nikossof88 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Klausx είπε Ενώ να έχεις σκύλο μέσα στην πόλη είναι οκ; Φτάνει πια με την υποκρισία μωρέ, απλά σέβεσαι την περιουσία του αλλουνού και τέλος. Μήπως αφήνεις κάτω και χοντρά γιατί δεν έχει χωράφι στην πόλη σου; 1ον τα κόπρανα πάντα μαζεύονται με σακουλάκι όπως θα έπρεπε να κάνουν όλοι..2ον γιατί δεν είναι οκ να έχω σκύλο μέσα στην πόλη;3ον Υποκρισία ως προς τι ακριβώς;Αν είσαι τόσο μίζερος Νοίκιασε ένα γκαράζ.. 3 4 1
sailor7733 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Απορώ με τις απαντήσεις ορισμενων.... Το εγώ μας πάνω από όλα.... Καλό Πάσχα σε όλους μας με υγεία! 2 2
pikoka Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Χαίρομαι που βρέθηκε τολμηρός να θίξει το σοβαρότατο αυτό θέμα της ανθρωπότητας. 2
csontheline Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 "Αγαπητέ μου κύριε, θέλω να σας μιλήσω για το πολύ σοβαρό θέμα της ούρησης των σκύλων στους τροχούς των οχημάτων. Ένα θέμα για το οποίο, αν και έχει μεριμνήσει η πολιτεία με νομοθέτηση της απαγόρευσης, στην πραγματικότητα δεν εφαρμόζεται, άσχετα από το αν επισύρει βαρύτατες χρηματικές -και όχι μόνο- ποινές. Σας έχω την λύση! Πάνες σκύλων ΣΚΥΛΕΞ. Εξαιρετικά απλή λύση, με την οποία θα απαλλαγείτε από τις δύσκολες καταστάσεις στις οποίες μπορεί να εμπλακείτε, καθώς είναι μία απίστευτα βολική λύση για ταξίδια, απογεύματα μετά την δουλειά, περίεργους γείτονες, βραδιές με κομενάκι κλπ. ΣΚΥΛΕΞ λοιπόν, και ΝΙ και σκυλί!" Μαρκετινγκ φίλε insomniac.
NTC Labs Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nikossof88 είπε Ως κάτοχος σκύλου το μόνο που κάνω είναι να τον τραβάω από φρεσκοπλυμένα αυτοκίνητα,βέβαια δεν νομίζω ότι είναι και σημαντικό ζήτημα για συζήτηση.. να ερθω να ριξω 4 λιτρα ad blue ( ουρία ) τότε στην πόρτα σου.Εκτεθειμενη ειναι και αυτη. ως μακροπροθεσμο διαβρωτικο δεν νομιζω οτι θα ειναι και σημαντικο ζητημα για συζητηση...τι οχι? 1 ώρα πριν, nikossof88 είπε Που ακριβώς υποτίθεται ότι μπορεί να κατουρήσει ένας σκύλος δηλαδή;Στα ανύπαρκτα δέντρα που υπάρχουν στις πόλεις;Αν σε νοιάζει τόσο το αυτοκίνητο σου βάλτο σε γκαράζ και μην το έχεις εκτεθειμένο στον δρόμο..Όσο για το ότι θα κανείς το ίδιο στην πόρτα μου μπορείς να κανείς ότι θες με δικό σου ρίσκο πάντα.. το οτι ειναι "εκτεθειμενο" δεν σου δινει το δικαιωμα να το πειραζεις. ουτε αναιρει οτι δεν ειναι περιουσια σου αλλα καποιου αλλου. Μηπως τους πετας και πετρες με το επιχειρημα να το βαλουν σε γκαραζ? Επεξ/σία 24 Απριλίου 2022 από NTC Labs 6 4 1
nikossof88 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, NTC Labs είπε να ερθω να ριξω 4 λιτρα ad blue ( ουρία ) τότε στην πόρτα σου.Εκτεθειμενη ειναι και αυτη. ως μακροπροθεσμο διαβρωτικο δεν νομιζω οτι θα ειναι και σημαντικο ζητημα για συζητηση...τι οχι? το οτι ειναι "εκτεθειμενο" δεν σου δινει το δικαιωμα να το πειραζεις. ουτε αναιρει οτι δεν ειναι περιουσια σου αλλα καποιου αλλου. Αρχικά αν θεωρείς ότι είναι το ίδιο να κατουρήσει ένας σκύλος μια ρόδα με το να έρθεις εσυ να πετάξεις ουρία στην πόρτα δεν χρειάζεται να μιλήσουμε παραπάνω,εσυ το κανείς ξεκάθαρα επίτηδες ενώ ο σκύλος κάνει απλά την φυσική του ανάγκη,προφανώς δεν είναι περιουσία μου ένα αμάξι στον δρόμο αλλά άμα το εχεις στον δρόμο δεν εχεις άλλη επιλογή,και γάτες θα ανεβαίνουν πάνω και περιστέρια θα το χεζουν και σκυλιά θα το κατουράνε και αλλά αυτοκίνητα θα το χτυπάνε και θα φεύγουν..Απάντηση στο που θα κατουρήσει ένας σκύλος αφού σε κάθε στενό είναι μόνο αμάξια εχεις;; 4 1
Greengreen Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι..να κατουρήσει μια ρόδα που χει 400€ η τετράδα ή ζάντες που έχουν άλλο τόσο. Οτι παθαινει το ένα παθαίνει και το άλλο..νομίζω οτι εισαι υπευθυνος νομικά και στις εξ αμελείας ζημιές του ζώου σου. Αν ηταν έτσι θα λέγαμε όλοι στα δικαστήρια δεν το θελα και θα καθαρίζαμε… Επεξ/σία 24 Απριλίου 2022 από Greengreen 1
NTC Labs Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, nikossof88 είπε Αρχικά αν θεωρείς ότι είναι το ίδιο να κατουρήσει ένας σκύλος μια ρόδα με το να έρθεις εσυ να πετάξεις ουρία στην πόρτα δεν χρειάζεται να μιλήσουμε παραπάνω,εσυ το κανείς ξεκάθαρα επίτηδες ενώ ο σκύλος κάνει απλά την φυσική του ανάγκη,προφανώς δεν είναι περιουσία μου ένα αμάξι στον δρόμο αλλά άμα το εχεις στον δρόμο δεν εχεις άλλη επιλογή,και γάτες θα ανεβαίνουν πάνω και περιστέρια θα το χεζουν και σκυλιά θα το κατουράνε και αλλά αυτοκίνητα θα το χτυπάνε και θα φεύγουν..Απάντηση στο που θα κατουρήσει ένας σκύλος αφού σε κάθε στενό είναι μόνο αμάξια εχεις;; επειδη τα επιχειρηματα σου ειναι κατελαχιστο γελοια....δεν εχω δει κανεναν με σκυλι να αφηνει να κατουρησει αμαξι. και οσους εχω δει το σκυλι τους να πλησιαζει αμαξια τα τραβανε δεν ταφηνουν. δευτερο αφου εχεις σκυλι γνωριζεις οτι ειναι "δεσποζομενο" , το πουλι δεν ειναι. το σκυλι ΕΣΥ θα του μαθεις που να τα κανει , δε κανει οτι γουσταρει. το δικο μου δηλαδη γτ εχει μαθει να μην πλησιαζει? αλλα αυτοκινητα θα το χτυπανε και θα φευγουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΆ . αρα ακυρωνεις και εξισωνεις τον εαυτο σου με αυτα τα γαιδουρια . Το οτι εσυ δεν θα εκπαιδευσεις τον σκυλο σου ναι ειναι το ιδιο με το να σου ριξω ad blue στην πορτα γτ το κανεις συνειδητα. αρα και οι 2 γαιδουρια ειμαστε, δεν εισαι καλλιτερος επειδη βαριεσαι να κουμανταρεις "δεσποζομενο". Το που θα κατουρησει βρες το εσυ. Με βαση τα λεγομενα σου "ας παρκαρω πανω σε ραμπα αναπηρων αφου δεν βρισκω αλλου". Κανεις δεν εχει κατι με τα σκυλια αν καταλαβες αυτο. Με αυτους που τα "δεσποζουν" εχουν. Μηπως εισαι και απο αυτους τους κομπλεξικους δηθεν "φιλοζωους" που οταν καποιος δεν εχει να φαει ο ιδιος για να ταισει το σκυλι του αλλα αν παθει κατι και ψοφησει το καημενο του στελνουν τον εισαγγελεα? Επεξ/σία 24 Απριλίου 2022 από NTC Labs 7 4 1
nikossof88 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, Greengreen είπε Ναι..να κατουρήσει μια ρόδα που χει 400€ η τετράδα ή ζάντες που έχουν άλλο τόσο. Οτι παθαινει το ένα παθαίνει και το άλλο..νομίζω οτι εισαι υπευθυνος νομικά και στις εξ αμελείας ζημιές του ζώου σου. Αν ηταν έτσι θα λέγαμε όλοι στα δικαστήρια δεν το θελα και θα καθαρίζαμε… Ζεις σε άλλον πλανήτη;Πες ότι το σκυλι μου σου κατούρησε την ζάντα σου τι ζημιά σου έκανε;σου χτύπησε την ζάντα;στην στράβωσε;σου έσκασε το λάστιχο;Τι ζημιά ακριβώς προκλήθηκε;Και αστυνομία να καλέσεις θα πεις τι; 2
Greengreen Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, nikossof88 είπε Ζεις σε άλλον πλανήτη;Πες ότι το σκυλι μου σου κατούρησε την ζάντα σου τι ζημιά σου έκανε;σου χτύπησε την ζάντα;στην στράβωσε;σου έσκασε το λάστιχο;Τι ζημιά ακριβώς προκλήθηκε;Και αστυνομία να καλέσεις θα πεις τι; Και η πόρτα σου τη ζημιά θα πάθει; Θα στραβώσει; αηδία κατα πρώτο. Και δευτερο πηγαινε παλι στο σχολειο μαθε βασικη χημεια Επεξ/σία 24 Απριλίου 2022 από Greengreen 7
Klausx Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, nikossof88 είπε Αρχικά αν θεωρείς ότι είναι το ίδιο να κατουρήσει ένας σκύλος μια ρόδα με το να έρθεις εσυ να πετάξεις ουρία στην πόρτα δεν χρειάζεται να μιλήσουμε παραπάνω,εσυ το κανείς ξεκάθαρα επίτηδες ενώ ο σκύλος κάνει απλά την φυσική του ανάγκη,προφανώς δεν είναι περιουσία μου ένα αμάξι στον δρόμο αλλά άμα το εχεις στον δρόμο δεν εχεις άλλη επιλογή,και γάτες θα ανεβαίνουν πάνω και περιστέρια θα το χεζουν και σκυλιά θα το κατουράνε και αλλά αυτοκίνητα θα το χτυπάνε και θα φεύγουν..Απάντηση στο που θα κατουρήσει ένας σκύλος αφού σε κάθε στενό είναι μόνο αμάξια εχεις;; Ο σκύλος δεν φταίει σε κάτι... Το θέμα είναι ο ιδιοκτήτης. Κανονικά όπου κατουράει θα πρέπει μετά να απολυμαίνεις και να ξεπλένεις με νερό. Είτε είναι ζάντα, δρόμος, τοίχος κτλ. Γιατί να φέρνεις την μπόχα/μικρόβια έξω από το σπίτι μου; Θα ήθελες να φέρνω και εγώ ένα σκύλο και να κατουράει κάθε μέρα στο αυτοκίνητο / δέντρο έξω από το σπίτι σου; Φυσικά και προκαλεί οξείδωση στις ζάντες αλουμινίου. 3
Broli007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Ο άνθρωπος μίλησε ξεκάθαρα και από όσο είδα, μπήκε φώτο από το τι μπορεί να κάνει (ζημιά) σε μια ζάντα (μακροχρόνια μεν αλλά παραμένει ζημια). Συμφωνώ ότι ένας σκύλος είναι ευθύνη του αφεντικού του να μην δημιουργεί προβλήματα στον περίγυρο. Όπως ο ιδιοκτήτης είναι υποχρεωμένος να μαζεύει τα αφοδευματα του σκύλου του, είναι υποχρέωση του να μην το αφήνει να τα κάνει και όπου να'ναι. 2
nikossof88 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, NTC Labs είπε επειδη τα επιχειρηματα σου ειναι κατελαχιστο γελοια....δεν εχω δει κανεναν με σκυλι να αφηνει να κατουρησει αμαξι. και οσους εχω δει το σκυλι τους να πλησιαζει αμαξια τα τραβανε δεν ταφηνουν. δευτερο αφου εχεις σκυλι γνωριζεις οτι ειναι "δεσποζομενο" , το πουλι δεν ειναι. το σκυλι ΕΣΥ θα του μαθεις που να τα κανει , δε κανει οτι γουσταρει. το δικο μου δηλαδη γτ εχει μαθει να μην πλησιαζει? αλλα αυτοκινητα θα το χτυπανε και θα φευγουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΆ . αρα ακυρωνεις και εξισωνεις τον εαυτο σου με αυτα τα γαιδουρια . Το οτι εσυ δεν θα εκπαιδευσεις τον σκυλο σου ναι ειναι το ιδιο με το να σου ριξω ad blue στην πορτα γτ το κανεις συνειδητα. αρα και οι 2 γαιδουρια ειμαστε, δεν εισαι καλλιτερος επειδη βαριεσαι να κουμανταρεις "δεσποζομενο". Το που θα κατουρησει βρες το εσυ. Με βαση τα λεγομενα σου "ας παρκαρω πανω σε ραμπα αναπηρων αφου δεν βρισκω αλλου". Κανεις δεν εχει κατι με τα σκυλια αν καταλαβες αυτο. Με αυτους που τα "δεσποζουν" εχουν. Μηπως εισαι και απο αυτους τους κομπλεξικους δηθεν "φιλοζωους" που οταν καποιος δεν εχει να φαει ο ιδιος για να ταισει το σκυλι του αλλα αν παθει κατι και ψοφησει το καημενο του στελνουν τον εισαγγελεα? Αρχικά δεν ξέρω που μένεις και δεν με ενδιαφέρει κιόλας,Μένω σε κέντρο πόλης όπου αποτελείτε εξολοκλήρου από αυτοκίνητα,πυλωτές και κάδους..Όταν βγάλω τον σκύλο μου βόλτα να κάνει την ανάγκη του σορρυ αλλά δεν με νοιάζει καθόλου αν θα κατουρήσει κάποιο αμάξι η κάποιον κάδο παρά μόνο τον τραβάω από πυλωτές σπιτιών..Το βαριέμαι να εκπαίδευσω τον σκυλο μου να μην κατουράει εδώ και να πηγαίνει εκεί δεν στέκει αφού δεν υπάρχει καν κάτι άλλο για να κάνει την ανάγκη του..Τα περί ράμπας αναπήρων ασχολίαστα είναι πίστευε ότι θέλεις.Τέλος αν κάποιος δεν έχει να φάει σε σημειο που δεν μπορεί να παρέχει ούτε τα βασικά στον σκυλο του καλά θα κάνει να τον δώσει..Δεν απαντάω ξανά άποψη σου δεκτή αλλά άκρη δεν πρόκειται να βγει..για τα κόπρανα του σκύλου να το δεχτώ εννοείτε αλλά για κατουρα πρώτη φορά ακούω 1
Greengreen Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Και γιατι πήρες σκύλο σε περιοχή που δεν είναι για σκύλο; Φαντάσου να το κάνουν ολοι αυτο στο κέντρο τι έχει να γίνει. Αν δεν αρρωστήσουμε σίγουρα θα ξεράσουμε. Σκυλι σε πολυκατοικια επίσης; Παρταλάς με το ούλα…του. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2022 από Greengreen 3
SabotazNic Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Εδω εχει τυχει πατερας να βαλει τον γιο του να κατουρησει σε λαστιχο μπροστα απο εκει που ειχα παρκαρει, το οτι αφηνουν τα σκυλια ειναι παραξενο? (λιγο πιο διπλα ειχε δεντρο, και απο πισω ειχε τοιχο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις