Προς το περιεχόμενο

Optical Out to Bluetooth Transmitter για Smart TV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά χαρά στην παρέα.

Έχω μια Smart TV Samsung που δεν είναι Bluetooth enabled, και αναζητώ για πολύ περιστασιακή χρήση, Bluetooth transmitter που θα παίρνει είσοδο από την Optical Out της τηλεόρασης, ώστε να συνδέω Bluetooth ακουστικά και να μπορώ να παρακολουθώ αθόρυβα για το χώρο.

Βρίσκω κάποιες λύσεις, αλλά ψάχνω να δω αν έχει κάποιος να προτείνει κάποια δοκιμασμένη.

Ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από kostasgr78
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βρήκα τελικά αυτό και είχα αγοράσει.

https://gr.banggood.com/Bakeey-OLED-Display-NFC-enabled-bluetooth-V5_0-Audio-Transmitter-Receiver-Wireless-3_5mm-Aux-or-2RCA-or-Optical-Audio-Adapter-or-FM-Transmittter-Support-USB-Disk-TF-Card-For-TV-PC-Speaker-Car-Sould-System-Home-Sound-System-p-1862442.html

Έχω το εξής φαινόμενο.

Το βάζω σε optical mode κανονικά, έχοντας συνδέσει με οπτικό καλώδιο τη σχετική είσοδο με τo optical out της τηλεόρασης.
Αντίστοιχα, έχω συνδεθεί κανονικά με τα ακουστικά (headset) με Bluetooth στη συσκευή αυτή.

Μόλις βάζω να δω τηλεόραση, κανονικά κανάλια, παίζει κανονικά. Δηλαδή περνάει το σήμα στη σχετική οπτική έξοδο της τηλεόρασης, μετατρέπεται και τελικά το ακούω στα ακουστικά.

Όταν ανοίξω την εφαρμογή Netflix της τηλεόρασης, όταν πάω να δω, ξαφνικά ακούω στην ακουστική συχνότητα τα ψηφιακά σήματα (που μοιάζουν με πιο «καθαρά χιόνια»). Σαν να μην μετατρέπεται στη κυματομορφή το ψηφιακό σήμα και ακούω καθαρά τα bits μετάδοσης.

Από την εμπειρία όποιου γνωρίζει, πού μπορεί να οφείλεται ένα τέτοιου είδους φαινόμενο;

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...