Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dsi44 είπε

μα γιατι θες κι εσυ να μπεις bios ανημερα του πασχα? βαλε κρασι και τραβα στον κατσικαρνο

Πολύ νορμάλ τον βρίσκω... Οι γείτονες μου στην πίσω αυλή σουβλιζαν και ακουγόταν  το highway to hell και άλλες ροκιες από το πρωί....

• Like 1
Δημοσ.

Μεσα απο το Ubuntu η εντολή :

systemctl reboot - - firmware-setup 

δεν σε κάνει reboot στο BIOS; 

Δε θυμαμαι αν ειναι ακριβως ετσι η εντολή αλλα ψαξε το. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, blacckvodka είπε

Πολύ νορμάλ τον βρίσκω... Οι γείτονες μου στην πίσω αυλή σουβλιζαν και ακουγόταν  το highway to hell και άλλες ροκιες από το πρωί....

Ζηλεύω τη γειτονιά σου... 

• Like 3
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, blacckvodka είπε

νεα ιωνια εισαι?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Μεσα απο το Ubuntu η εντολή :

systemctl reboot - - firmware-setup 

δεν σε κάνει reboot στο BIOS; 

Δε θυμαμαι αν ειναι ακριβως ετσι η εντολή αλλα ψαξε το. 

Ήταν το πρώτο που σκέφτηκα, αλλά δυστυχώς δεν έπιασε. Ίσως λόγω παλαιότητας να μην υποστηρίζεται. Ίσως να μην είναι UEFI; Δε ξέρω. 

Δημοσ.

Μισό λεπτάκι, εφόσον έχει ήδη το 21.10 περασμένο, γιατί θέλεις να περάσεις το καινούριο με στικάκι; Κάνε αναβάθμιση μέσα από το λειτουργικό.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε στην επανεκκίνηση να πατήσεις το pause και να περιμένεις λίγο. Εάν δεν έχεις εικόνα πάτα enter περίμενε 2 δευτερόλεπτα και ξαναπατάς pause. Κάνε το όσες φορές χρειαστείς μέχρι να δεις την boot screen.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν δεν δειχνει εικονα ακομα οταν εχεις δισκο με os  αλλα δειχνει μονο οταν μπαινει στο λειτουργικο κατευθειαν δοκιμάσε αλλη οθονη..εστω και καποια tv..μου το ειχε κανει και μενα ενα μηχανημα και τελικα εφταιγε η οθονη. αν δεν εχεις αλλο μονιτορ δοκιμασε με vga καλωδιο

Επεξ/σία από panatha1369
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μήπως έχεις κ κωδικό boot  κλπ ?

Starting the Setup Utility program To start the Setup Utility program, do the following: 1. Make sure your computer is turned off. 2. Repeatedly press and release the F1 key when turning on the computer. When you hear multiple beeps or see a logo screen, release the F1 key. Note: If a Power-On Password or an Administrator Password has been set, the Setup Utility program menu will not be displayed until you type the correct password. For more information, see “Using passwords” on page 79

https://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc/pccbbs/thinkcentre_pdf/0a23254_m91_p_sff_ug.pdf?linkTrack=PSP:ProductInfo:UserGuide

k to BIOS σου εδώ :

You Shall Not Pass GIF - You Shall Not Pass Gandalf GIFs

Επεξ/σία από Kthulhou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...