Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) τους βρίζετε. και τότε ίσως ...το (2)

2) πλακώνεστε.

3) τους λέτε ευγενικά να μαζέψουν το =βρωμόσκυλο τους :) από τις ρόδες του αμαξίου σας. παρόλα αυτά μένετε με τα ούρα πάνω στις ρόδες,

4)κλήση στο 100; (μάλλον θα γελάσουν)

5)δεν κάνετε τίποτα και αφήνετε τον κόπρο (μιλάω για τον ιδιοκτήτη )να σας στολίσει τις ρόδες με ούρα.

6)τους τραβάτε video χωρίς να σχολιάζετε για μελλοντική ίσως χρήση

θα ήθελα να ξέρω πως αντιμετωπίζετε αυτό το δυσάρεστο πρόβλημα.

Επεξ/σία από Dereki2
  • Like 1
  • Confused 1
  • Sad 3
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αστείο θέμα (αρκεί να είσαι απλά θεατής). Δε μου έχει τύχει ούτε έχω δει. Δε ξέρω πως θα αντιδρούσα

Αν κάνεις το 6 ή το 1, τότε πιθανότατα θα οδηγηθείς στο 2.

το 4 απορίπτεται γιατί από τα γέλια δε θα έχουν κουράγιο να σηκωθούν από το πάτωμα. Κι εγώ στη θέση τους εδώ που τα λέμε το ίδιο θα έκανα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dereki2 είπε

1) τους βρίζετε. και τότε ίσως ...το (2)

2) πλακώνεστε.

3) τους λέτε ευγενικά να μαζέψουν το =βρωμόσκυλο τους :) από τις ρόδες του αμαξίου σας. παρόλα αυτά μένετε με τα ούρα πάνω στις ρόδες,

4)κλήση στο 100; (μάλλον θα γελάσουν)

5)δεν κάνετε τίποτα και αφήνετε τον κόπρο (μιλάω για τον ιδιοκτήτη )να σας στολίσει τις ρόδες με ούρα.

6)τους τραβάτε video χωρίς να σχολιάζετε για μελλοντική ίσως χρήση

θα ήθελα να ξέρω πως αντιμετωπίζετε αυτό το δυσάρεστο πρόβλημα.

Εσύ φίλε πρέπει να έχεις ακριβό αυτοκίνητο😋

Δημοσ.

Ως κάτοχος σκύλου το μόνο που κάνω είναι να τον τραβάω από φρεσκοπλυμένα αυτοκίνητα,βέβαια δεν νομίζω ότι είναι και σημαντικό ζήτημα για συζήτηση..

• Confused 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nikossof88 είπε

Ως κάτοχος σκύλου το μόνο που κάνω είναι να τον τραβάω από φρεσκοπλυμένα αυτοκίνητα,βέβαια δεν νομίζω ότι είναι και σημαντικό ζήτημα για συζήτηση..

τα βρώμικα τα κατουράτε δηλαδή... θα κάνω το ίδιο και στην πόρτα σου. αν δεν είναι καθαρή. καλό εε

• Like 1
  • Confused 3
Δημοσ.

Εγώ έχω θηλυκό σκυλί και δεν έχω τέτοια προβλήματα 🤣 αυτός ήταν κ ο λόγος που επέλεξα θηλυκό άλλωστε 🤣 

Καλό Πάσχα ❤️

Δημοσ.

Δείτε τι προκαλεί στο αλουμινένιο στοιχείο από κλιματιστικό...
Εδώ αφήνουν κάτω τα χοντρά στα ψιλά θα τους νοιάξει;

Screenshot_873.png.b3f648d7f5ad76316b4b02de0ce6ee79.pngP

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dereki2 είπε

τα βρώμικα τα κατουράτε δηλαδή... θα κάνω το ίδιο και στην πόρτα σου. αν δεν είναι καθαρή. καλό εε

Που ακριβώς υποτίθεται ότι μπορεί να κατουρήσει ένας σκύλος δηλαδή;Στα ανύπαρκτα δέντρα που υπάρχουν στις πόλεις;Αν σε νοιάζει τόσο το αυτοκίνητο σου βάλτο σε γκαράζ και μην το έχεις εκτεθειμένο στον δρόμο..Όσο για το ότι θα κανείς το ίδιο στην πόρτα μου μπορείς να κανείς ότι θες με δικό σου ρίσκο πάντα..

• Thanks 1
  • Confused 10
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, nikossof88 είπε

Που ακριβώς υποτίθεται ότι μπορεί να κατουρήσει ένας σκύλος δηλαδή;Στα ανύπαρκτα δέντρα που υπάρχουν στις πόλεις;Αν σε νοιάζει τόσο το αυτοκίνητο σου βάλτο σε γκαράζ και μην το έχεις εκτεθειμένο στον δρόμο..Όσο για το ότι θα κανείς το ίδιο στην πόρτα μου μπορείς να κανείς ότι θες με δικό σου ρίσκο πάντα..

Ενώ να έχεις σκύλο μέσα στην πόλη είναι οκ; Φτάνει πια με την υποκρισία μωρέ, απλά σέβεσαι την περιουσία του αλλουνού και τέλος. Μήπως αφήνεις κάτω και χοντρά γιατί δεν έχει χωράφι στην πόλη σου;

• Like 8
  • Thanks 7
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...