Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Low profile υπαρχει και 1060 6gb και 2060

Κάνεις λάθος, άλλο μίνι εκδόσεις με ένα fan και άλλο low profile η οποία εξορισμού δεν έχει εξτρά τροφοδοσία και δέχεται low profile bracket. Όλες οι gpu με tdp > 75 watt απαιτούν έξτρα τροφοδοσία άρα και οι 1060, 2060. Οπότε η 6400 είναι αυτήν την στιγμή που γράφουμε η πιο δυνατή lp gpu που μπορεί να αγοράσει κάποιος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Κάνεις λάθος, άλλο μίνι εκδόσεις με ένα fan και άλλο low profile η οποία εξορισμού δεν έχει εξτρά τροφοδοσία και δέχεται low profile bracket. Όλες οι gpu με tdp > 75 watt απαιτούν έξτρα τροφοδοσία άρα και οι 1060, 2060. Οπότε η 6400 είναι αυτήν την στιγμή που γράφουμε η πιο δυνατή lp gpu που μπορεί να αγοράσει κάποιος.

To low profile καθοριζεται απο το μεγεθος που εχει η καρτα και το χωρο που καταλαμβανει στα Small Form Factor cases.
Δεν ειναι απαταιτητο να μην εχει τροφοδοσια,καποιες εχουν καποιες δεν εχουν.
Aν εχεις ενα συστημα με SFF case το μονο που σε νοιαζει ειναι το αν χωραει η οχι.

Παρολα αυτα τοση ωρα μιλαμε για ενα τοσο μικρο ποσοστο της αγορας ενω στην ουσια αυτοι που θα αγορασουν την 6400 και θα τη βαλουν σε midi/full tower αποτελουν τη πλειοψηφια και το μονο που τους νοιαζει ειναι ΜΟΝΟ το performance και οχι το efficiency και το size.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Παρολα αυτα τοση ωρα μιλαμε για ενα τοσο μικρο ποσοστο της αγορας ενω στην ουσια αυτοι που θα αγορασουν την 6400 και θα τη βαλουν σε midi/full tower αποτελουν τη πλειοψηφια και το μονο που τους νοιαζει ειναι ΜΟΝΟ το performance και οχι το efficiency και το size.

Όποιος θα πάρει αυτή την κάρτα ενώ δεν έχει sff ή πολύ μικρό psu ή pcie 4 δεν θα έχει κάνει την καλύτερη επιλογή. Για εμένα αυτή η κάρτα είναι η καλύτερη επιλογή μόνο αν έχεις ή πρόκειται να πάρεις sff με pcie-4 mobo.

To low profile καθοριζεται κυρίως από το πλάτος της κάρτας το οποίο πρέπει να είναι τέτοιο ώστε να δέχεται και low profile λαμάκι και να χωράει σε sff. Δεν υπάρχει καμία 1060,2060 που να είναι έτσι. Επίσης δεν ξέρω καμία lp gpu που να απαιτεί έξτρα τροφοδοσία. Αν ξέρεις να μου τις γράψεις σε παρακαλώ για να τις μάθω κι εγώ. Αν βρεις επίσης έστω μία lp 1060 ή 2060 επίσης στείλε. Καληνύχτα.

s-l1600.jpg.31db7f14e8d983aa2a25f88a35e57965.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, fotaras76 είπε

Όποιος θα πάρει αυτή την κάρτα ενώ δεν έχει sff ή πολύ μικρό psu ή pcie 4 δεν θα έχει κάνει την καλύτερη επιλογή. Για εμένα αυτή η κάρτα είναι η καλύτερη επιλογή μόνο αν έχεις ή πρόκειται να πάρεις sff με pcie-4 mobo.

To low profile καθοριζεται κυρίως από το πλάτος της κάρτας το οποίο πρέπει να είναι τέτοιο ώστε να δέχεται και low profile λαμάκι και να χωράει σε sff. Δεν υπάρχει καμία 1060,2060 που να είναι έτσι. Επίσης δεν ξέρω καμία lp gpu που να απαιτεί έξτρα τροφοδοσία. Αν ξέρεις να μου τις γράψεις σε παρακαλώ για να τις μάθω κι εγώ. Αν βρεις επίσης έστω μία lp 1060 ή 2060 επίσης στείλε. Καληνύχτα.

Δεν εχουν ολα τα SFF αυτα τα λαμακια μονο κατι refurbished απο την εποχη του Νωε που σιγουρα δεν εχουν pci-e 4.0.
Eκτος αν καποιος εχει την ιδεα να παρει απο το Μοναστηρακι ή απο αγγελια με 15ε(case+psu) και αποφασισει να κανει νεο build .
Σχεδον ολα τα  SFF των τελευταιων χρονων χωρανε αυτες που ονομαζεις Mini ή ακομα και τις κανονικες.

1)Fractal Design Node 202 SFF (EVGA Gtx 1060)
2)A50 MINI-ITX CASE SFF case (MSI Gaming Radeon RX 5700)
3)
Cooler Master NR200 SFF Small Form Factor Mini-ITX Case (PNY GeForce RTX 3090)

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Δεν εχουν ολα τα SFF αυτα τα λαμακια μονο κατι refurbished απο την εποχη του Νωε που σιγουρα δεν εχουν pci-e 4.0.
Eκτος αν καποιος εχει την ιδεα να παρει απο το Μοναστηρακι ή απο αγγελια με 15ε(case+psu) και αποφασισει να κανει νεο build .
Σχεδον ολα τα  SFF των τελευταιων χρονων χωρανε αυτες που ονομαζεις Mini ή ακομα και τις κανονικες.

1)Fractal Design Node 202 SFF (EVGA Gtx 1060)
2)A50 MINI-ITX CASE SFF case (MSI Gaming Radeon RX 5700)
3)
Cooler Master NR200 SFF Small Form Factor Mini-ITX Case (PNY GeForce RTX 3090)

Ωραία, μίνι και κανονικές. Low profile δεν είναι όμως και δεν παίρνουν όλα τα sff τέτοιες κάρτες. Να σου πω την αλήθεια δεν θα τολμούσα να βάλω 2060 με 160 w tdp σε τέτοιο κουτί. Έχω 2060 με 2 fans σε midi tower κουτί με 6 fans και mesh για να ψύχεται σωστά. Γνώμη μου είναι πως τέτοιου επιπέδου κάρτες θέλουν άνετα κουτιά για να έχουν μακροζωία.

Επεξ/σία από fotaras76

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...