Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω μια τσάντα πλάτης polo(όχι δερμάτινη) η οποία σαν μέγεθος με βολεύει παρα πολύ αλλά είναι τρίχρωμη και δεν μου αρέσει.

Υπάρχει κάποια βαφή να την κάνω όλη μαύρη; Γίνεται βασικά αυτό; Αν ναι πως; Πλυντήριο;

Δημοσ.

θα μπεις στη διαδικασία να κάνεις κάτι τέτοιο με αμφίβολο αποτέλεσμα;

Πόσο κάνει μια τέτοια τσάντα; Πάρε μια άλλη αν δε μπορείς να τη βλέπεις. αλλά από την άλλη πλάτης είναι οπότε δε την βλέπεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Είναι πολυεστερικό ύφασμα ή κάτι ανάλογο. Δεν βάφεται έτσι απλά. Το βαμβακερό βάφεται στους 60 βαθμούς ή στους 90 βαθμούς. Ο πολυεστέρας στους 140 βαθμούς. Άστο.

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, giannis2429 said:

Καλησπέρα. Έχω μια τσάντα πλάτης polo(όχι δερμάτινη) η οποία σαν μέγεθος με βολεύει παρα πολύ αλλά είναι τρίχρωμη και δεν μου αρέσει.

Υπάρχει κάποια βαφή να την κάνω όλη μαύρη; Γίνεται βασικά αυτό; Αν ναι πως; Πλυντήριο;

δεν ξερω ποια εχεις αλλα εχω δει και polo  full μαυρη

Δημοσ.
8 ώρες πριν, giannis2429 είπε

Δεν ξέρω εάν αξίζει ο κόπος και τα χρήματα για την αξία της, αλλά να κάποιες σκέψεις. Θα μπορούσες να πας σε κάποιο κατάστημα που διορθώνει παπούτσια. Συνήθως αναλαμβάνουν και τσάντες, τσαντάκια μέσης κλπ. Έχω δει κάποιοι να αναλαμβάνουν και αλλαγή χρώματος σε τσάντες. Το πιθανότερο είναι να γίνεται σε δέρμα, μα δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις. Ειδάλλως, θα μπορούσες να σκαρφιστείς κάποια "μεταποίηση", για να σου γίνει ανεκτή στο μάτι (πχ patches). Βέβαια, ανάλογα το σημείο, μπορεί να γίνει tricky. 

Δημοσ.
Στις 23/4/2022 στις 8:47 ΜΜ, Bitbit είπε

αλλά από την άλλη πλάτης είναι οπότε δε την βλέπεις.

Μπορεί να την φοράει ανάποδα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...