Cris_K Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Μου ήρθε στο mail, θα ξεκινήσει σε 2-3 ώρες, μάλλον για το Πάσχα 3 1
Cris_K Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, inso107pm είπε γιατι δεν το βλεπω στο site? Δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Σε 2-3 ώρες
beamex Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Έτυχε και πήγα σήμερα σε κατάστημα και έβγαλα μια φωτογραφία.. Φαίνεται να είναι το ίδιο.. 3 3 1
safridia Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Τι ψαχνετε τωρα το συγκεκριμενο καταστημα ειναι τραγελαφος, εχω πετυχει προιοντα που εχουν τριπλασια τιμη απο ανταγωνιστη χωρις καποιο εμφανες πλεονεκτημα. Πχ σε ειδη ξυλειας και κατι βεργες σιδερα που εψαχνα. Αρχισα να γελαω (και να κλαιω σιωπηλα για την ακριβη βενζινη που εκαψα για να παω στο μιζερο καταστημα τους). 4
Bitbit Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 σε μερικά προιόντα οι τιμές τους είναι γελοίες. κοιτούσα κάτι λάδια για το αυτοκίνητο παλιά και κάτι μπαταρίες.... σε άλλα προϊόντα όμως έχουν καλές τιμές. δε το θεωρώ φθηνό κατάστημα, το αντίθετο, αλλά μπορεί να πετύχεις κάτι σε καλή τιμή. στα + ότι έχουν πολλές άτοκες (48) με πιστωτική αν και παλαιότερα νομίζω ακόμα και για 50€ είχες 24, τώρα το μειώσανε
mikegad Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 23 λεπτά πριν, beamex είπε Έτυχε και πήγα σήμερα σε κατάστημα και έβγαλα μια φωτογραφία.. Φαίνεται να είναι το ίδιο.. Το κορυφαίο είναι που ακόμα και να αφαιρέσεις το ΦΠΑ είναι 1€ ακριβότερο. Το χουν πάει σε άλλο επιπεδο
Klausx Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δεν περιμένουν από "σκρουτζαδες" το μόνο σίγουρο. Μιλάμε για ένα μεγάλο κατάστημα με αρκετά έξοδα και όχι 20τ.μ. μαγαζί. Προχθές που πήγα πάντως είχε αρκετό κόσμο οπότε μάλλον κάτι κάνουν καλά. 3
narta Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Klausx είπε Προχθές που πήγα πάντως είχε αρκετό κόσμο οπότε μάλλον κάτι κάνουν καλά. Οτι κάνει και η Apple: Marketing
nik69 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, beamex είπε Έτυχε και πήγα σήμερα σε κατάστημα και έβγαλα μια φωτογραφία.. Φαίνεται να είναι το ίδιο.. Η φωτογραφια που εχεις τραβηξει ειτε ειναι παλια ειτε δεν αλλαχτει στο καταστημα απο λαθος των πωλητων. Φαινεται απο την ημερομηνια της τιμης κατω δεξια (04/2021). Αποκλειεται να μην εχει γινει ανατιμηση του προιοντος απο τοτε καθως ανηκει στα προιοντα που χρειαζονται φουρνο - αρα και φυσικο αεριο (βλεπε θερμοσιφωνες, πλακακια κτλπ) οποτε μου φαινεται λογικη η ανατιμηση και απιθανη να εγινε τωρα λογω της προσφορας του ΦΠΑ.
George! Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, beamex είπε Έτυχε και πήγα σήμερα σε κατάστημα και έβγαλα μια φωτογραφία.. Φαίνεται να είναι το ίδιο.. Νομίζω παραπληροφορείς λιγάκι...γιατί αν βλέπω καλά το ταμπελάκι της φωτογραφίας σου έχει κωδικό 385267, οπότε είναι το παρακάτω: https://www.praktiker.gr/m/p/doxeio-anokseidoto-anoixto-me-kapaki-100l-125404?ref=reccodo-search Επεξ/σία 24 Απριλίου 2022 από George! 4 1
SabotazNic Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, mikegad είπε Το κορυφαίο είναι που ακόμα και να αφαιρέσεις το ΦΠΑ είναι 1€ ακριβότερο. Το χουν πάει σε άλλο επιπεδο Και τελικα στο λινκ ειναι λαθος προιον. Στο να σχολιαζουμε, πρωτοι ειμαστε...
mikegad Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Και τελικα στο λινκ ειναι λαθος προιον. Στο να σχολιαζουμε, πρωτοι ειμαστε... δεν μας βάζεις και το σωστό να το δούμε, γιατί εγώ στις φώτο βλέπω 2 δοχεια μάρκας Sansone
SabotazNic Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, mikegad είπε δεν μας βάζεις και το σωστό να το δούμε, γιατί εγώ στις φώτο βλέπω 2 δοχεια μάρκας Sansone Βλέπε από πάνω. Και αν κάνεις ζοομ την φώτο από το ράφι, φαίνεται ότι έχει άλλο κωδικό προϊόντος από την φώτο του λινκ του 1ου.
mikegad Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 δηλαδή δεν βλέπεις ολόκληρο σχέδιο που έχει πάνω το προϊον + την ίδια μάρκα, αλλά είδες τον κωδικό που φαίνεται "πεντακάθαρα" Μία πιθανότητα να ισχύει αυτό που λες, είναι να αντιστοιχεί το προϊον στο κάτω ράφι, κάτι το οποίο δεν παίζει καθώς φαίνεται να είναι κάτι με κίτρινο καπάκι. ή εναλλακτικά να έκανε μ@λ@κι@ ο υπάλληλος, κάτι που παίζει. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν παραπληροφορεί ο φίλος που έβαλε τις φώτο και όπως λες και εσύ 26 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Στο να σχολιαζουμε, πρωτοι ειμαστε... εύγε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις