polemikos Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Τα επόμενα iPhone της Apple, σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή Ming-Chi Kuo, ενδέχεται να διαθέτουν βελτιωμένη εμπρόσθια κάμερα με σύστημα αυτόματης εστίασης (autofocus) και μεγαλύτερο διάφραγμα. Σε αντίθεση με την τρέχουσα σχεδίαση σταθερής εστίασης της εμπρόσθιας κάμερας των iPhone, μία εμπρόσθια κάμερα με δυνατότητα αυτόματης εστίασης θα επιτρέψει στους χρήστες του επερχόμενου iPhone 14 να τραβάνε ακόμα πιο καθαρές φωτογραφίες, ανεξάρτητα πόσο κοντά ή πόσο μακριά είναι το θέμα από την κάμερα. Το ευρύτερο διάφραγμα -με τον Ming-Chi Kuo να εκτιμά ότι θα είναι f/1.9 έναντι του f/2.2 στο iPhone 13- θα προσθέσει μία «πινελιά» θαμπωμένο φόντου και θα επέτρεπε να περάσει περισσότερο φως στον αισθητήρα με αποτέλεσμα να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα της λειτουργίας πορτραίτου FaceTime και να γίνουν καλύτερες οι νυχτερινές λήψεις αντίστοιχα. Επίσης, τόσο ο Ming-Chi Kuo όσο και άλλοι αναλυτές εκτιμούν ότι η Apple θα επιλέξει να απαλλαγεί από την εγκοπή στο iPhone 14 Pro επιλέγοντας κάποια λύση με -διπλή ενδεχομένως- οπή (punch hole). Αυτό σημαίνει ότι η Apple θα πρέπει να τοποθετήσει την αναβαθμισμένη κάμερα σε ακόμα μικρότερο χώρο ωστόσο η συγκεκριμένη πρόκληση δεν νομίζουμε ότι μπορεί να δυσκολέψει την εταιρεία – άλλωστε, η εμπρόσθια κάμερα του Galaxy S22 της Samsung κάνει χρήση συστήματος αυτόματης εστίασης και βρίσκεται εντός μίας κυκλικής οπής. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι την ώρα που η Samsung για πολλές -ακριβές- συσκευές της έχει επιλέξει κάμερες αυτόματης εστίασης δεν πρόκειται για μία δημοφιλής επιλογή για άλλους κατασκευαστές που εξακολουθούν να προτιμούν τις λύσεις σταθερής εστίασης. Στην ανάρτηση του στο Twitter, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo υποστηρίζει ότι η αναβαθμισμένη εμπρόσθια κάμερα ενδέχεται να βρίσκεται σε «τέσσερα νέα μοντέλα iPhone 14». Να αναφέρουμε επίσης ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι συσκευές «Pro» θα διαθέτουν επεξεργαστές της σειράς A16 ενώ τα μοντέλα της τρέχουσας γενιάς A15 θα βρίσκονται στα «απλά μοντέλα» ενώ επιπλέον γίνεται λόγος για την ύπαρξη μεγαλύτερου αισθητήρα για την κύρια κάμερα των μοντέλων «Pro». Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
patentas11 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Το S10+ που είχε πάντως ενώ έβγαζε εξαιρετικές φωτογραφίες με το πρόσωπό μου κρύσταλλο, έβγαζε πάντα θολά τα άτομα πιο πίσω ή το φόντο. Οπότε δεν είναι κατά την γνώμη μου καλό πράγμα το af μπροστά γιατί θέλεις να φαίνονται όλα καθαρά. Εκτός και αν λυθεί αυτό το θέμα.. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2022 από patentas11 3
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Τα νέα μοντέλα iPhone ενδέχεται να διαθέτουν εμπρόσθια κάμερα με autofocus ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΝΕΦΡΟΥ.....scanning....checking... ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : άψογη. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ : άψογη ΗΛΙΚΙΑ : εντός ορίων ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ : Μέγιστη μπλικι... μπλκικι..... μπλικι....... Μπορείτε να μας το δώσετε. Ευχαριστούμε Πατηστε Next αν θέλετε να γίνει σάρωση και για το δεύτερο νεφρό ή Cancel αν θέλετε να το πάρουμε σε μικρότερη τιμή χωρίς σάρωση για πιο γρήγορα. 2 1
user2163 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως πέρα από την πλάκα με βλέπω για αναβάθμιση φέτος κυρίως λόγω μπαταρίας και 5G και όχι κάμερας βέβαια από iPhone 11 το οποίο λογικά θα πάει στη μάνα μου, όπως και το προηγούμενο (το 7). Είναι όπως οι μπλούζες πάνε στον αδερφό και μετά γίνονται ξεσκονόπανα, αν δεν τις ξεζουμίσεις δεν έχουν βγάλει τα λεφτά τους.🤣 Επεξ/σία 23 Απριλίου 2022 από user2163 2
kundi Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Ειχα το 12 το εδωσα , με σκοπο να παρω το 13 pro , εχω την εντυπωσει οτι το 14pro θα ειναι ενα βημα παραπανω , σχεδον 5 μηνες θα κανω υπομονη απλα , !
miltos_id Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Θα μας πρήξουν τα συκώτια μέχρι τον Σεπτέμβρη 2 1
nickolas Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Πάντα θαύμαζα την Apple για την εμπρόσθια κάμερα. Μικροσκοπική αλλά με καλό αποτέλεσμα σε καλές συνθήκες φωτισμού. Προσωπικα το βρισκω πισογυρισμα αυτό, αλλά μάλλον αναγκαστικό για να έχουν καλυτερο αποτέλεσμα σε χαμηλό φως
PiraeusLeon1980 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Κάθε χρόνο τα ίδια.στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.πολύ νωρίς από τώρα για προβλέψεις 1
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 3 hours ago, patentas11 said: Το S10+ που είχε πάντως ενώ έβγαζε εξαιρετικές φωτογραφίες με το πρόσωπό μου κρύσταλλο, έβγαζε πάντα θολά τα άτομα πιο πίσω ή το φόντο. Οπότε δεν είναι κατά την γνώμη μου καλό πράγμα το af μπροστά γιατί θέλεις να φαίνονται όλα καθαρά. Εκτός και αν λυθεί αυτό το θέμα.. η εκτος αν ειχες διαλεξει portrait και στο εκανε αυτοματα γιατι εχει τετοια επιλογη. 1
patentas11 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, poulinos είπε η εκτος αν ειχες διαλεξει portrait και στο εκανε αυτοματα γιατι εχει τετοια επιλογη. Οχι, είχα την κανονική επιλογή. Όποτε ήμασταν παρέα, οι άλλοι πιο πίσω απο μένα βγαίνανε πιο θολοί. Εγώ αναγκαστικά που κρατάω το κινητό είμαι στα 40-50 εκατοστά απο την κάμερα. Και όταν λέω πιο θολοί, δεν εννοώ θόλωμα πορτρέτο αλλά όπως είπα αρχικά ενώ εστιάζει σε εμένα η κάμερα οι άλλοι είναι πιο θολοί ενώ εγώ κρύσταλλο. Αυτό.. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2022 από patentas11
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 13 hours ago, poulinos said: Τα νέα μοντέλα iPhone ενδέχεται να διαθέτουν εμπρόσθια κάμερα με autofocus ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΝΕΦΡΟΥ.....scanning....checking... ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : άψογη. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ : άψογη ΗΛΙΚΙΑ : εντός ορίων ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ : Μέγιστη μπλικι... μπλκικι..... μπλικι....... Μπορείτε να μας το δώσετε. Ευχαριστούμε Πατηστε Next αν θέλετε να γίνει σάρωση και για το δεύτερο νεφρό ή Cancel αν θέλετε να το πάρουμε σε μικρότερη τιμή χωρίς σάρωση για πιο γρήγορα. Να στείλω μια φωτό με κοκορετσακι τραβηγμένη με iPhone μπας και νιώσετε το φως της Αναστάσεως στις ΠΣυχές σας; 😛
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 36 minutes ago, billdanos said: Να στείλω μια φωτό με κοκορετσακι τραβηγμένη με iPhone μπας και νιώσετε το φως της Αναστάσεως στις ΠΣυχές σας; 😛 off topic on κοτοπουλακι plz.αρνια,κατσικια,κοκορετσια =μπλιαχ. off topic off περα απο την πλακα ειτε κορυφαιο samsung παρεις ειτε iphone πολλα λεφτα θα δωσεις πλεον.καμια απο τις 2 εταιρειες δεν παει πισω 10 hours ago, patentas11 said: Οχι, είχα την κανονική επιλογή. Όποτε ήμασταν παρέα, οι άλλοι πιο πίσω απο μένα βγαίνανε πιο θολοί. Εγώ αναγκαστικά που κρατάω το κινητό είμαι στα 40-50 εκατοστά απο την κάμερα. Και όταν λέω πιο θολοί, δεν εννοώ θόλωμα πορτρέτο αλλά όπως είπα αρχικά ενώ εστιάζει σε εμένα η κάμερα οι άλλοι είναι πιο θολοί ενώ εγώ κρύσταλλο. Αυτό.. Νομιζα μηπως ηταν η επιλογη που εχει για θολωμα για αυτο σε ρωτησα. 1
martisaul Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, udroxoos είπε Mini δεν μας λένε αν θα έχει η σειρά 14 Δεν θα έχει
udroxoos Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, martisaul είπε Δεν θα έχει Είναι σίγουρο αυτό; Γιατί το ίδιο λέγανε αρχικά και για το 13. Αν όντως όχι, κρίμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα