nikossof88 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Greengreen είπε Και γιατι πήρες σκύλο σε περιοχή που δεν είναι για σκύλο; Φαντάσου να το κάνουν ολοι αυτο στο κέντρο τι έχει να γίνει. Αν δεν αρρωστήσουμε σίγουρα θα ξεράσουμε. Σκυλι σε πολυκατοικια επίσης; Παρταλάς με το ούλα…του. Σορρυ φίλε μου αλλά έχεις μυαλό 80χρονου παππού και πιστεύω η μόνη επαφή που είχες στην ζωή σου με σκυλο ήταν σε κανένα χωριο δεμένο με αλυσίδα για φύλακα..Θα μου πεις εσυ γιατί πήρα σκυλο;δικαίωμα μου δεν είναι;σε πολυκατοικία είναι ναι,απαγορεύεται και δεν το γνωρίζω μήπως;Καλή συνέχεια και μακάρι το μόνο πρόβλημα στην ζωή σου να είναι τα κατουρα σκύλων στην ζάντα σου.. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2022 από nikossof88 4 1 1 1
NickTG Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 1 hour ago, Klausx said: Φυσικά και προκαλεί οξείδωση στις ζάντες αλουμινίου Έχεις πάθει ποτέ τέτοια ζημιά? 1
papapontikas Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, Dereki2 είπε 1) τους βρίζετε. και τότε ίσως ...το (2) 2) πλακώνεστε. 3) τους λέτε ευγενικά να μαζέψουν το =βρωμόσκυλο τους από τις ρόδες του αμαξίου σας. παρόλα αυτά μένετε με τα ούρα πάνω στις ρόδες, 4)κλήση στο 100; (μάλλον θα γελάσουν) 5)δεν κάνετε τίποτα και αφήνετε τον κόπρο (μιλάω για τον ιδιοκτήτη )να σας στολίσει τις ρόδες με ούρα. 6)τους τραβάτε video χωρίς να σχολιάζετε για μελλοντική ίσως χρήση θα ήθελα να ξέρω πως αντιμετωπίζετε αυτό το δυσάρεστο πρόβλημα. Φίλε σορρυ κιόλας αλλά ...ΠΙΟ ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!! Ένα εκατομμύριο βρωμιές μαζεύουν τα λάστιχα όταν οδηγείς...πατάς ένα σωρό μαλακείες από κόπρανα σκύλου, ανθρώπου η οποίου άλλου ζώο μέχρι λάδια βενζίνες η και κατούρα σκύλου - αυτού που δεν κατούρησε πάνω στο λάστιχο σου αλλά λίγο πιο μπροστά στον δρόμο, και γενικότερα ένα σωρό βρωμιές. Τι σε πειράζουν τα κατούρα του σκύλου? θα το βάλεις μες το σπίτι? Ή μήπως στέκεσαι όλη την ώρα απέναντι από το αυτοκίνητο σου και το θαυμάζεις Και πως ξέρεις ότι στο κατουράνε? Μυρίζεις τα λάστιχα ένα ένα πριν το βάλεις μπρος? Δε ξέρω για σένα αλλά οι νορμαλ άνθρωποι απλά μπαινουν στ'αμαξι και φεύγουν. Εύχομαι καλές γιορτές και με λιγότερα κόμπλεξ. 7 1 2
Broli007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 26 λεπτά πριν, NickTG είπε Έχεις πάθει ποτέ τέτοια ζημιά? Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι είχα κάποτε σκύλο και δεν έτυχε να ξαναπάρω μετά, γιατί δεν θα μπορούσα να παρέχω τον χώρο που θα έπρεπε, οπότε πήγα προς τα ενυδρεία που δεν έχουν ίδιες απαιτήσεις. Αυτό για να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω τίποτα ενάντια στα κατοικίδια. Κάπου εδώ όμως μπαίνει ένα αλλά... Εδω φιλαρακι μπορείς να δεις η ρόδα αλουμινίου απο ποδήλατο τι οξείδωση μπορεί να πάθει. Όπως και να το κάνουμε, είναι ζημιά που δεν φαίνεται αμέσως, αλλά γίνεται με το καιρό. https://www.bikeforums.net/bicycle-mechanics/1185668-dog-urine-aluminum-wheel-any-way-fix.html Ο άλλος δεν ξέρεις τι αίμα έχει ρίξει για να πάρει αυτό το αυτοκίνητο. Απλά κράτα το σκύλο, μακριά από την περιουσία του άλλου, που καλώς τον έχεις, δικαιωμά σου αλλά οποιαδήποτε ζημία, μικρή είτε μεγάλη είναι δική σου ευθύνη. Αν δεν μπορείς να τον κρατήσεις μακριά από την περιουσία του άλλου, ίσως θα έπρεπε να τον βάζεις να κάνει το ψιλό και το χοντρό του στο δικό σου μπαλκόνι/αυλή και να τον βγάζεις μόνο για περπάτημα. Και τα Μπούμπης που νοιάζεται για την περιουσία του, συγνώμη φίλε, αλλά είναι απλά δικαιολογίες για την ανικανότητα του ατόμου που έχει το κατοικίδιο, να του παρέχει αυτά που πρέπει χωρίς να ενοχλεί τον περίγυρο. Σκέψου να έχεις τον σκύλο σου, στην αυλή και να πετάει ο γιός του γείτονα φαγητά με καθαρτικό στον σκύλο σου. Εσύ θα το άφηνες έτσι? Το πιο πιθανό είναι να μην πάθει τίποτα ο σκύλος σου, (πέρα από την ταλαιπωρία του και ότι θα σου κάνει τα πάντα χάλια), αλλά δεν θα έλεγες τίποτα στον γείτονα? Θα το άφηνες έτσι? Αφού δεν γίνεται κάποια ζημιά. Όλοι το ξέρουμε ότι θα πήγαινες με τσαμπουκά/θα φώναζες αστυνομίες/θα έπιανες το μούλικο να του δώσεις μερικά χέρια ξύλο να στρώσει χαρακτήρα. Καταλαβαίνω τον OP, γιατί έχω τύχει πολλές φορές να πάω στο αυτοκινητό μου και ενώ με βλέπει ο άλλος ότι μπαίνω στο αυτοκινητό μου, αφήνει ατάραχος τον σκύλο του να μου κατουράει το αυτοκίνητο, ούτε καν για τα μάτια του κόσμου δηλαδή. Και δεν ξέρω για την οικονομική κατάσταση σου ή αν ο μπαμπάς και η μανούλα σου σου δίνουν χαρτζιλικάκι για να πάρεις ότι θές και να βάλεις και βενζίνη, αλλά εγώ το αυτοκινητό μου, έχω όντως φτύσει αίμα για να το πάρω και ούτε μπορώ να αλλάζω ζάντες κάθε εξάμηνο για εσένα και τον κάθε εσένα (δεν είναι προσωπικό) και δεν ανέχομαι να γίνεται ζημιά πάνω σε αυτό για τα καπρίτσια του καθενός, επειδή είναι ανίκανος να χειριστεί το κατοικιδιό του. 3 3
NickTG Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 6 minutes ago, Broli007 said: Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι είχα κάποτε σκύλο και δεν έτυχε να ξαναπάρω μετά, γιατί δεν θα μπορούσα να παρέχω τον χώρο που θα έπρεπε, οπότε πήγα προς τα ενυδρεία που δεν έχουν ίδιες απαιτήσεις. Αυτό για να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω τίποτα ενάντια στα κατοικίδια. Κάπου εδώ όμως μπαίνει ένα αλλά... Εδω φιλαρακι μπορείς να δεις η ρόδα αλουμινίου απο ποδήλατο τι οξείδωση μπορεί να πάθει. Όπως και να το κάνουμε, είναι ζημιά που δεν φαίνεται αμέσως, αλλά γίνεται με το καιρό. https://www.bikeforums.net/bicycle-mechanics/1185668-dog-urine-aluminum-wheel-any-way-fix.html Ο άλλος δεν ξέρεις τι αίμα έχει ρίξει για να πάρει αυτό το αυτοκίνητο. Απλά κράτα το σκύλο, μακριά από την περιουσία του άλλου, που καλώς τον έχεις, δικαιωμά σου αλλά οποιαδήποτε ζημία, μικρή είτε μεγάλη είναι δική σου ευθύνη. Αν δεν μπορείς να τον κρατήσεις μακριά από την περιουσία του άλλου, ίσως θα έπρεπε να τον βάζεις να κάνει το ψιλό και το χοντρό του στο δικό σου μπαλκόνι/αυλή και να τον βγάζεις μόνο για περπάτημα. Και τα Μπούμπης που νοιάζεται για την περιουσία του, συγνώμη φίλε, αλλά είναι απλά δικαιολογίες για την ανικανότητα του ατόμου που έχει το κατοικίδιο, να του παρέχει αυτά που πρέπει χωρίς να ενοχλεί τον περίγυρο. Σκέψου να έχεις τον σκύλο σου, στην αυλή και να πετάει ο γιός του γείτονα φαγητά με καθαρτικό στον σκύλο σου. Εσύ θα το άφηνες έτσι? Το πιο πιθανό είναι να μην πάθει τίποτα ο σκύλος σου, (πέρα από την ταλαιπωρία του και ότι θα σου κάνει τα πάντα χάλια), αλλά δεν θα έλεγες τίποτα στον γείτονα? Θα το άφηνες έτσι? Αφού δεν γίνεται κάποια ζημιά. Όλοι το ξέρουμε ότι θα πήγαινες με τσαμπουκά/θα φώναζες αστυνομίες/θα έπιανες το μούλικο να του δώσεις μερικά χέρια ξύλο να στρώσει χαρακτήρα. Καταλαβαίνω τον OP, γιατί έχω τύχει πολλές φορές να πάω στο αυτοκινητό μου και ενώ με βλέπει ο άλλος ότι μπαίνω στο αυτοκινητό μου, αφήνει ατάραχος τον σκύλο του να μου κατουράει το αυτοκίνητο, ούτε καν για τα μάτια του κόσμου δηλαδή. Και δεν ξέρω για την οικονομική κατάσταση σου ή αν ο μπαμπάς και η μανούλα σου σου δίνουν χαρτζιλικάκι για να πάρεις ότι θές και να βάλεις και βενζίνη, αλλά εγώ το αυτοκινητό μου, έχω όντως φτύσει αίμα για να το πάρω και ούτε μπορώ να αλλάζω ζάντες κάθε εξάμηνο για εσένα και τον κάθε εσένα (δεν είναι προσωπικό) και δεν ανέχομαι να γίνεται ζημιά πάνω σε αυτό για τα καπρίτσια του καθενός, επειδή είναι ανίκανος να χειριστεί το κατοικιδιό του. Δεν ξέρω από που προέκυψε όλο αυτό το ξεκάρφωτο παραλήρημα και να πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει. Ήταν πολύ συγκεκριμένη η ερώτηση που έκανα και ένα ξεκάρφωτο παράδειγμα ενός ποδηλάτου που έμεινε κάπου ένα χρόνο ακίνητο με άγνωστες λοιπές συνθήκες δεν την απαντά. Στα υπόλοιπα κάπου ξέφυγες και θα αποφύγω να σχολιάσω. 2
Broli007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, NickTG είπε Δεν ξέρω από που προέκυψε όλο αυτό το ξεκάρφωτο παραλήρημα και να πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει. Ήταν πολύ συγκεκριμένη η ερώτηση που έκανα και ένα ξεκάρφωτο παράδειγμα ενός ποδηλάτου που έμεινε κάπου ένα χρόνο ακίνητο με άγνωστες λοιπές συνθήκες δεν την απαντά. Στα υπόλοιπα κάπου ξέφυγες και θα αποφύγω να σχολιάσω. Το πρόβλημα σου είναι δηλαδή αν όντως έχει ΗΔΗ πάθει τη ζημιά αυτός που άνοιξε το θέμα; Ρε φίλε, δύο παραδείγματα έχουν ήδη δωθεί, θες δηλαδή να σου φέρει κάποιος μια ζάντα να σου δείξει ότι να, εδώ έγινε; Το πρόβλημα είναι στην αμμωνία που έχουν τα ούρα που καταστρέφουν την επιφάνεια της ζάντας. Εξτρά πηγές για παραδείγματα: https://www.quora.com/Does-dog-urine-destroy-car-tires https://dias.library.tuc.gr/view/manf/26132 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - Πολυτεχνείο Κρήτης https://dias.library.tuc.gr › view › manf 29 Σεπ 2006 — Ο χαλκός, το αλουμίνιο κλπ. καταστρέφονται σχεδόν. αμέσως από την αμμωνία Τα υπόλοιπα που ακριβώς ξέφυγαν; Στο ότι εξηγούν ότι κάτι που είναι περιουσία του άλλου, έχεις εσύ την ευθύνη του κατοικιδιού σου, να μην το πειράξει/να μην προκαλέσει φθορά; Αν δεν καταλαβαίνετε κάποιοι που είναι το πρόβλημα, μάλλον να ξαναδιαβάσετε το θέμα από την αρχή, αλλά μάλλον δεν βολεύει τις απόψεις σας. 1+1=2. 1 3
dhmhtries22 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 37 λεπτά πριν, Broli007 είπε Καταλαβαίνω τον OP, γιατί έχω τύχει πολλές φορές να πάω στο αυτοκινητό μου και ενώ με βλέπει ο άλλος ότι μπαίνω στο αυτοκινητό μου, αφήνει ατάραχος τον σκύλο του να μου κατουράει το αυτοκίνητο, ούτε καν για τα μάτια του κόσμου δηλαδή. Εδώ παρουσιάζεται μία άλλη διάσταση του θέματος . Το να είσαι μπροστά, ο άλλος να βλέπει ότι είσαι στο αμάξι και παρόλα αυτά να αφήνει το σκυλί να κατουρήσει στην ρόδα, εντάξει δεν είναι ότι καλύτερο. Απλά σε αυτή την περίπτωση του αναφέρεις να προσέχει για άλλη φορά και ξεπλένεις με λίγο νερό κατευθείαν την ζάντα. Προσωπικά μου έχει τύχει σε επίσκεψη σε φιλικό σπίτι ,το σκυλί του που το είχε ελεύθερο για λίγο στην είσοδο του σπιτιού να πάει να κατουρήσει την ζάντα. Αφού γελάσαμε πρώτα ,πήγε μόνος του ο φίλος και την ξέπλυνε κατευθείαν. Θα σου αναφέρω ότι είμαι ψείρας με το αμάξι και συγκεκριμένα οι ζάντες έχουν περίπου 650 κατοστάρικα. Απλά κάποια πράγματα τα προσπερνάς φίλε ts ,δεν μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο στα πάντα στη ζωή μας, και εξάλλου παράλληλα υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε .Μην χαλιέσαι για τέτοια θέματα, που οκ ,είναι κατανοητό ότι έχεις φτύσει αίμα για να αποκτήσεις και να συντηρήσεις το αμάξι σου όπως το θες, απλά προσπέρασε το. Υ.Σ Έχε πάντα πίσω στο πορμπαγκαζ ένα μπουκάλι νερό και problem solved :))
Broli007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, dhmhtries22 είπε Εδώ παρουσιάζεται μία άλλη διάσταση του θέματος . Το να είσαι μπροστά, ο άλλος να βλέπει ότι είσαι στο αμάξι και παρόλα αυτά να αφήνει το σκυλί να κατουρήσει στην ρόδα, εντάξει δεν είναι ότι καλύτερο. Απλά σε αυτή την περίπτωση του αναφέρεις να προσέχει για άλλη φορά και ξεπλένεις με λίγο νερό κατευθείαν την ζάντα. Προσωπικά μου έχει τύχει σε επίσκεψη σε φιλικό σπίτι ,το σκυλί του που το είχε ελεύθερο για λίγο στην είσοδο του σπιτιού να πάει να κατουρήσει την ζάντα. Αφού γελάσαμε πρώτα ,πήγε μόνος του ο φίλος και την ξέπλυνε κατευθείαν. Θα σου αναφέρω ότι είμαι ψείρας με το αμάξι και συγκεκριμένα οι ζάντες έχουν περίπου 650 κατοστάρικα. Απλά κάποια πράγματα τα προσπερνάς φίλε ts ,δεν μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο στα πάντα στη ζωή μας, και εξάλλου παράλληλα υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε .Μην χαλιέσαι για τέτοια θέματα, που οκ ,είναι κατανοητό ότι έχεις φτύσει αίμα για να αποκτήσεις και να συντηρήσεις το αμάξι σου όπως το θες, απλά προσπέρασε το. Υ.Σ Έχε πάντα πίσω στο πορμπαγκαζ ένα μπουκάλι νερό και problem solved :)) Εντάξει, καταλαβαίνω τα απρόοπτα και όπως επίσης ότι υπάρχουν και αδέσποτα που δεν θα τα ελέγξει κάποιος, αλλά δεν γίνεται να δεχθείς και οτι ο άλλος μπορεί να ελέγξει το κατοικίδιο του και εμμέσως πλην σαφώς, δεν το κάνει από επιλογή και τη νοοτροπία του "Ελληνάρα" που αν του μιλήσεις, πιο πιθανό είναι να σε βρίσει με θράσος και τουπέ 100 καρδιναλίων. Δεν είμαι και πολύ ψείρας, αλλά καταλαβαίνω τον OP και περιμένω, όπως πιστεύω και ο ίδιος, ένα κάποιο σεβασμό στην περιουσία του άλλου, όπως και ο άλλος θέλει να σεβαστούν οι άλλοι το κατοικίδιό του. Δυστυχώς το δίκιο του, δεν πρόκειται να βρει κάποιος σε τέτοιο θέμα. Έστω και αν πρόκειται για φθορά, η αστυνομία δεν πρόκειται να νοιαστεί, και ακόμα και να προχωρήσει καταγγελία, δεν πρόκειται να μπορέσει να αποδείξει κάτι, όπως ούτε ότι φθορά προκλήθηκε από το συγκεκριμένο κατοικίδιο την δεδομένη στιγμή και όχι από πιο πριν, εφόσον δεν είναι τοσο άμεσα εμφανή το αποτέλεσμα. Και ερχόμαστε στο ηθικό δίδαγμα, ότι είναι απλά θέμα να το δεχθείς ότι απλά θα γίνει κάποια στιγμή και είναι απλά θέμα παιδείας αν κάποιος θα σεβαστεί τον κόπο και την ιδιοκτησία σου, όπως και όλα σε αυτή τη χώρα. ΥΓ 1: Νερό πάντα έχω σε ψεκαστήρα, όντως είναι χρήσιμο "εργαλείο" στο αυτοκίνητο και μπορείς να το χρειαστείς ανά πάσα στιγμή. ΥΓ 2: Τις καλημέρες μου, από εμάς που πρέπει να δουλέψουμε τέτοιες μέρες και Χριστός Ανέστη παίδες. Τις ευχές μου, κυρίως για υγεία και καλά να περάσετε. 1
Asimbibastos Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, nikossof88 είπε Ως κάτοχος σκύλου το μόνο που κάνω είναι να τον τραβάω από φρεσκοπλυμένα αυτοκίνητα,βέβαια δεν νομίζω ότι είναι και σημαντικό ζήτημα για συζήτηση.. Δηλαδή όταν πάω στο πρατήριο καυσίμων και θέλω να συμπληρώσω αέρα στα ελαστικά ,είμαι υποχρεωμένος να πιάνω τα κάτουρα του σκύλου σου;;;Γιατι δε το βάζεις να κατουρήσει κάπου που θα πας εσύ μετά να πιάσεις;;;Άντε να μη πω τίποτα πιο χοντρό τώρα άγιες μέρες που είναι!!!Σεβασμός στους πάντες και τα πάντα για να μπορεις να τον απολαμβάνεις κι εσύ!!!Σαπιοκεφαλη κοινωνία ελληνική!!! 4 ώρες πριν, nikossof88 είπε Σορρυ φίλε μου αλλά έχεις μυαλό 80χρονου παππού και πιστεύω η μόνη επαφή που είχες στην ζωή σου με σκυλο ήταν σε κανένα χωριο δεμένο με αλυσίδα για φύλακα..Θα μου πεις εσυ γιατί πήρα σκυλο;δικαίωμα μου δεν είναι;σε πολυκατοικία είναι ναι,απαγορεύεται και δεν το γνωρίζω μήπως;Καλή συνέχεια και μακάρι το μόνο πρόβλημα στην ζωή σου να είναι τα κατουρα σκύλων στην ζάντα σου.. Πολλά είναι τα προβλήματα φίλε που μας έχετε φορτώσει ως δήθεν φιλοζωοι!!!Για να απολαύσετε και να εισπράξετε εσείς την αγάπη ενός ζώου ,δηλαδή για τη ΓΚ**ΛΑ ΣΑΣ ...ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ ΧΏΡΟΥΣ ΕΝΑ * ΕΝΑ ΚΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΕ ΕΜΑΣ ΣΕ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ !!!Και ποιος σου είπε εσένα ότι πρέπει να ανέχομαι εσένα κι όχι το ζώο σου που δε φταίει σε τίποτα γιατί δεν ήταν επιλογή του!!!Φτάσαμε σε σημείο τα ζωντανά να είμαι περισσότερα από τους ανθρώπους σε μια πολυκατοικία!!!ΑΗΔΙΑ!!!Τα ζώα θέλουν κι αυτά το χώρο τους και την απλά τους ,κι εμείς έχουμε το δικαίωμα να απολαμβάνουμε κάποιες ώρες ξεκούρασης μετά τη δουλειά μας!!!Ξεχάσαμε τα ευκόλως εννοούμενα!!!ΣΑΠΙΟΚΕΦΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΊΑ!! 7 ώρες πριν, nikossof88 είπε Που ακριβώς υποτίθεται ότι μπορεί να κατουρήσει ένας σκύλος δηλαδή;Στα ανύπαρκτα δέντρα που υπάρχουν στις πόλεις;Αν σε νοιάζει τόσο το αυτοκίνητο σου βάλτο σε γκαράζ και μην το έχεις εκτεθειμένο στον δρόμο..Όσο για το ότι θα κανείς το ίδιο στην πόρτα μου μπορείς να κανείς ότι θες με δικό σου ρίσκο πάντα.. Γιατί δε φτιάχνεις κι εσύ τουαλέτα για το σκύλο σου!!Κατουρατε άφοβα μπροστά στα σπίτια τους και στις πόρτες τους παιδιά για να κατανοήσουν πως είναι να πιάνεις κάτουρα στα χέρια σου καθημερινά !!! 6 2 2
piiii Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Βρήκα την λύση. Μαζί με την σακουλίτσα για τα κακάκια θα κουβαλάτε και ένα 5λιτρο μπιτονάκι νερό και θα ξεπλένετε τις ζάντες μετά την ούρηση.
go1971 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Σ εμένα που ο γειτονας αφήνει το σκυλί να κάνει την ανάγκη του στις ρόδες του αυτοκινήτου που έχω σε ανοιχτό υπόγειο γκαράζ, τι πρέπει να κάνω;
pmermix Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Με γνώμονα ότι: 1. Οι δρόμοι που κυκλοφορώ δεν είναι αποστειρωμενοι. 2. Δεν στρώνω κάποιο ειδικό χαλάκι μπροστά από το αμάξι μου κάθε φορά που περνάω από ένα δρόμο 3.Δεν μπαίνω στη διαδικασία να εξετάσω τις ακαθαρσίες που έχει ένας δρόμος πριν τον διασχίσω με το αμάξι 4.Δεν βάζω το αμάξι μέσα στο σπίτι 5. Τα ελαστικά μου και τα ούρα του σκύλου δεν προκαλούν κάποια είδους χημική αντίδραση που μειώνουν την διάρκεια ζωής του ελαστικού Πιστεύω ότι για αυτούς τους λόγους δεν θα με πείραζε καν. 1
Razgriz Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Θεωρώ ότι πρέπει να βρείτε ενδιαφέρονται/χόμπυ όσοι δίνεται τόσο πολύ σκέψη σε ένα τέτοιο θέμα. Λυπάμαι αλλά εάν δίνεις τόση σημασία σε τόσο μικρά πράγματα απλά ανησυχώ στο τι κάνετε με σοβαρά θέματα. Και καταλαβαίνω απόλυτα το πρόβλημα σας με τον σεβασμό της περιουσίας του άλλου για αυτό και προσέχω που κατουράνε τα σκυλιά μου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, nikossof88 είπε Που ακριβώς υποτίθεται ότι μπορεί να κατουρήσει ένας σκύλος δηλαδή;Στα ανύπαρκτα δέντρα που υπάρχουν στις πόλεις;Αν σε νοιάζει τόσο το αυτοκίνητο σου βάλτο σε γκαράζ και μην το έχεις εκτεθειμένο στον δρόμο..Όσο για το ότι θα κανείς το ίδιο στην πόρτα μου μπορείς να κανείς ότι θες με δικό σου ρίσκο πάντα.. Στην βεράντα σου η στο μπάνιο σου!
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, dhmhtries22 είπε Εδώ παρουσιάζεται μία άλλη διάσταση του θέματος . Το να είσαι μπροστά, ο άλλος να βλέπει ότι είσαι στο αμάξι και παρόλα αυτά να αφήνει το σκυλί να κατουρήσει στην ρόδα, εντάξει δεν είναι ότι καλύτερο. Απλά σε αυτή την περίπτωση του αναφέρεις να προσέχει για άλλη φορά και ξεπλένεις με λίγο νερό κατευθείαν την ζάντα. Προσωπικά μου έχει τύχει σε επίσκεψη σε φιλικό σπίτι ,το σκυλί του που το είχε ελεύθερο για λίγο στην είσοδο του σπιτιού να πάει να κατουρήσει την ζάντα. Αφού γελάσαμε πρώτα ,πήγε μόνος του ο φίλος και την ξέπλυνε κατευθείαν. Θα σου αναφέρω ότι είμαι ψείρας με το αμάξι και συγκεκριμένα οι ζάντες έχουν περίπου 650 κατοστάρικα. Απλά κάποια πράγματα τα προσπερνάς φίλε ts ,δεν μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο στα πάντα στη ζωή μας, και εξάλλου παράλληλα υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε .Μην χαλιέσαι για τέτοια θέματα, που οκ ,είναι κατανοητό ότι έχεις φτύσει αίμα για να αποκτήσεις και να συντηρήσεις το αμάξι σου όπως το θες, απλά προσπέρασε το. Υ.Σ Έχε πάντα πίσω στο πορμπαγκαζ ένα μπουκάλι νερό και problem solved :)) 650 κατοστάρικα οι ζάντες;Τι αμάξι έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις