Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, nikossof88 είπε

Αρχικά δεν ξέρω που μένεις και δεν με ενδιαφέρει κιόλας,Μένω σε κέντρο πόλης όπου αποτελείτε εξολοκλήρου από αυτοκίνητα,πυλωτές και κάδους..Όταν βγάλω τον σκύλο μου βόλτα να κάνει την ανάγκη του σορρυ αλλά δεν με νοιάζει καθόλου αν θα κατουρήσει κάποιο αμάξι η κάποιον κάδο παρά μόνο τον τραβάω από πυλωτές σπιτιών..Το βαριέμαι να εκπαίδευσω τον σκυλο μου να μην κατουράει εδώ και να πηγαίνει εκεί δεν στέκει αφού δεν υπάρχει καν κάτι άλλο για να κάνει την ανάγκη του..Τα περί ράμπας αναπήρων ασχολίαστα είναι πίστευε ότι θέλεις.Τέλος αν κάποιος δεν έχει να φάει σε σημειο που δεν μπορεί να παρέχει ούτε τα βασικά στον σκυλο του καλά θα κάνει να τον δώσει..Δεν απαντάω ξανά άποψη σου δεκτή αλλά άκρη δεν πρόκειται να βγει..για τα κόπρανα του σκύλου να το δεχτώ εννοείτε αλλά για κατουρα πρώτη φορά ακούω 

Η κατάντια του νεοέλληνα, δυστυχώς ψηφίζει και αναπαράγετε. !!!

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Razgriz είπε

Θεωρώ ότι πρέπει να βρείτε ενδιαφέρονται/χόμπυ όσοι δίνεται τόσο πολύ σκέψη σε ένα τέτοιο θέμα.

Λυπάμαι αλλά εάν δίνεις τόση σημασία σε τόσο μικρά πράγματα απλά ανησυχώ στο τι κάνετε με σοβαρά θέματα.

Και καταλαβαίνω απόλυτα το πρόβλημα σας με τον σεβασμό της περιουσίας του άλλου για αυτό και προσέχω που κατουράνε τα σκυλιά μου.

Oι Καρεν έφτασαν και στην Ελλάδα.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είχα ,δεν έχω, ούτε θα αποκτήσω ποτέ σκύλο ή άλλο κατοικίδιο , αλλά η εικόνα ανθρώπων να αντιμετωπίζουν τον σκύλο σαν παιδί και να τρέχουν πίσω του ,κάνοντάς του και παρατηρήσεις (μη μπούμη ......κακό παιδί...... θα σε μαλώσει η μαμά !!!) είναι το λιγότερο γελοία.  Οι άνθρωποι κατάντησαν υπηρέτες των ζώων .....

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, go1971 είπε

Σ εμένα που ο γειτονας αφήνει το σκυλί να κάνει την ανάγκη του στις ρόδες του αυτοκινήτου που έχω σε ανοιχτό υπόγειο γκαράζ, τι πρέπει να κάνω; 

σιωπη αναιδεστατε! το επιχειρημα εδω φυσικα ειναι οτι αφου δεν εχει που να τα κανει τον αφηνει ο ιδιοκτητης να μπαινει και σε ξενη ιδιοκτησια. που θα ρωτησεις τι πρπει να κανεις! να του πεις και μπραβο!

Δημοσ.

Το δικο μου αμαξι ειναι συνηθως μες την μπιχλα που ακομα και τα σκυλια σιχαινονται να το κατουρησουν. Οταν το πλενω ομως θα περασει και καποιο αδεσποτο για την αναγκη του. Καλη καρδια δε βαριεσαι. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Νοοτροπία νεοέλληνα, να κάνω εγώ την δουλειά μου και για τους άλλους δεν με νοιάζει, ούτε τους σέβομαι.

Ρόδες, πόρτες σπιτιών, παιδικές χαρές ενίοτε, με δικαιολογία "για να τρέξει το σκυλί", δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

Ένα μπουκαλάκι με νερό για ξέπλυμα, μαζί με το σακουλάκι για τα κόπρανα, θεωρώ, πως δεν είναι τίποτα, να το έχει κάποιος μαζί του.

Αλήθεια πόσοι από αυτούς αφήνουν το σκύλο τους να κατουράνε στις δικές τους ρόδες;

• Like 3
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
15 hours ago, Dereki2 said:

1) τους βρίζετε. και τότε ίσως ...το (2)

2) πλακώνεστε.

3) τους λέτε ευγενικά να μαζέψουν το =βρωμόσκυλο τους :) από τις ρόδες του αμαξίου σας. παρόλα αυτά μένετε με τα ούρα πάνω στις ρόδες,

4)κλήση στο 100; (μάλλον θα γελάσουν)

5)δεν κάνετε τίποτα και αφήνετε τον κόπρο (μιλάω για τον ιδιοκτήτη )να σας στολίσει τις ρόδες με ούρα.

6)τους τραβάτε video χωρίς να σχολιάζετε για μελλοντική ίσως χρήση

θα ήθελα να ξέρω πως αντιμετωπίζετε αυτό το δυσάρεστο πρόβλημα.

Όπως είναι γνωστό, τα σκυλιά είναι απόγονοι του Alien και κατουράνε οξύ που λιώνει τα πάντα! 😛 

Θα πρότεινα να εστιάσετε στο κοκορέτσι σήμερα, έτσι για αλλαγή! 

• Thanks 1
  • Confused 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...