτι λιγότερο, τα XM3 που είναι σχεδόν 4 φορές πιο κάτω σε τιμή από τα AirPods.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...