gpelekanos Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Γειά σας και καλο πάσχα! Αγόρασα μια κάρτα whats'up αλλα δυστυχώς δεν μπορεί να συνδεθεί σε γρήγορο δίκτυο Ίντερνετ εκτός απο Edge. Ο υπάλληλος στο κατάστημα Γερμανος προσπαθησε να με βοηθησει και επικοινωνησε με την Cosmote αλλά δεν έλυσαν το πρόβλημα. Σήμερα άλλαξα με δική μου χρέωση την κάρτα αλλα και πάλι δεν λύθηκε το πρόβλημα. Δοκίμασα και αλλες συσκευές αλλα τίποτα! Η κάρτα εχει 11€ υπόλοιπο και απεριόριστο Internet για το πάσχα. Γνωρίζει καποιος τι μπορεί να συμβαίνει ; Υπάρχει περίπτωση να ειναι πρόβλημα στο δώρο πακετο ιντερνέτ που μου εδωσαν ; Δεν μπορω να θυμηθω καλα αλλα νομίζω οτι πριν αυτη την ενεργοποιηση δούλευε κανονικα το ίντερνετ. Σας ευχαριστω και καλες γιορτές!!!
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 δεν γινεται να φταιει το πακετο που συνδεεσαι edge. και χωρις πακετο επρεπε να εχεις πχ 4g εφοσον πιανεις 4g. θεμα ρυθμισεων σε συσκευη θα μπορουσε αφου αλλαξες sim και δεν παιζει παλι.αλλο κινητο για δοκιμη? 10 hours ago, gpelekanos said: Γειά σας και καλο πάσχα! Αγόρασα μια κάρτα whats'up αλλα δυστυχώς δεν μπορεί να συνδεθεί σε γρήγορο δίκτυο Ίντερνετ εκτός απο Edge. Ο υπάλληλος στο κατάστημα Γερμανος προσπαθησε να με βοηθησει και επικοινωνησε με την Cosmote αλλά δεν έλυσαν το πρόβλημα. Σήμερα άλλαξα με δική μου χρέωση την κάρτα αλλα και πάλι δεν λύθηκε το πρόβλημα. Δοκίμασα και αλλες συσκευές αλλα τίποτα! Η κάρτα εχει 11€ υπόλοιπο και απεριόριστο Internet για το πάσχα. Γνωρίζει καποιος τι μπορεί να συμβαίνει ; Υπάρχει περίπτωση να ειναι πρόβλημα στο δώρο πακετο ιντερνέτ που μου εδωσαν ; Δεν μπορω να θυμηθω καλα αλλα νομίζω οτι πριν αυτη την ενεργοποιηση δούλευε κανονικα το ίντερνετ. Σας ευχαριστω και καλες γιορτές!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα