Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες και καλή ανάσταση να έχουμε!!

Μπαίνοντας (ξανά?😁 ) στην διαδικασία για αναβάθμιση, από LGA 1151 και i9 9900KF, έκανα την μεταπήδηση σε LGA 1700 και i7 12700...

Ο επεξεργαστής πολύ δυνατός, κανένα θέμα, πολύ γρήγορος κτλ....

Όμως όπως ξέρουμε, δεν υποστηρίζει τους προηγούμενους ανεμιστήρες από 1151 σε 1700 και θα πρέπει να πάμε σε κάτι νέο...

Είχα την Zalman cnps8x και πραγματικά δεν είχα κανένα πρόβλημα σε 1151...

Βάζοντας πρόχειρο το ανεμιστηράκι της intel, χάλια παιδιά....60-80 βαθμούς...

Είπα κι εγώ, άλλαξε οι intel τους ανεμιστήρες της και θα είναι καλύτεροι από τους πριν.....😀

Την πάτησα.....Χάλια παιδιά....

Κάποιος που να έχει πάρει καλή ψήκτρα σε 1700 και μπορεί να μου πει την γνώμη του?

Όχι σε υγρόψηξη..

Thanks...

Επεξ/σία από Amiga1200
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οποιαδηποτε noctua θα σε καλυψει,εγω χρησιμοποιω μια του 2008 δε θυμαμαι καν ποια εχω,εχω αλλαξει mounting kit τουλαχιστον 2 φορες.

Επεξ/σία από dsi44
  • Thanks 1
Δημοσ.

Με 12700 νομίζω υπερβολή να δώσεις 100€ για ψυκτρα, αφού δεν κάνεις  oc. Μια απλή με 30€ κάνει τη δουλειά, εγώ για τον ίδιο CPU κοιτάω αυτήν: https://www.skroutz.gr/s/32928338/SilentiumPC-Fortis-5-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-για-Socket-AM4-1200-115x-1700.html

Πάντως εγώ με 12700f και stock ψυκτρα δεν είχα κάποιο θέμα με temps σε νορμάλ συνθήκες

Δημοσ.
21 ώρες πριν, drunkdonkey είπε

Με 12700 νομίζω υπερβολή να δώσεις 100€ για ψυκτρα, αφού δεν κάνεις  oc. Μια απλή με 30€ κάνει τη δουλειά, εγώ για τον ίδιο CPU κοιτάω αυτήν: https://www.skroutz.gr/s/32928338/SilentiumPC-Fortis-5-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-για-Socket-AM4-1200-115x-1700.html

Πάντως εγώ με 12700f και stock ψυκτρα δεν είχα κάποιο θέμα με temps σε νορμάλ συνθήκες

Ξεκινάει με 50 βαθμούς και πάει 80!!

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Amiga1200 είπε

Ξεκινάει με 50 βαθμούς και πάει 80!!

Σε stress test κ εμένα θα πάει 80+ αλλά σε idle παίζω στους 40 κοντά, με θερμοκρασία δωματίου 20 περίπου.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, drunkdonkey είπε

Σε stress test κ εμένα θα πάει 80+ αλλά σε idle παίζω στους 40 κοντά, με θερμοκρασία δωματίου 20 περίπου.

Άρα, τα ίδια σκατά!! 😀😀😀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά είναι τα 80 για stress test. Σε gaming είμαι κοντά στους 60 συνέχεια. Μια ψυκτρουλα βέβαια δε θα με χαλούσε γιατί κάνει αρκετό θόρυβο στο φουλ η στοκ. Νομίζω οποιαδήποτε στα 50€ κάνει δουλειά.

Επεξ/σία από drunkdonkey
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Amiga1200 είπε

Άρα, τα ίδια σκατά!! 😀😀😀

Αυτη που σε ειπα απο την αρχη σε κανει την δουλεια σου μια χαρα , δες το βιντεο αν και ειναι με 11700 σε συγκριση με την στοκ ψυκτρα

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...