Dereki2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1) τους βρίζετε. και τότε ίσως ...το (2) 2) πλακώνεστε. 3) τους λέτε ευγενικά να μαζέψουν το =βρωμόσκυλο τους από τις ρόδες του αμαξίου σας. παρόλα αυτά μένετε με τα ούρα πάνω στις ρόδες, 4)κλήση στο 100; (μάλλον θα γελάσουν) 5)δεν κάνετε τίποτα και αφήνετε τον κόπρο (μιλάω για τον ιδιοκτήτη )να σας στολίσει τις ρόδες με ούρα. 6)τους τραβάτε video χωρίς να σχολιάζετε για μελλοντική ίσως χρήση θα ήθελα να ξέρω πως αντιμετωπίζετε αυτό το δυσάρεστο πρόβλημα. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2022 από Dereki2 1 1 3
greekfragma Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 του λες οτι την επομενη φορα θα φερεις τα δικα σου σε μπουκαλακι και θα τον λουσεις οταν τον ξαναδεις.
phanispal Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Σοβαρό πρόβλημα τα κατουρημένα ελαστικά, πρέπει να μεριμνήσει η πολιτεία. 8 1
Bitbit Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 αστείο θέμα (αρκεί να είσαι απλά θεατής). Δε μου έχει τύχει ούτε έχω δει. Δε ξέρω πως θα αντιδρούσα Αν κάνεις το 6 ή το 1, τότε πιθανότατα θα οδηγηθείς στο 2. το 4 απορίπτεται γιατί από τα γέλια δε θα έχουν κουράγιο να σηκωθούν από το πάτωμα. Κι εγώ στη θέση τους εδώ που τα λέμε το ίδιο θα έκανα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Αν δεν έχει τι να κάνει ο άνθρωπος................ 7
G.TH. Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Τους ακολουθώ και πάω και την τινάζω στην πόρτα τους.
_Theo_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Dereki2 είπε 1) τους βρίζετε. και τότε ίσως ...το (2) 2) πλακώνεστε. 3) τους λέτε ευγενικά να μαζέψουν το =βρωμόσκυλο τους από τις ρόδες του αμαξίου σας. παρόλα αυτά μένετε με τα ούρα πάνω στις ρόδες, 4)κλήση στο 100; (μάλλον θα γελάσουν) 5)δεν κάνετε τίποτα και αφήνετε τον κόπρο (μιλάω για τον ιδιοκτήτη )να σας στολίσει τις ρόδες με ούρα. 6)τους τραβάτε video χωρίς να σχολιάζετε για μελλοντική ίσως χρήση θα ήθελα να ξέρω πως αντιμετωπίζετε αυτό το δυσάρεστο πρόβλημα. Εσύ φίλε πρέπει να έχεις ακριβό αυτοκίνητο😋
nikossof88 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Ως κάτοχος σκύλου το μόνο που κάνω είναι να τον τραβάω από φρεσκοπλυμένα αυτοκίνητα,βέβαια δεν νομίζω ότι είναι και σημαντικό ζήτημα για συζήτηση.. 2
Dereki2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, nikossof88 είπε Ως κάτοχος σκύλου το μόνο που κάνω είναι να τον τραβάω από φρεσκοπλυμένα αυτοκίνητα,βέβαια δεν νομίζω ότι είναι και σημαντικό ζήτημα για συζήτηση.. τα βρώμικα τα κατουράτε δηλαδή... θα κάνω το ίδιο και στην πόρτα σου. αν δεν είναι καθαρή. καλό εε 1 3
emperor4her Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Εγώ έχω θηλυκό σκυλί και δεν έχω τέτοια προβλήματα 🤣 αυτός ήταν κ ο λόγος που επέλεξα θηλυκό άλλωστε 🤣 Καλό Πάσχα ❤️
Klausx Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δείτε τι προκαλεί στο αλουμινένιο στοιχείο από κλιματιστικό... Εδώ αφήνουν κάτω τα χοντρά στα ψιλά θα τους νοιάξει; P 2 1
nikossof88 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Dereki2 είπε τα βρώμικα τα κατουράτε δηλαδή... θα κάνω το ίδιο και στην πόρτα σου. αν δεν είναι καθαρή. καλό εε Που ακριβώς υποτίθεται ότι μπορεί να κατουρήσει ένας σκύλος δηλαδή;Στα ανύπαρκτα δέντρα που υπάρχουν στις πόλεις;Αν σε νοιάζει τόσο το αυτοκίνητο σου βάλτο σε γκαράζ και μην το έχεις εκτεθειμένο στον δρόμο..Όσο για το ότι θα κανείς το ίδιο στην πόρτα μου μπορείς να κανείς ότι θες με δικό σου ρίσκο πάντα.. 1 10
Klausx Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 31 λεπτά πριν, nikossof88 είπε Που ακριβώς υποτίθεται ότι μπορεί να κατουρήσει ένας σκύλος δηλαδή;Στα ανύπαρκτα δέντρα που υπάρχουν στις πόλεις;Αν σε νοιάζει τόσο το αυτοκίνητο σου βάλτο σε γκαράζ και μην το έχεις εκτεθειμένο στον δρόμο..Όσο για το ότι θα κανείς το ίδιο στην πόρτα μου μπορείς να κανείς ότι θες με δικό σου ρίσκο πάντα.. Ενώ να έχεις σκύλο μέσα στην πόλη είναι οκ; Φτάνει πια με την υποκρισία μωρέ, απλά σέβεσαι την περιουσία του αλλουνού και τέλος. Μήπως αφήνεις κάτω και χοντρά γιατί δεν έχει χωράφι στην πόλη σου; 8 7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις