Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα Χρονια πολλα

Πριν εναν μηνα αγνωστος με ξενο ονομα μου εβαλε 40 ευρω στο paypal, χωρίς να τον γνωριζω ή να περιμενω απο καποιον χρηματα.

Του στειλα μηνυμα για ποιον λογο τα εβαλε, και μου πε με μπερδεψε με αλλον και τα επεστρεψα. Λεω τυχαιο.

Σημερα ξαναελαβα 40 ευρω απο αλλον αγνωστο. Ξερει κανεις τι γινεται? Κατι περιεργο μου μυριζει. 

Επεξ/σία από nteminio
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μηπως μοιαζει η διευθυνση σου με του αλλου και αυτος πουλαει πραγματα?

Επεξ/σία από Ntinaras
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nteminio είπε

Καλησπερα Χρονια πολλα

Πριν εναν μηνα αγνωστος με ξενο ονομα μου εβαλε 40 ευρω στο paypal, χωρίς να τον γνωριζω ή να περιμενω απο καποιον χρηματα.

Του στειλα μηνυμα για ποιον λογο τα εβαλε, και μου πε με μπερδεψε με αλλον και τα επεστρεψα. Λεω τυχαιο.

Σημερα ξαναελαβα 40 ευρω απο αλλον αγνωστο. Ξερει κανεις τι γινεται? Κατι περιεργο μου μυριζει. 

Αυτή τη φορά μην λες τίποτα να δούμε τι θα γίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Γνωστή απάτη είναι. Παραβιασμενος λογαριασμος που σου μεταφέρει χρήματα, τα οποία μετά θα γίνουν αμφισβήτηση. Αυτά που έστειλες όμως δεν θα επιστραφούν. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Γνωστή απάτη είναι. Παραβιασμενος λογαριασμος που σου μεταφέρει χρήματα, τα οποία μετά θα γίνουν αμφισβήτηση. Αυτά που έστειλες όμως δεν θα επιστραφούν. 

Γιατί δεν τα μεταφέρουν σε έναν δικό τους λογαριασμό ή τέλος πάντων σε έναν ψεύτικο λογαριασμό που διαχειρίζονται οι ίδιοι? Δηλαδή περιμένουν την καλή πίστη από τον ξένο μήπως και τα στείλει πίσω? 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

δε μου στέκει αυτό που λες.

αν έγινε μεταφορά σε φίλο δε νομίζω να μπορεί να γίνει αμφισβήτηση.

δηλαδή ποιος είναι ο στόχος; να επιστρέψει ο ts τα χρήματα και να κάνουν και αμφισβήτηση και να πάρουν πίσω ό,τι είχαν στείλει; απάτη από τα Lidl

Δημοσ.

Αν και φαντάζομαι ότι θα το έκανες ήδη αυτό όταν μπήκες στο λογαριασμό σου για να στείλεις τα χρήματα, ας την κάνω την ερώτηση για παν ενδεχόμενο, ακόμα κι αν φαίνεται χαζή.
Επιβεβαίωσες ότι όντως σου είχαν σταλεί τα χρήματα και δεν ήταν απλά ένα ψεύτικο mail, που απλά έμοιαζε με του Paypal και ανέγραφε ότι κάποιος σου έστειλε τα 40 ευρώ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bitbit είπε

δε μου στέκει αυτό που λες.

αν έγινε μεταφορά σε φίλο δε νομίζω να μπορεί να γίνει αμφισβήτηση.

δηλαδή ποιος είναι ο στόχος; να επιστρέψει ο ts τα χρήματα και να κάνουν και αμφισβήτηση και να πάρουν πίσω ό,τι είχαν στείλει; απάτη από τα Lidl

Παραβιάζουν έναν λογαριασμό, κάνοντας την μεταφορά αφού το καταγγείλει ο πρώην κάτοχος θα γίνει αμφισβήτηση και επιστροφή του ποσού. Το ποσό που μετέφερε το θύμα δεν μπορεί να επιστραφεί καθώς το μετέφερε οικειοθελώς. Είναι γνωστή απάτη αν ψάξεις λίγο στο ίντερνετ. 

2 ώρες πριν, Kostasallinone είπε

Γιατί δεν τα μεταφέρουν σε έναν δικό τους λογαριασμό ή τέλος πάντων σε έναν ψεύτικο λογαριασμό που διαχειρίζονται οι ίδιοι? Δηλαδή περιμένουν την καλή πίστη από τον ξένο μήπως και τα στείλει πίσω? 

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, nteminio said:

Καλησπερα Χρονια πολλα

τα επεστρεψες στο ιδιο account ή οχι?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vista32 είπε

Αν και φαντάζομαι ότι θα το έκανες ήδη αυτό όταν μπήκες στο λογαριασμό σου για να στείλεις τα χρήματα, ας την κάνω την ερώτηση για παν ενδεχόμενο, ακόμα κι αν φαίνεται χαζή.
Επιβεβαίωσες ότι όντως σου είχαν σταλεί τα χρήματα και δεν ήταν απλά ένα ψεύτικο mail, που απλά έμοιαζε με του Paypal και ανέγραφε ότι κάποιος σου έστειλε τα 40 ευρώ;

Στα πρωτα 40 ευρω που μπηκαν πριν 1 μηνα μου ηρθε ειδοποιηση στην εφαρμογη και οντως φανηκαν να είχαν μπει. Μετα απο συνομιλια με τον αποστολεα, πατησα στο κουμπι που ελεγε επιστροφη των χρηματων και τα επεστρεψα.

Στα 40 ευρω που μπηκαν πριν λιγες ωρες πατησα αναφορα.20220424_025509.jpg.2f7995af651a329612c6fd0e7dab1ec3.jpg

Δημοσ.
9 hours ago, nteminio said:

Στα πρωτα 40 ευρω που μπηκαν πριν 1 μηνα μου ηρθε ειδοποιηση στην εφαρμογη και οντως φανηκαν να είχαν μπει. Μετα απο συνομιλια με τον αποστολεα, πατησα στο κουμπι που ελεγε επιστροφη των χρηματων και τα επεστρεψα.

αφου φαινεται οτι εγιναν επιστροφη στο ιδιο account δεν νομιζω οτι ο αλλος μπορει να αξιωσει κατι παραπανω .δηλαδη εσυ τα ελαβες και πατησες να γυρισουν πισω και το Paypal το βλεπει αυτο. Αλλα γενικα ειναι λιγο παραξενο. Μηπως σου εδωσαν με κανα μυνημα κανα αλλο email να τα γυρισεις πισω?

Δημοσ.
22 ώρες πριν, nteminio είπε

Κανένας δεν ξέρει, είδα διάφορες ίδιες περιπτώσεις και το PayPal αντί να βοηθήσει σου κλείνει τον λογαριασμό ή δεν απαντάει καν. Π.χ. όπως εδώ ή εδώ.

Ψάχνοντας θα βρείτε κι άλλα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλύτερο θα ήταν να μην κάνεις τίποτα και να μιλήσεις με το PayPal.

Εγώ έτσι θα το χειριζόμουν, δεν θα έστελνα πίσω χρήματα αν δεν μου έδινε το οκ το PayPal.

Επεξ/σία από user2163
Δημοσ.
1 hour ago, Nabuko said:

Κανένας δεν ξέρει, είδα διάφορες ίδιες περιπτώσεις και το PayPal αντί να βοηθήσει σου κλείνει τον λογαριασμό ή δεν απαντάει καν. Π.χ. όπως εδώ ή εδώ.

Ψάχνοντας θα βρείτε κι άλλα 

αυτο το πραγμα να κλεινουν accounts out of nowhere και να τραβας τα μαλλια σου μετα για να μιλησεις με καποιον για να στο ανοιξει ,με ξεπερναει. κατι λογοι που κλεινουν accounts ειναι οτι ναναι.εφαγα warning σε viber account επειδη πηγα να κανω τοp up και επειδη δεν γινοταν η πληρωμη και δοκιμασα πολλες φορες

50 minutes ago, user2163 said:

Το καλύτερο θα ήταν να μην κάνεις τίποτα και να μιλήσεις με το PayPal.

Εγώ έτσι θα το χειριζόμουν, δεν θα έστελνα πίσω χρήματα αν δεν μου έδινε το οκ το PayPal.

το paypal θα πρεπε να ψαξρι να δει τι new scam παιζει στην αγορα.δεν θα εχουν μονο ενα case

2 hours ago, NikosKallithea said:

Δεν υπαρχει απάτη εδω, κατι τρεχει με τον λογαριασμό, πρεπει να ειναι παραπλήσιος με κάποιον αλλο εμπόρου

οπως φαινεται δεν ειναι τυχαιο και το ποσο ειναι 40 και στα αλλα cases

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...