giannis2429 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Καλησπέρα. Έχω μια τσάντα πλάτης polo(όχι δερμάτινη) η οποία σαν μέγεθος με βολεύει παρα πολύ αλλά είναι τρίχρωμη και δεν μου αρέσει. Υπάρχει κάποια βαφή να την κάνω όλη μαύρη; Γίνεται βασικά αυτό; Αν ναι πως; Πλυντήριο;
Bitbit Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 θα μπεις στη διαδικασία να κάνεις κάτι τέτοιο με αμφίβολο αποτέλεσμα; Πόσο κάνει μια τέτοια τσάντα; Πάρε μια άλλη αν δε μπορείς να τη βλέπεις. αλλά από την άλλη πλάτης είναι οπότε δε την βλέπεις. 1
esertas Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Είναι πολυεστερικό ύφασμα ή κάτι ανάλογο. Δεν βάφεται έτσι απλά. Το βαμβακερό βάφεται στους 60 βαθμούς ή στους 90 βαθμούς. Ο πολυεστέρας στους 140 βαθμούς. Άστο. 1
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 6 hours ago, giannis2429 said: Καλησπέρα. Έχω μια τσάντα πλάτης polo(όχι δερμάτινη) η οποία σαν μέγεθος με βολεύει παρα πολύ αλλά είναι τρίχρωμη και δεν μου αρέσει. Υπάρχει κάποια βαφή να την κάνω όλη μαύρη; Γίνεται βασικά αυτό; Αν ναι πως; Πλυντήριο; δεν ξερω ποια εχεις αλλα εχω δει και polo full μαυρη
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, giannis2429 είπε Καλησπέρα. Έχω μια τσάντα πλάτης polo(όχι δερμάτινη) η οποία σαν μέγεθος με βολεύει παρα πολύ αλλά είναι τρίχρωμη και δεν μου αρέσει. Υπάρχει κάποια βαφή να την κάνω όλη μαύρη; Γίνεται βασικά αυτό; Αν ναι πως; Πλυντήριο; Δεν ξέρω εάν αξίζει ο κόπος και τα χρήματα για την αξία της, αλλά να κάποιες σκέψεις. Θα μπορούσες να πας σε κάποιο κατάστημα που διορθώνει παπούτσια. Συνήθως αναλαμβάνουν και τσάντες, τσαντάκια μέσης κλπ. Έχω δει κάποιοι να αναλαμβάνουν και αλλαγή χρώματος σε τσάντες. Το πιθανότερο είναι να γίνεται σε δέρμα, μα δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις. Ειδάλλως, θα μπορούσες να σκαρφιστείς κάποια "μεταποίηση", για να σου γίνει ανεκτή στο μάτι (πχ patches). Βέβαια, ανάλογα το σημείο, μπορεί να γίνει tricky.
magicnumbers Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 5 ευρω στο πλαισιο καινούρια τυπου πολο μια χαρα.
gianniz_k Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Στις 23/4/2022 στις 8:47 ΜΜ, Bitbit είπε αλλά από την άλλη πλάτης είναι οπότε δε την βλέπεις. Μπορεί να την φοράει ανάποδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα