blacckvodka Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 10 λεπτά πριν, dsi44 είπε μα γιατι θες κι εσυ να μπεις bios ανημερα του πασχα? βαλε κρασι και τραβα στον κατσικαρνο Πολύ νορμάλ τον βρίσκω... Οι γείτονες μου στην πίσω αυλή σουβλιζαν και ακουγόταν το highway to hell και άλλες ροκιες από το πρωί.... 1
dbrillis Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Μεσα απο το Ubuntu η εντολή : systemctl reboot - - firmware-setup δεν σε κάνει reboot στο BIOS; Δε θυμαμαι αν ειναι ακριβως ετσι η εντολή αλλα ψαξε το.
kalliosmanos Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 39 λεπτά πριν, blacckvodka είπε Πολύ νορμάλ τον βρίσκω... Οι γείτονες μου στην πίσω αυλή σουβλιζαν και ακουγόταν το highway to hell και άλλες ροκιες από το πρωί.... Ζηλεύω τη γειτονιά σου... 3
dsi44 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 42 λεπτά πριν, blacckvodka είπε Πολύ νορμάλ τον βρίσκω... Οι γείτονες μου στην πίσω αυλή σουβλιζαν και ακουγόταν το highway to hell και άλλες ροκιες από το πρωί.... νεα ιωνια εισαι?
blacckvodka Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, dsi44 είπε νεα ιωνια εισαι? Ακόμα χειρότερα αδερφέ.... Πετρούπολη
Haldol Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 19 λεπτά πριν, dbrillis είπε Μεσα απο το Ubuntu η εντολή : systemctl reboot - - firmware-setup δεν σε κάνει reboot στο BIOS; Δε θυμαμαι αν ειναι ακριβως ετσι η εντολή αλλα ψαξε το. Ήταν το πρώτο που σκέφτηκα, αλλά δυστυχώς δεν έπιασε. Ίσως λόγω παλαιότητας να μην υποστηρίζεται. Ίσως να μην είναι UEFI; Δε ξέρω.
BadBoy Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Μισό λεπτάκι, εφόσον έχει ήδη το 21.10 περασμένο, γιατί θέλεις να περάσεις το καινούριο με στικάκι; Κάνε αναβάθμιση μέσα από το λειτουργικό. 1
Crybal Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δοκίμασε στην επανεκκίνηση να πατήσεις το pause και να περιμένεις λίγο. Εάν δεν έχεις εικόνα πάτα enter περίμενε 2 δευτερόλεπτα και ξαναπατάς pause. Κάνε το όσες φορές χρειαστείς μέχρι να δεις την boot screen.
panatha1369 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) αν δεν δειχνει εικονα ακομα οταν εχεις δισκο με os αλλα δειχνει μονο οταν μπαινει στο λειτουργικο κατευθειαν δοκιμάσε αλλη οθονη..εστω και καποια tv..μου το ειχε κανει και μενα ενα μηχανημα και τελικα εφταιγε η οθονη. αν δεν εχεις αλλο μονιτορ δοκιμασε με vga καλωδιο Επεξ/σία 24 Απριλίου 2022 από panatha1369
Kthulhou Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) μήπως έχεις κ κωδικό boot κλπ ? Starting the Setup Utility program To start the Setup Utility program, do the following: 1. Make sure your computer is turned off. 2. Repeatedly press and release the F1 key when turning on the computer. When you hear multiple beeps or see a logo screen, release the F1 key. Note: If a Power-On Password or an Administrator Password has been set, the Setup Utility program menu will not be displayed until you type the correct password. For more information, see “Using passwords” on page 79 https://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc/pccbbs/thinkcentre_pdf/0a23254_m91_p_sff_ug.pdf?linkTrack=PSP:ProductInfo:UserGuide k to BIOS σου εδώ : Επεξ/σία 24 Απριλίου 2022 από Kthulhou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα