Ceasarsalad Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Καλή ανάσταση και Χριστός ανέστη. Βγήκα από την εκκλησία απόψε και πήγα στο αυτοκίνητο να φύγω, έχω ένα nissan micra του 2008 ξεκλειδώνω και τι να δω η πόρτα η πίσω δεν ανοίγει. Έχω ακομα μια πόρτα που δεν ανοίγει ουτε μέσα ουτε έξω και το αμελουσα αλλα τωρα δεν ανοιγει ουτε η αλλη. Θα το οαρω σε ηκεκτρολογο μετα απι την τριτη του πασχα. Πόσο λέτε να κοστίσει; (Την προηγούμενη φορά το πήρα σε μηχανικό και καλα μπορουσε να το φτιάξει και στο τέλος μου έβγαλε και το χερούλι και κλείδωσε η πόρτα και από μέσα.)
Joshua21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Αληθώς. Καταρχήν σε φανοποιό πρέπει να το πας, όχι σε ηλεκτρολόγο. Επίσης εγώ λέω ότι θα κοστίσει 87€. 1
kage Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) https://youtu.be/EODT7Fwz_xI https://youtu.be/DuSHHNWkvRU τιμές ανάλογα την ποιότητα ανταλακτικων Επεξ/σία 24 Απριλίου 2022 από kage
meletis_m Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Στις 24/4/2022 στις 2:21 ΠΜ, Ceasarsalad είπε Καλή ανάσταση και Χριστός ανέστη. Βγήκα από την εκκλησία απόψε και πήγα στο αυτοκίνητο να φύγω, έχω ένα nissan micra του 2008 ξεκλειδώνω και τι να δω η πόρτα η πίσω δεν ανοίγει. Έχω ακομα μια πόρτα που δεν ανοίγει ουτε μέσα ουτε έξω και το αμελουσα αλλα τωρα δεν ανοιγει ουτε η αλλη. Θα το οαρω σε ηκεκτρολογο μετα απι την τριτη του πασχα. Πόσο λέτε να κοστίσει; (Την προηγούμενη φορά το πήρα σε μηχανικό και καλα μπορουσε να το φτιάξει και στο τέλος μου έβγαλε και το χερούλι και κλείδωσε η πόρτα και από μέσα.) Σε φανοποιο θα πας , ίσως είναι κλειδαριές του. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο κόστος . Κλειδαριές υπολογίζε 60-80€ η κάθε μία εάν όντως έχουν αυτές θέμα
mindreader Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Ειχα ιδιο προβλημα, μου ετυχε, μια φορα ομως μονο, με το aygo. Ανοιγω με το κοντρολακι-κλειδι, ανοιγουν ολες εκτος απο μια πορτα πισω απο τον οδηγο. Το συζητησα στο service, και μου ειπαν αν μου το εκανε μια μονο φορα, δεν αξιζει να καθισουμε να το ψαξουμε. Μπορει να ετυχε. Ειναι ενα εμβολο λεει, οπως εχουν τα παιδικα παιχνιδια, και μπορει προς στιγμην να κολησε! Για να το ψαξει, πρεπει να λυθει πορτα κλπ. Αν ομως ξαναγινει, πρεπει να ψαχτει. Εσεις τι πιστευετε, αν τυχει μια φορα το αφηνεις και βλεπεις, κι αν ξανασυμβει το ψαχνεις; Με κατι τετοια παντως, δικαιωνομαι μαλλον που οταν κλειδωνω, περναω παντα και τσεκαρω με το χερι μου οτι εκλεισαν-δεν ανοιγουν οι πορτες! Καμια φορα δε, το κανω και 2 φορες! Αν με δει κανεις, θα πει 'τι κανει αυτος'. Αλλα σκεψου να συμβει το αναποδο, αντι να μην ανοιγει(πες μικρο το κακο), να μην σου κλειδωσει καποια πορτα! Κι εσυ να νομιζεις ολα καλα, κι ο αλλος αν ειναι κακια στιγμη, να μπει σαν κυριος μες το αμαξι σου! Οποτε, τραβηγμα μια μια ολες οι χειρολαβες μετα απο καθε κλειδωμα.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 13 λεπτά πριν, mindreader είπε Ειχα ιδιο προβλημα, μου ετυχε, μια φορα ομως μονο, με το aygo. Ανοιγω με το κοντρολακι-κλειδι, ανοιγουν ολες εκτος απο μια πορτα πισω απο τον οδηγο. Το συζητησα στο service, και μου ειπαν αν μου το εκανε μια μονο φορα, δεν αξιζει να καθισουμε να το ψαξουμε. Μπορει να ετυχε. Ειναι ενα εμβολο λεει, οπως εχουν τα παιδικα παιχνιδια, και μπορει προς στιγμην να κολησε! Για να το ψαξει, πρεπει να λυθει πορτα κλπ. Αν ομως ξαναγινει, πρεπει να ψαχτει. Εσεις τι πιστευετε, αν τυχει μια φορα το αφηνεις και βλεπεις, κι αν ξανασυμβει το ψαχνεις; Με κατι τετοια παντως, δικαιωνομαι μαλλον που οταν κλειδωνω, περναω παντα και τσεκαρω με το χερι μου οτι εκλεισαν-δεν ανοιγουν οι πορτες! Καμια φορα δε, το κανω και 2 φορες! Αν με δει κανεις, θα πει 'τι κανει αυτος'. Αλλα σκεψου να συμβει το αναποδο, αντι να μην ανοιγει(πες μικρο το κακο), να μην σου κλειδωσει καποια πορτα! Κι εσυ να νομιζεις ολα καλα, κι ο αλλος αν ειναι κακια στιγμη, να μπει σαν κυριος μες το αμαξι σου! Οποτε, τραβηγμα μια μια ολες οι χειρολαβες μετα απο καθε κλειδωμα. Αν δεν έκλεινε μαζί με τις άλλες θα την άκουγες να πετάγεται η ασφάλεια της .Θα έπρεπε να είσαι κοντά βέβαια αλλά νομίζω ότι κάποιος που ξέρει καλά το αμάξι του θα τον έπιανε τον διαφορετικό ήχο.Επίσης αυτό γίνεται όταν μια πόρτα δεν έχει κλείσει καλά.
mindreader Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν δεν έκλεινε μαζί με τις άλλες θα την άκουγες να πετάγεται η ασφάλεια της .Θα έπρεπε να είσαι κοντά βέβαια αλλά νομίζω ότι κάποιος που ξέρει καλά το αμάξι του θα τον έπιανε τον διαφορετικό ήχο.Επίσης αυτό γίνεται όταν μια πόρτα δεν έχει κλείσει καλά. Δεν εχω τοσο εξασκημενο αυτι. Αν κλεισουν ή ξεκλειδωσουν, οι 3 απο τις 4, δεν μπορω να το καταλαβω.
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 1 hour ago, mindreader said: Δεν εχω τοσο εξασκημενο αυτι. Αν κλεισουν ή ξεκλειδωσουν, οι 3 απο τις 4, δεν μπορω να το καταλαβω. Δεν χρειάζεσαι τόσο εξασκημένο αυτί, αν κάποια δεν κλειδώσει σωστά τότε θα ακούσεις τον ήχο της επαναφοράς (αυτό που περιέγραψε ως πέταγμα), τον οποίο θα τον κάνει 1-2 δευτερόλεπτα ΑΦΟΥ κλειδώσουν οι υπόλοιπες. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα